Ειδήσεις Φαρμακοποιών

Οι φαρμακοποιοί για την υπογραφή της σύμβασης για διάθεση ΦΥΚ

Υπογράφηκε σήμερα με τον ΕΟΠΥΥ η Συλλογική Σύμβαση για τη διάθεση Φαρμάκων Υψηλού Κόστους από τα ιδιωτικά φαρμακεία. ‘’Το περιεχόμενο της Σύμβασης είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, της…
18 Φεβρουαρίου, 2020
Ειδήσεις Φαρμακοποιών
Pin It

της Νικολέτας Ντάμπου 

Σε πραγματικό χρόνο θα ενημερώνονται πλέον οι φαρμακοποιοί μέσω application . 

Εντός των ημέρων θα μπει σε λειτουργία το πρώτο application για την ενημέρωση των φαρμακοποιών, από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό σύλλογο.  Οι φαρμακοποιοί πλέον θα έχουν την δυνατότητα κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό τους να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο από τον ΠΦΣ για όλα τα νέα που τους αφορούν , όπως για παράδειγμα εάν πληρώθηκαν από τον ΕΟΠΥΥ αλλά και γενικότερα νέα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο των φαρμακοποιών κ. Απόστολο  Βαλτά και όσα ανακοίνωσε στο 7ο Συνέδριο του ΣΥΦΑΚ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ηealth desk

Από πρώτη Σεπτέμβριου οι φαρμακοποιοί έχουν στην διάθεση τους health desk που δημιούργησε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός σύλλογος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του. Μέσω του health desk και εκπαιδευμένου υπάλληλου, οι φαρμακοποιοί πλέον έχουν την δυνατότητα να πάρουν τηλέφωνο ή να στείλουν e mail και να λαμβάνουν απαντήσεις και βοήθεια για την εκτέλεση των συνταγών . 

Νέο site του ΠΦΣ

Παράλληλα ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός σύλλογος, ανανέωσε και δημιούργησε νέο σίτε για την καλύτερη πλοήγηση των μελών του, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τους νέους σε ηλικία φαρμακοποιούς του συλλόγου.

Pin It