ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε ο στόχος για τους 200.000 εμβολιασμούς τον Ιανουάριο

Εμβολιασμοί: Το ποσοστό αντιστοιχεί σε εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού 2,05% και οι εμβολιασμοί επιταχύνονται διαρκώς. Στρατηγική παραμένει η εξασφάλιση και της δεύτερης δόσης σε όσους εμβολιάζονται.

Κατά προτεραιότητα όταν ανοίξει η πλατφόρμα για τους 18-59 ετών ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών

Εμβολιασμός εκπαιδευτικοί: Σύμφωνα με πληροφορίες ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών θα ξεκινήσει κατά προτεραιότητα όταν ανοίξει η πλατφόρμα για τους πολίτες 18-59 ετών με υποκείμενα νοσήματα.

Επιστημονικά αποδεδειγμένοι τρόποι να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Λίπος Κοιλιά: Αυτός ο τύπος λίπους - που αναφέρεται και ως σπλαχνικό λίπος - αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου για διαβήτη τύπου 2, καρδιακές παθήσεις και άλλες παθολογικές καταστάσεις.

Ασημίνα Ιγγλέζου, Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτο προς αποχώρηση στο Survivor

Survivor 2021: Αιχμηρά λόγια και ένταση ήταν τα στοιχεία που επικράτησαν χτεσινό παιδίο μάχης, ενώ αναδείχθηκαν οι τρεις καινούριοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης. 

Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Θεμιστοκλέους και Θεοδωρίδου καθησυχαστικοί ως προς τα επόμενα στάδια του εμβολιασμού

Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Για την πορεία, το χρονοδιάγραμμα και τις προκλήσεις της διαδικασίας εμβολιασμού COVID-19 στην Ελλάδα και ζητήματα που ενδιαφέρουν ειδικά τους χρόνιους ασθενείς, μίλησαν οι Μαρία Θεοδωρίδου και Μάριος Θεμιστοκλέους σε διαδικτυακή εκδήλωση της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας.

ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 4007