Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Επιχειρηματικά

Ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο κατακτά η AbbVie στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ.

Ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο κατακτά η AbbVie στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ.

Με ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο τιμήθηκε η AbbVie στα Αριστεία του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.).

Δύο σημαντικές διακρίσεις σε έναν θεσμό ο οποίος από το 2001 επιβραβεύει την αριστεία, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στο φαρμακευτικό management. Το χρυσό βραβείο κατέκτησε η ομάδα της Ρευματολογίας της  AbbVie στην κατηγορία «Καλύτερη Καμπάνια Νέου Προϊόντος», για το λανσάρισμα του upadacitinib, ενός JAK αναστολέα για την αντιμετώπιση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Μέσω της ολιστικής στρατηγικής προσέγγισης και της συνεργασίας της ομάδας δημιουργήθηκε μία υψηλού επιπέδου εμπειρία για τη ρευματολογική κοινότητα, τόσο σε επίπεδο ενημέρωσης και επικοινωνίας στο πεδίο όσο και στην πραγματοποίηση επιστημονικών εκδηλώσεων, υψηλών προδιαγραφών. Οι πρωτοβουλίες της ομάδας της Ρευματολογίας της AbbVie επισφραγίστηκαν από την κατάκτηση της ηγετικής θέσης στη συνολική αγορά, μόλις 11 μήνες μετά την κυκλοφορία της θεραπείας.

Το αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», απονεμήθηκε στην ομάδα της AbbVie για τη συμβολή της στην ευημερία και στην καλύτερη ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Η AbbVie έχει δημιουργήσει μία ‘συμμαχία’ ανθρώπων, την ομάδα εθελοντών #AbbVieGivesBack, σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο, με χιλιάδες εθελοντές. Η ομάδα εθελοντών ανταποδίδει στην κοινωνία μέσω προγραμμάτων και δράσεων που περιλαμβάνουν τη στήριξη και την ενδυνάμωση των πιο ευάλωτων παιδιών, την ανθρώπινη αλληλεγγύη προς ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες, την έγκαιρη ανταπόκριση σε κοινωνικές κρίσεις ή έκτακτη ανάγκη, την ενίσχυση ενός θετικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Οι δράσεις προσφοράς της εταιρείας πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, με αποκορύφωμα την εβδομάδα ‘Week of Possibilities’.

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της AbbVie, κα Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της AbbVie και σημείωσε ότι: «Η διαχρονική αναγνώριση των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε, από τους συναδέλφους μας στη φαρμακευτική αγορά διαθέτει μία ιδιαίτερη βαρύτητα για εμάς. Η εμπιστοσύνη τους μας τιμά και αποτελεί ευθύνη για εμάς. Αυτές οι δύο διακρίσεις ανήκουν σε όλους τους συναδέλφους της AbbVie και μάς κάνουν εξαιρετικά υπερήφανους καθώς ακουμπούν σε δύο από τους πιο νευραλγικούς τομείς της δραστηριότητάς μας, όπως την ανοσολογία και την προσφορά μας στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Η αφοσίωση, το πάθος και ο ζήλος για συνεργασία όλων των συνεργατών μας, σε όλα τα πεδία, μας γεμίζει με έμπνευση και με δύναμη για να θέτουμε υψηλότερους στόχους και να τους υπερβαίνουμε, για να πετυχαίνουμε περισσότερα, για περισσότερους ανθρώπους. Στην ανοσολογία είμαστε πρωτοπόροι και μέσα από σκληρή δουλειά πολλών ταλαντούχων ανθρώπων, σε όλον τον κόσμο, ανακαλύπτουμε και προσφέρουμε θεραπείες οι οποίες μεταμορφώνουν τη ζωή των ανθρώπων. Σε ό,τι κάνουμε προτάσσουμε το ‘μαζί’, καθώς η ομαδικότητα έχει τη δύναμη να πολλαπλασιάζει τη θετική μας επίδραση. Επιμένουμε να εξελισσόμαστε και να προοδεύουμε, ώστε κάθε ημέρα να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς μία καλύτερη, πιο συμπεριληπτική και ισότιμη κοινωνία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

AbbVie: ώΡΑ να δούμε τη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα στις σωστές διαστάσεις

Νέα Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος στην AbbVie Ελλάδας

Κάνε SKIP το βάρος της Ατοπικής Δερματίτιδας

Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων Ασθενών 2023 Ετήσια Εκδήλωση της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας

8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: “Στρατηγικές για την ενίσχυση της καινοτομίας στην Υγεία”

7ο Ετήσιο Συνέδριο Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για το PhARMA Innovation Forum Greece

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Εκλογές ΣΕΒ 18ης Ιουνίου 2024, με φυσική παρουσία

ΣΕΒ: Οι συνεδριάσεις, μεταξύ άλλων, όλων των αποφασιστικών οργάνων του ΣΕΒ συμπεριλαμβανομένης της Γενικής Συνέλευσης μπορούν να διενεργούνται εξ ολοκλήρου ή συνδυαστικά και με τηλεδιάσκεψη ή με άλλο τρόπο πρόσφορο για τη συμμετοχή εκείνων ή όλων των μελών του οργάνου που δεν θα έχουν φυσική παρουσία κατά τη συνεδρίαση.

NEO almora PLUS® ENERGY για ενέργεια και ενυδάτωση

Ένα νέο σκεύασμα για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων ενέργειας και τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού κυκλοφόρησε πρόσφατα η ΕLPEN, εμπλουτίζοντας την ήδη επιτυχημένη σειρά προϊόντων almora PLUS®. 

Για 7η συνεχή χρονιά η Servier Hellas ρωγός στην  ευαισθητοποίηση των πολιτών για τον τακτικό έλεγχο της αρτηριακής πίεσης

Με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την καίρια σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της υπέρτασης μέσω του τακτικού ελέγχου της αρτηριακής πίεσης και με αφορμή τη 17η Μαΐου, η οποία έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, η Servier Hellas στηρίζει για ακόμη μία χρονιά την εκστρατεία #BecauseIsayso του Ομίλου Servier.

Vodafone Business και Osmos Hellas εγκαθιστούν έξυπνες εφαρμογές για την προληπτική συντήρηση 250 γεφυρών

Το Vodafone Business και η Osmos Hellas ανέλαβαν την υλοποίηση του έργου “Έξυπνες Γέφυρες” που προκηρύχθηκε από το ΤΕΕ και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης – Ελλάδα 2.0 με συνολική αξία 95,3 εκατ. ευρώ, 24μηνη διάρκεια σύμβασης και αντικείμενο την προμήθεια και εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων για την παρακολούθηση των υποδομών σε 150 γέφυρες του οδικού […]

Πες το ΔΥΝΑΤΑ – Μίλα για τον Πόνο της Αξονικής Σπονδυλοαρθρίτιδας

ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ. Μίλα για την Αξονική Σπονδυλοαρθρίτιδα». Η AbbVie, η παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, μέσω της εκστρατείας ενημέρωσης προτρέπει τους ασθενείς, να κάνουν το πρώτο βήμα, να μιλήσουν για τη νόσο, για τα συμπτώματα και πώς αυτά επιβαρύνουν την ποιότητα της ζωής τους, εξαιτίας της δυσκαμψίας, του πόνου, της κόπωσης, του ελλιπούς ύπνου.

2η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non «Σύγχρονες Προκλήσεις και Εξελίξεις στην Πρόσβαση των Ασθενών στις Θεραπείες τους»

H Ελληνική Ένωση Market Access (ΕΛ.Ε.Μ.Α.) διοργανώνει τη 2η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non - Market Access, με τίτλο «Σύγχρονες Προκλήσεις και Εξελίξεις στην Πρόσβαση των Ασθενών στις Θεραπείες τους» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Close Icon