Αυτοθεραπεία

Γρήγοροι τρόποι για να βελτιώσετε το βήχα του καπνιστή

Αν καπνίζετε και έχετε τον βήχα που είναι γνωστός και ως “βήχας του καπνιστή”, πρέπει να γνωρίζετε ότι στην πραγματικότητα αυτό είναι ένα φυσιολογικό πράγμα. Είναι ένα σημάδι ότι το σώμα σας προσπαθεί να αντιμετωπίσει το κακό που του κάνετε και προσπαθεί να…
20 Ιανουαρίου, 2020
Αυτοφροντίδα
Pin It

Νομίζετε ότι το γάλα είναι η Νο.1 τροφή που θα σας προστατέψει από την οστεοπόρωση; Ξανασκεφτείτε το!

Σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές υπάρχει μια φυτική τροφή που μπορεί να σας χαρίσει πολύ πιο γερά κόκαλα!

Ο λόγος για τα δαμάσκηνα, τα οποία σύμφωνα με την έρευνα επιβραδύνουν την οστεοπόρωση σε γυναίκες που βρίσκονται σε εμμηνόπαυση, αλλά και σε άντρες.

Το αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού έχει σπουδαίες ποσότητες μετάλλων, όπως ο χαλκός, το μαγνήσιο και το σελήνιο που είναι υπεύθυνα για την ενίσχυση των οστών, καθώς προστατεύουν από την οστεοπόρωση.

Ακόμη και αν δεν είναι καλοκαίρι όμως μπορείτε να απολαύσετε τις ευεργετικές του ιδιότητες, καταναλώνοντάς το ξηρό ως σνακ ή προσθέτοντάς το στα δημητριακά και τις σαλάτες σας. Τα ξερά δαμάσκηνα περιέχουν, επίσης, το ιχνοστοιχείο βόριο, που συμβάλλει στην καλή υγεία των οστών.

Μην νομίζετε ότι πια θα πρέπει να τρέφεστε μόνο με δαμάσκηνα. Πέντε με έξι φρούτα είναι αρκετά για να δείτε σπουδαία διαφορά στην υγεία των οστών σας.

Pin It