Pin It

της Νικολέτας Ντάμπου

Δεν ήταν αρκετές οι ανακοινώσεις τις τελευταίας στιγμής των οικονομικών παροχών της κυβέρνησης στους Έλληνες πολίτες αλλά και στην Υγεία, για να συνεχίσουν να ψηφίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ . 

Να θυμίσουμε, αναφέροντας ενδεικτικά,  τις 902 προσλήψεις ειδικευμένων ιατρών του ΕΣΥ όλων των ειδικοτήτων, για Νοσοκομεία και ΓΝ-Κέντρα Υγείας σ' όλη την χώρα. Να σημειώσουμε εδώ, ότι οι διαγωνισμοί για τις προσλήψεις γίνονται χωρίς μοριοδότηση ,γεγονός που σημαίνει ότι προσλήφθηκαν πάλι οι φιλικά προσκείμενοι του κόμματος.

Επίσης,  να θυμίσουμε ότι ο ΕΟΠΥΥ έχασε τον ρόλο του , αφού ένα μεγάλο αριθμό αρμοδιοτήτων τις πήρε το υπουργείο Υγείας,όπως την  επιτροπή διαπραγμάτευσης φαρμάκων η οποία  μεταφέρθηκε ως αρμοδιότητα στο υπουργείο υγείας.  Γεγονός που τον καθιστά ανενεργό τον ΕΟΠΥΥ, στο να διαχειρίζεται την μεγαλύτερη δαπάνη του, που είναι το φάρμακο. Και τι να πουν οι υπάλληλοι του ΕΟΠΥΥ για το γεγονός ότι,  επί χρόνια διοικούνται με απειλές των διοικούντων και των περί αυτών, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν πρόεδρο και τον αγαπητό της Χρυσής Αυγής αφού τον ψήφισε στην Βουλή !

Να σημειώσουμε,επίσης, ότι το Υπουργείο Υγείας έγινε ένα υπέρ- υπουργείο καθώς όλες οι τελικές αποφάσεις παίρνονται από τον υπουργό που ουσιαστικά στα δύσκολα δεν λαμβάνει αποφάσεις . Η αξιολόγηση των φαρμάκων είναι μηδέν αλλά και η διαπραγμάτευση μηδέν, από όταν μεταφέρθηκε η επιτροπή διαπραγμάτευσης φαρμάκων από τον ΕΟΠΥΥ στο Υπουργείο υγείας .

Παράλληλα ο ΕΟΦ πέραν των φωτογραφικών διαγωνισμών ,του Εθνικού Προμηθευτή του , όπως σας γράφουμε συνεχώς στο healthweb, διαβάστε εδώ :Ιδού ο διαγωνισμός του ΕΟΦ στον οποίο ο ‘’νικητής’’ μονομάχησε με τον εαυτό του, και λόγω δημοσιεύματος μας-Διαβάστε εδώ : Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Healthweb.gr που οδήγησε σε παραίτηση την πρόεδρο του ΕΟΦ παραιτήθηκε και η πρόεδρος του ΕΟΦ κ. Αντωνίου , δεν παρήγαγε κανένα ιδιαίτερο έργο και η έλλειψη προσωπικοτήτων στο ΣΥΡΙΖΑ, οδήγησε έναν απλό κτηνίατρο συνδικαλιστή να τον κάνουν Πρόεδρο του ΕΟΦ .

Η ΕΠΥ έγινε  ζόμπι , όπως σας γράφουμε  τυουλάχιστον τρία χρόνια στο healthweb- Διαβάστε εδώ : Όταν η ΕΠΥ έγινε ζόμπι. Της Νικολέτας Ντάμπουαφού επί  τέσσερα χρόνια δεν είχε ληφθεί η απόφαση για κάποιον διαγωνισμό , πέραν ενός το τελευταίο 6μηνο . Η ΗΔΙΚΑ … το ίδιο ‘’ βιολί ’’ όπως όλα τα χρόνια  θυμίζει εκπρόσωπο της ΙΝΤΡΑΚΟΜ … !!! και ο νοών νοείτω!!

Για το ΕΣΥ τι να πρωτοπούμε , τα νοσοκομεία έχουν καταρρεύσει πραγματικά από τΙς ελλείψεις σε όλα τα επίπεδα.  Και ο συνωστισμός , δεν έχει προηγούμενο, αφού με τον νόμο της καθολικής κάλυψης των  ανασφάλιστων τα νοσοκομεία γέμισαν με ασθενείς αλλά αδειάσαν από προσωπικό , υλικά κ.λπ . Και δεν είναι άλλοθι η  χορήγηση περίθαλψης των ανασφάλιστων γιατί η ώρα αναμονής του ασθενούς  έφτασε στις 10 .

 Και από την άλλη ο  κ Πολάκης με τις γνωστές κορώνες του , απομάκρυνε τον πολιτισμό από την Κυβέρνηση και τον χώρο της Υγείας !

Έτσι , λοιπόν , προηγήθηκε,  η Νέα Δημοκρατία με  9,5 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, οπότε εξαπέλυσε η κυβέρνηση την απειλή  των προώρων εκλογών , δηλ. σας δίνω μια ευκαιρία να ξανασκεφτείτε...ανόητοι πολίτες…

Αξίζει , να υπογραμμίσουμε ότι Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ.Πολάκης μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές έγραψε στο  facebook :

‘’Αλεξη ΡΙΧΤΟ !!! Το διλημμα ειναι ΣΑΦΕΣ! Μπροςτα με τους πολλούς ή πιςω για τους λίγους;

Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!!

Τωρα!!!’’

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!

Προηγήθηκε, λοιπόν,  η Νέα Δημοκρατία με  9,5 μονάδες έναντι του ΣυΡιζΑ στις ευρωεκλογές και ενδυναμώθηκε το ΚΙΝΑΛ . Να σχολιάσουμε εδώ, ότι η διαφορά των 9,5 εκατοστιαίων μονάδων που χωρίζει την Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεγαλύτερημεταξύ των δύο πρ.ωτων κομμάτων, που έχει επιτευχθεί στη χώρα μας και αποτελεί ρεκόρ από το 1981 που διεξάγονται εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη ευρωβουλευτών.

Η χώρα, από σήμερα, μπαίνει σε μια νέα περιπέτεια εκλογών στην μέση του καλοκαιριού και των πανελληνίων εξετάσεων των μαθητών.

Οι  Έλληνες ,ας διαβάσουν πολύ σαν τους μαθητές των πανελλήνιων ,να σκεφτούν πολύ και καθαρά και μακάρι να απαντήσουν σωστά την ώρα της ψήφου .

Από την άλλη πλευρά όλα  τα κόμματα, ας σκεφτούν ,όλα εκείνα που θα  έπρεπε να είχαν σκεφτεί ,ότι θα αναγκαστούν σε συμμαχίες και ότι οι ύβρεις και οι παλαιοκομματικές επιθέσεις είναι αηδείς και ξεπερασμένες αλλά και καταστροφικές για την Ελλάδα και τους Έλληνες .

Ας έχουν τα κόμματα την δέουσα σοβαρότητα και σαφείς πολιτικές προτάσεις και πάνω απ’  όλα πολιτισμό , στην προεκλογική περίοδο τουλάχιστον .Οι σκεπτόμενοι άνθρωποι το απαιτούν απ’ όλους!

 

 

 

Pin It