Σεξουαλική Υγεία

Παιχνιδάκια ερωτικά: Για να επιστρέψει το πάθος

Παιχνιδάκια ερωτικά: Για να επιστρέψει το πάθος

Παιχνιδάκια ερωτικά: Για να επιστρέψει το πάθος. Τα ερωτικά παιχνίδια μάς επιτρέπουν να πειραματιστούμε με τον σύντροφό μας, να καινοτομήσουμε και, πάνω από όλα, να αναζωπυρώσουμε το πάθος. Για να δούμε μερικά κολπάκια για να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Μπορούν τα σεξουαλικά παιχνίδια να ανακτήσουν το πάθος ως ζευγάρι; Δοκιμάσατε ποτέ; Είναι ένας διασκεδαστικός και παθιασμένος τρόπος να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την επιθυμία και να πειραματιστείτε με τον σύντροφό σας.

Πριν μάθετε κάποιες ιδέες για σεξουαλικά παιχνίδια, σας αφήνουμε κάποια περίεργα γεγονότα: Γνωρίζατε ότι, κατά τη διάρκεια του τοκετού, οι πωλήσεις σεξουαλικών παιχνιδιών όπως του δονητή αυξήθηκαν κατά 200%; Πάμε όμως να δούμε τα κολπάκια.

  • Η βόμβα. Το πρώτο από τα σεξουαλικά παιχνίδια που προτείνουμε είναι αυτό που θα αυξήσει την επιθυμία σας εκθετικά. Περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός ρολογιού αντίστροφης ή αντίστροφης μέτρησης με συγκεκριμένο χρόνο: για παράδειγμα, 20 λεπτά. Συνίσταται στην εκτέλεση οποιασδήποτε οικείας πράξης εκτός από τη διείσδυση έως ότου περάσει ο χρόνος. Είναι καιρός να επενδύσετε το χρόνο σε φιλιά, χάδια και ό, τι θέλετε, πάντα χωρίς να φτάσετε στη διείσδυση.
  • “Άτακτα” μηνύματα. Αυτό το παιχνίδι αποτελείται από τη λήψη δύο μπουκαλιών, ένα για κάθε μέλος του ζευγαριού, και εισαγωγή μιας σειράς χαρτιών σε κάθε ένα από αυτά. Σε ένα από τα βάζα θα τοποθετήσουμε χαρτιά στα οποία θα έχουμε γράψει υπονοούμενα ρήματα (για παράδειγμα: πιπίλισμα, δάγκωμα, γεύση …) και σε άλλα μέρη του σώματος (στήθος, χέρια, χείλη …) . Πρόκειται για ένα κομμάτι χαρτί από κάθε βάζο και τον πειραματισμό.

Strip πόκερ. Σε αυτή την περίπτωση θα σας φέρει ένα παιχνίδι προσαρμοσμένο στην σεξουαλική τομέα . Ιδανικό για χρήση στις προκαταλήψεις του σεξ. Πρέπει να επιλέξετε οποιοδήποτε παιχνίδι καρτών (μπορεί να είναι το παραδοσιακό πόκερ). Εδώ τα στοιχήματα είναι ενδύματα, και αυτό σημαίνει ότι όταν ένα από τα μέλη του ζευγαριού χάνει, πρέπει να αφαιρέσει τα ρούχα του. Η ιδέα είναι να καταλήξετε σταδιακά γυμνός και να διασκεδάσετε!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξουαλική επικοινωνία στο ζευγάρι

Τα οφέλη του σεξ, όταν έχετε περίοδο

Τι είναι το τάντρα;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταμπού των γυναικών στο κρεβάτι

Σεξουαλική Συμπεριφορά: Σε μια εποχή κατά την οποία τα ταμπού για το σεξ είναι λίγα και για πολύ λίγους, και που η σεξουαλική απελευθέρωση αφορά αρκετές φορές ακόμα και εφήβους, φαντάζει «αστείο» να έχουν οι γυναίκες ταμπού που δεν αφορούν στην σεξουαλική τους συμπεριφορά, αλλά ιατρικές καταστάσεις.

Οι πιο Συνήθεις Ερωτήσεις Υγιεινής για Μετά το Σεξ

Σεξ: Για την πιο βασική σεξουαλική επαφή, η πιστοποιημένη εκπαιδευτικός σεξ με έδρα το Λος Άντζελες, Άννα Χόντερ, λέει: «Δεν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι που να γνωρίζω και για τους οποίους κάποιος θα χρειαζόταν μια ειδική ρουτίνα υγιεινής μετά το σεξ».

Έμφραγμα σεξ: Αύξηση του προσδόκιμου ζωής μετά από καρδιακά προβλήματα

Έμφραγμα σεξ: Έρευνα αποκάλυψε ότι τα άτομα που μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο επαναφέρουν την ένταση της σεξουαλικής τους ζωής, αυτομάτως καταφέρνουν να αυξήσουν και το προσδόκιμο ζωής τους.

Ποιους κινδύνους ενέχει η συνεχής εναλλαγή ερωτικών συντρόφων

Και στα δύο φύλα τον υψηλότερο αριθμό συντρόφων είχαν οι νεότεροι, οι ανύπαντροι, εκείνοι στα άκρα της εισοδηματικής κλίμακας (τόσο οι πιο πλούσιοι όσο και οι πιο φτωχοί), καθώς επίσης όσοι έπιναν, κάπνιζαν, αλλά και ασκούνταν περισσότερο

Η άσκηση προωθεί την σεξουαλική διέγερση και ικανοποίηση

Αθλητισμός Οφέλη: Ένα διαρκώς αυξανόμενο σώμα ερευνητικής μελέτης προτείνει ότι η τακτική σωματική δραστηρίοτητα και άσκηση μπορούν να ενισχύσουν τη σεξουαλική σας επιθυμία, τη διέγερση και την ικανοποίηση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σεξουαλικά Μυστικά που θα κορυφώσουν την απόλαυσή σας

Σεξ: Τα μυστικά για καλό σεξ βρίσκονται συχνά στο ταξίδι που εκκινείτε και πραγματοποιείτε παρέα με τους συντρόφους σας. Κατά τη διάρκεια του θα ανακαλύψετε τι σας αρέσει και τι προτιμούν και θα μάθετε να απολαμβάνετε αυτή την ζωηρή διεργασία της εξερεύνησης μαζί. Βρείτε μερικές ιδέες στο κείμενο που ακολουθεί.