Σεξουαλική Υγεία

Μάσκα σεξ: Κόλπα ερωτικά

Μάσκα σεξ: Κόλπα ερωτικά

Μάσκα σεξ: Κόλπα ερωτικά. Τα μαντήλια και το σεξ πάνε μαζί σαν φυστικοβούτυρο με το ψωμί.Σύμφωνα με την Jessica O’Reilly, συγγραφέα της Βίβλου για το Σεξ, τα μαντήλια είναι το πιο δημοφιλές αντικείμενο στην κρεβατοκάμαρα.

“Η αισθητηριακή στέρηση που βιώνεις όταν εξαλείφεις την αίσθηση της όρασης απλά αυξάνει την αντίληψη των άλλων αισθήσεων, κάνοντας κάθε άγγιγμα και κάθε ψίθυρο ακόμα πιο καυτό. Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με σκληροπυρηνικό BDSM για να απολαύσετε το σεξ με τα μαντήλια. Τα μάτια είναι σέξι, απλά και διασκεδαστικά. Παρακάτω υπάρχουν κάποιες συμβουλές για τη χρήση τους κατά τη διάρκεια του σεξ.

Πειραματιστείτε με το παιχνίδι ισχύος. Τα μαντήλια είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αλλάζει η ισορροπία ισχύος σε μια σχέση κατά καιρούς. Εάν δεν είστε συνήθως ο κυρίαρχος όσον αφορά το σεξ, η “τύφλωση” του συντρόφου σας μπορεί να σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να παίρνετε τα ηνία μια στο τόσο. Επωφεληθείτε από την κυρίαρχη σειρά σας. Δέστε τα μάτια στο ντουέτο σας και ζητήστε του να σας κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Να τους καθοδηγήσετε να κάνουν εκπληκτικό στοματικό σεξ ή να τους επιτρέψετε να σηκώσουν τα χέρια τους πάνω-κάτω στο σώμα σας. Θα σας αρέσει να τους βλέπετε να απολαμβάνουν την εξερεύνηση του σώματός σας σαν να είναι η πρώτη τους φορά.

 

Ευχαρίστησε τον δεμένο εραστή ή ερωμένη σου. Όσο είναι δεμένος, κάνε τα ίδια. Φιλιά, χάδια, γλείψιμο…όσο στερούνται όρασης. Στη συνέχεια, αλλάξτε το ρυθμό ή σταματήστε εντελώς για να δημιουργήσετε κύματα πρόβλεψης. Αγγίζετε πιο αργά ή μην κινηθείτε μέχρι να σας παρακαλέσουν να τα αγγίξετε ξανά. Θυμήσου, όλα έχουν να κάνουν με την αίσθηση. Το να κλείνεις τα μάτια αυξάνει τις άλλες αισθήσεις. Διαπερνώντας  απαλά ένα παγάκι πάνω από το σώμα του συντρόφου σας – είναι το λιγότερο περιμένουν-  αυτό θα ενισχύσει πραγματικά αυτές τις ήδη αυξημένες αισθήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Γιατί προτιμούν κάποιοι το σεξ με κλειστά μάτια

Φάσεις που περνούν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες σε μια σεξουαλική συνάντηση

Μπορούμε να κάνουμε σεξ όταν έχουμε γρίπη; Δύο γιατροί μας απαντούν

Οι μύθοι του sexting

Η σεξουαλική υγεία στην τρίτη ηλικία

Σεξ: Κάποτε το σεξ μετά τα 60 ήταν σπάνιο. Οι άνθρωποι υπέφεραν από περισσότερα προβλήματα υγείας τότε και πέθαιναν πολύ νωρίτερα από ό, τι σήμερα.

Πέντε συνήθειες που σαμποτάρουν τη σχέση

Κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας ή μια έντονης συζήτησης, καταλήγουν τελικά να διακόπτουν ο ένας τον άλλο. Αν αυτό γίνει συνήθεια, και οι δύο θα νιώθετε ότι δεν είστε σημαντικοί, ότι δεν ακούγεστε πραγματικά και ότι δεν λαμβάνεστε υπόψη.

Ερωτική επαφή χωρίς ...διείσδυση

Σεξ χωρίς συνουσία: Ερωτική επαφή χωρίς ...διείσδυση. Μερικές φορές έχετε τη διάθεση να κάνετε κάποια κίνηση αλλά δεν έχετε την αίσθηση να έχετε τίποτα μέσα σας (Ή, ίσως, ζούμε σε μια πανδημία όπου ο ασφαλέστερος σύντροφος του σεξ είναι το δικό σας καλοπλυμένο χέρι). Είτε βρίσκεστε στην περίοδο σας ή απλά δεν έχετε διάθεση για αυτό, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να τα βγάλετε πέρα εσείς και ο σύντροφός σας χωρίς να έχετε παλιομοδίτικη συνουσία.

Το σεξ μετά την παράλυση ή με σπαστικότητα

Σεξουαλική υγεία: Ο,τι μπορεί να απασχολεί έναν άνδρα μετά από παράλυση. Η σεξουαλική ταυτότητα είναι μια σημαντική και περιεκτική πτυχή της προσωπικότητας του ατόμου - η σεξουαλικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς νιώθουμε για τους εαυτούς μας, στο πώς συσχετιζόμαστε με τους άλλους, στο πώς οι άλλοι σχετίζονται με εμάς.

Επηρεάζει η σεξουαλική δραστηριότητα την αθλητική απόδοση;

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Μεξικού ανακοίνωσε το 2014 ότι οι παίκτες της κλήθηκαν να απέχουν από το σεξ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την αθλητική τους απόδοση.

Αναζητώντας το κατάλληλο πρόσωπο για σχέση

Πώς να βρω τον κατάλληλο: Κόλπα και συμβουλές. Είσαι ελεύθερος και ψάχνεις για αγάπη; Δυσκολεύεσαι να γνωρίσεις το σωστό άτομο; Όταν δυσκολεύεστε να βρείτε μια σχέση, είναι πολύ εύκολο να αποθαρρυνθείτε ή να πιστέψετε τους καταστροφικούς μύθους εκεί έξω για τα ραντεβού και τις σχέσεις.