Σεξουαλική Υγεία

Μάσκα σεξ: Κόλπα ερωτικά

Μάσκα σεξ: Κόλπα ερωτικά

Μάσκα σεξ: Κόλπα ερωτικά. Τα μαντήλια και το σεξ πάνε μαζί σαν φυστικοβούτυρο με το ψωμί.Σύμφωνα με την Jessica O’Reilly, συγγραφέα της Βίβλου για το Σεξ, τα μαντήλια είναι το πιο δημοφιλές αντικείμενο στην κρεβατοκάμαρα.

“Η αισθητηριακή στέρηση που βιώνεις όταν εξαλείφεις την αίσθηση της όρασης απλά αυξάνει την αντίληψη των άλλων αισθήσεων, κάνοντας κάθε άγγιγμα και κάθε ψίθυρο ακόμα πιο καυτό. Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με σκληροπυρηνικό BDSM για να απολαύσετε το σεξ με τα μαντήλια. Τα μάτια είναι σέξι, απλά και διασκεδαστικά. Παρακάτω υπάρχουν κάποιες συμβουλές για τη χρήση τους κατά τη διάρκεια του σεξ.

Πειραματιστείτε με το παιχνίδι ισχύος. Τα μαντήλια είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αλλάζει η ισορροπία ισχύος σε μια σχέση κατά καιρούς. Εάν δεν είστε συνήθως ο κυρίαρχος όσον αφορά το σεξ, η “τύφλωση” του συντρόφου σας μπορεί να σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να παίρνετε τα ηνία μια στο τόσο. Επωφεληθείτε από την κυρίαρχη σειρά σας. Δέστε τα μάτια στο ντουέτο σας και ζητήστε του να σας κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Να τους καθοδηγήσετε να κάνουν εκπληκτικό στοματικό σεξ ή να τους επιτρέψετε να σηκώσουν τα χέρια τους πάνω-κάτω στο σώμα σας. Θα σας αρέσει να τους βλέπετε να απολαμβάνουν την εξερεύνηση του σώματός σας σαν να είναι η πρώτη τους φορά.

 

Ευχαρίστησε τον δεμένο εραστή ή ερωμένη σου. Όσο είναι δεμένος, κάνε τα ίδια. Φιλιά, χάδια, γλείψιμο…όσο στερούνται όρασης. Στη συνέχεια, αλλάξτε το ρυθμό ή σταματήστε εντελώς για να δημιουργήσετε κύματα πρόβλεψης. Αγγίζετε πιο αργά ή μην κινηθείτε μέχρι να σας παρακαλέσουν να τα αγγίξετε ξανά. Θυμήσου, όλα έχουν να κάνουν με την αίσθηση. Το να κλείνεις τα μάτια αυξάνει τις άλλες αισθήσεις. Διαπερνώντας  απαλά ένα παγάκι πάνω από το σώμα του συντρόφου σας – είναι το λιγότερο περιμένουν-  αυτό θα ενισχύσει πραγματικά αυτές τις ήδη αυξημένες αισθήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Γιατί προτιμούν κάποιοι το σεξ με κλειστά μάτια

Φάσεις που περνούν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες σε μια σεξουαλική συνάντηση

Γρίπη και σεξουαλική επαφή "παντρεύονται"; Τι λένε οι ειδικοί

Οι μύθοι του sexting

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σεξουαλική ζωή : Κάντε από κοινού τις δουλειές του σπιτιού και απογειώστε την

Σεξουαλική ζωή : Μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα αποκαλύπτει ότι τα ζευγάρια απολαμβάνουν πιο συχνό και ικανοποιητικό σεξ και για τους δύο συντρόφους, όταν οι άνδρες συνέβαλαν δίκαια στις οικιακές εργασίες.

Πώς η έλευση του παιδιού δεν θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή

Οι μπαμπάδες που ασχολούνται ενεργά με τη φροντίδα του παιδιού στο σπίτι έχουν καλύτερη σχέση με τη σύντροφό τους και μεγαλύτερη ικανοποίηση από την ερωτική τους επαφή, υποστηρίζει νέα έρευνα

Απομονώστε τον θόρυβο του νου και χαρείτε καλύτερα το σεξ

Σεξουαλική Υγεία Γυναίκες: Ένας από τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζει την ερωτική επαφή είναι η παρουσία μας σε αυτήν, ψυχή και σώματι. Μέσα από την συνειδητότητα, το διαλογισμό, αλλά και την ενεργοποίηση των φαντασιώσεων μπορείτε να φέρετε εαυτές στο παρόν και να απολαύσετε καλύτερα την ερωτική συνεύρεση.

Κατανοώντας τις αλλαγές που επιφέρει η ηλικία στην σεξουαλική μας υγεία

Σεξουαλική Υγεία Ηλικία: Η σεξουαλική υγεία είναι σημαντική σε οποιαδήποτε ηλικία. Και η επιθυμία για οικειότητα είναι διαχρονική. Καθώς μεγαλώνετε, το σεξ μπορεί να μην είναι το ίδιο όπως ήταν στα 20 σας, αλλά μπορεί ακόμα να είναι πολύ ικανοποιητικό. Ανακαλύψτε ποιες πτυχές της σεξουαλικής υγείας είναι πιθανό να αλλάξουν καθώς μεγαλώνετε - και πώς μπορείτε να προσαρμοστείτε εσείς και ο σύντροφός σας.

Σεξουαλική ζωή Εφηβεία : Παράγοντες που την καθορίζουν

Σεξουαλική ζωή Εφηβεία : Ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας βομβαρδίζουν με ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των εφήβων που κάνουν σεξ, λίγες αναφορές ρίχνουν φως σε αυτό που μπορεί να ενθαρρύνει τους εφήβους να γίνουν σεξουαλικά ενεργοί.

Σεξουαλική ζωή : Πως διαμορφώνεται την περίοδο της εγκυμοσύνης

Σεξουαλική ζωή : Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το σώμα σας θα βιώσει μια ανεμοστρόβιλη νέων συναισθημάτων, αισθήσεων και συναισθημάτων. Οι ορμόνες σας κυμαίνονται και η ροή του αίματος σας αυξάνεται.