Αυτοφροντίδα

Αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι: Ποια είναι τα μυστικά επιτυχίας τους

Αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι: Ποια είναι τα μυστικά επιτυχίας τους

Αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι: Ποια είναι τα μυστικά επιτυχίας τους. Θέλεις να γίνεις αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος; Ναι, εσύ και σχεδόν όλοι οι άλλοι άνθρωποι στον κόσμο θέλουν το ίδιο πράγμα. Ωστόσο, μόνο ένα μικρό ποσοστό των ανθρώπων είναι πραγματικά σε θέση να επιτύχουν αυτό το επίτευγμα.

Το να γίνεις ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος ΔΕΝ είναι εύκολο, αλλά αυτά τα μυστικά μπορούν να σε βάλουν στο σωστό δρόμο. Εδώ είναι 5 μυστικά αυτοδημιούργητων  εκατομμυριούχων που ξέρουμε ότι δεν τα  γνωρίζεις.

  • Είστε οι φίλοι σας. Με πόσους αυτοδημιούργητους εκατομμυριούχους κάνετε παρέα; Εάν αυτός ο αριθμός είναι κοντά στο μηδέν, απαιτείται αλλαγή. Δεν ξέρω ποιος είναι ο ακριβής τύπος, αλλά έχει αποδειχθεί ότι οι φίλοι σας αποκρυπτογραφούν την καθαρή αξία σας.
  • Σταμάτα να ξοδεύεις – Ξεκίνα να επενδύεις. Εάν στόχος σας είναι να βγάλετε ένα εκατομμύριο δολάρια και να αγοράσετε μια Ferrari, δεν θα είστε πλούσιοι για πολύ καιρό. Οι εκατομμυριούχοι κατανοούν πόσο σημαντικό είναι να επενδύουν αντί να δαπανούν. “Έχω γνωρίσει ανθρώπους που πήραν τα λεφτά της αποφοίτησης του λυκείου τους και έχουν κάνει μικρές αλλά σπουδαίες επενδύσεις που τους επέτρεψαν να βγάλουν εκατομμύρια δολάρια. Όταν βγάζεις χρήματα, η πρώτη σου σκέψη θα ήταν, “Πώς μπορώ να επενδύσω αυτά τα χρήματα για να βγάλω περισσότερα;” αντί για “Τι φανταχτερό πράγμα πρέπει να αγοράσω σήμερα”
  • Κυνηγήστε οτιδήποτε … εκτός από τα χρήματα.

 

  • Αλλάξτε τη νοοτροπία σας. Πριν γίνεις εκατομμυριούχος, πρέπει να το πιστέψεις. Ορίστε ένα στόχο, πώς σχεδιάζετε να επιτύχετε αυτό το στόχο, και μετά κάντε ό,τι μπορείτε για να το επιτύχετε. Οι εκατομμυριούχοι ξέρουν τι θέλουν πριν πάνε να το πάρουν. Δεν υπάρχει έλλειψη χρημάτων στον κόσμο για όσους είναι πρόθυμοι να το κερδίσουν. Σταματήστε να σκέφτεστε αρνητικά και ξεκινήστε να σκέφτεστε πώς θα είστε εκατομμυριούχος ανεξάρτητα από τα εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσετε.
  • Μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Οι εκατομμυριούχοι κερδίζουν χρήματα από μια ποικιλία διαφορετικών εισοδημάτων. Πρέπει να κάνεις το ίδιο. Το να βγάζεις εκατομμύρια δολάρια από ένα πράγμα είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να βγάλεις ένα εκατομμύριο από πολλά διαφορετικά κανάλια.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να μην κάνετε τίποτα;

Πώς να είσαι mindful: Η εμπειρία ενός σκύλου

Πώς η νευροεπιστήμη μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε αισιόδοξοι

Τα θετικά των αρνητικών συναισθημάτων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Δώδεκα υπέροχες ιδέες αυτοφροντίδας

Αυτοφροντίδα: Εάν προσπαθείς να αυξήσεις τη συνείδησή σου, φυσικά θα έχεις ήδη ακούσει για την έννοια του self – care ή αλλιώς της αυτοφροντίδας.

Νιώθει κουρασμένη μέσα στη μέρα... Ρίξε μια ματιά εδώ

Κόπωση ενέργεια: Πώς να αισθάνεστε λιγότερο κουρασμένος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι φυσιολογικό να έχεις μια περιστασιακά τεμπέλικη μέρα. Αλλά αν τραντάζεις στη ζωή ψάχνοντας για μια κατσαρόλα καφέ χωρίς πάτο, και λαχταράς για το κρεβάτι σου όποτε δεν είσαι μέσα σε αυτό, είναι καιρός να αξιολογήσεις τις συνήθειες σου και να αλλάξεις αυτές που αποστραγγίζουν την ενέργειά σου.

Πώς να ζητήσεις ευγενικά "Alone Time" μέσα στη σχέση

Αυτοφροντίδα Alone Time: «Οι ικανοποιημένοι, χαρούμενοι και ολόκληροι άνθρωποι κάνουν καλούς συντρόφους», λέει η Cicely Horsham-Brathwaite, Ph.D., ψυχολόγος και coach. "Και μερικές φορές, προκειμένου να αισθανθούμε έτσι, χρειαζόμαστε κάποια ευκαιρία να είμαστε μόνοι μαζί μας συναισθηματικά ή σωματικά". Μόνο που ο χρόνος σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Έτσι, ενώ για κάποιους από εσάς μια χαλαρή πεζοπορία, μπορεί να είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε, άλλοι μπορεί να είστε πιο χαρούμενοι όταν κάθεστε στο ίδιο δωμάτιο με τον σύντροφό σας χωρίς να μιλάτε.

Πώς να ανακάμψεις μετά από συναισθηματική κακοποίηση

Συναισθηματική κακοποίηση: Πώς να ανακάμψεις. Η ανάκαμψη από τη συναισθηματική κακοποίηση συνεπάγεται πρωτίστως την επεξεργασία μιας τραυματικής εμπειρίας που έχει υπονομεύσει την αυτοεκτίμησή μας. Για να το κάνουμε αυτό, ας αποφύγουμε να κατηγορήσουμε τον εαυτό μας, γιατί το λάθος δεν είναι ποτέ σε ποιον εμπιστεύεται, σε ποιος δίνει τα πάντα για αυτήν τη σχέση.

Όταν κανείς δεν στηρίζει την απόφασή σου

Χωρίς καμία υποστήριξη: Όταν κανείς δεν σε στηρίζει θυμήσου αυτά.. Αυτή τη στιγμή κάνω το όλο θέμα "παραιτούμαι από τη δουλειά μου για να επιδιώξω ένα όνειρο". Εγκατέλειψα την ασφάλεια και τη σταθερότητα του να έχω μισθό μαζί με μια υποτιθέμενη καριέρα. Τότε, δεν ήξερα πραγματικά τι έκανα. Δεν είχα εμπειρία συν ότι δεν είχα ακριβώς την εμπιστοσύνη να προωθήσω την αγορά και να ξεκινήσω να διευθύνω μια επιχείρηση.

Trataka Sadhana μια ιδιαίτερη άσκηση διαλογισμού

Διαλογισμός άσκηση: Με το βλέμμα στα κεριά αλλιώς... Trataka Sadhana. Μπορεί να είναι δύσκολο για κάποιους να κάνουν διαλογισμό και να αφήσουν τις σκέψεις τους να φύγουν. Το βλέμμα με κεριά, ή αλλιώς trataka sadhana, είναι ένας τρόπος να εστιάσεις στα μάτια σου σε κάτι ώστε να πάρεις περισσότερα από το διαλογισμό σου. Εδώ είναι το θέμα, συν το πώς να το κάνετε μόνοι σας.

Ενυδάτωσε τον οργανισμό σου με νερό όχι μόνο τους θερινούς μήνες

Αφυδάτωση υγρά: Ήρθε η ώρα να πιείτε νερό. Επειδή μπορεί να συσχετίσετε τον ιδρώτα με την ανάγκη για περισσότερο νερό, το χειμώνα (όταν συνήθως δεν ιδρώνετε τόσο πολύ), η επιθυμία για υγρά μπορεί να μείνει πίσω. Ωστόσο, απλά και μόνο επειδή μπορεί να μην ιδρώνεις τόσο πολύ δεν σημαίνει ότι δεν χάνεις υγρά. Η αφυδάτωση ακολουθεί διαφορετική πορεία κατά τη διάρκεια του χειμώνα. 

Οι καλύτερες ασκήσεις για να ξεκινήσεις την μέρα σου στη δουλειά

Προετοιμασία για την δουλειά: Οι καλύτερες ασκήσεις για να ξεκινήσει η μέρα σου. Δεν χρειάζεστε ιδιότητα μέλους σε κάποιο γυμναστήριο, εξοπλισμό ή ακόμα και ένα μεγάλο κομμάτι του χρόνου για να αποκομίσετε τα οφέλη της άσκησης. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να πιέσετε μερικές από τις καλύτερες κινήσεις για το σώμα σας σε μια πολυάσχολη εργάσιμη ημέρα.