Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για καλύτερο σεξ

Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για καλύτερο σεξ

Σεξουαλική ζωή: Σου βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε διαφορετικές συμβουλές για να ενισχύσετε και την σεξουαλική σας ζωή αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις.

Σας βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε συμβουλές για να έχετε μια υγιή σεξουαλικά αλλά και μία δυνατή σχέση, γεμάτη από στοιχεία τα οποία θα την δυναμώνουν και θα την κάνουν αλώβητη μέσα στον χρόνο. Αυτό θα το πετύχετε με πολλούς και διαφόρους τρόπους , γι αυτό διαβάστε παρακάτω.

Φροντίστε με τα ταίρι σας να έχετε άριστη επικοινωνία

  • Η καλή επικοινωνία είναι θεμελιώδες μέρος μιας υγιούς σχέσης. Όταν βιώνετε μια θετική συναισθηματική σύνδεση με τον σύντροφό σας, νιώθετε ασφαλείς και χαρούμενοι. Όταν οι άνθρωποι σταματούν να επικοινωνούν καλά, σταματούν να επικοινωνούν καλά και οι χρόνοι αλλαγής ή άγχους μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν την αποσύνδεση. Μπορεί να ακούγεται απλοϊκό, αλλά όσο επικοινωνείτε, μπορείτε συνήθως να αντιμετωπίσετε ό, τι προβλήματα αντιμετωπίζετε.

Συζητήστε και ζητήστε από τον σύντροφο σας, όλα όσα επιθυμείτε

  • Δεν είναι πάντα εύκολο να μιλάς για αυτό που χρειάζεσαι. Πρώτον, πολλοί από εμάς δεν περνούν αρκετό χρόνο να σκεφτούν τι είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς σε μια σχέση. Ακόμα κι αν ξέρετε τι χρειάζεστε, το να μιλάτε για αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ευάλωτοι, ντροπιασμένοι ή ακόμη και ντροπιασμένοι. Αλλά κοιτάξτε το από την άποψη του συνεργάτη σας. Η παροχή άνεσης και κατανόησης σε κάποιον που αγαπάτε είναι ευχαρίστηση και όχι βάρος.

Θυμηθείτε ότι δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι σκέφτεστε

  • Εάν γνωρίζετε ο ένας τον άλλον για λίγο, μπορείτε να υποθέσετε ότι ο σύντροφός σας έχει μια πολύ καλή ιδέα για το τι σκέφτεστε και τι χρειάζεστε. Ωστόσο, ο σύντροφός σας δεν είναι αναγνώστης μυαλού. Παρόλο που ο σύντροφός σας μπορεί να έχει κάποια ιδέα, είναι πολύ πιο υγιεινό να εκφράσετε τις ανάγκες σας άμεσα για να αποφύγετε οποιαδήποτε σύγχυση.

Προσπαθήστε να καταλάβετε τις ανάγκες του συντρόφου σας

  • Ο σύντροφός σας μπορεί να αισθανθεί κάτι, αλλά μπορεί να μην είναι αυτό που χρειάζεστε. Επιπλέον, οι άνθρωποι αλλάζουν και αυτό που χρειάζεστε και θέλετε πριν από πέντε χρόνια, για παράδειγμα, μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό τώρα. Έτσι, αντί να αφήσετε τη δυσαρέσκεια, την παρεξήγηση ή τον θυμό να μεγαλώνει όταν ο σύντροφός σας συνεχώς κάνει λάθος, συνηθίστε να τους λέτε ακριβώς τι χρειάζεστε.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για σεξ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξουαλική ζωή: Καλύτεροι οι άνδρες ή οι γυναίκες

ΕΛ.Ε.Α.Ν.Α.: Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ασθενών για την Αγκυλοποιητική Σπονδυλοαρθρίτιδα

Έμφραγμα σεξ: Αύξηση του προσδόκιμου ζωής μετά από καρδιακά προβλήματα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Sexting : Δείτε πως θα σώσετε τον γάμο σας

Ενώ το sexting μπορεί να μοιάζει με μια φλερτ μορφή επικοινωνίας που χρησιμοποιείται κυρίως από άτομα που αναζητούν fling, αποδεικνύεται ότι όσοι ωφελούνται περισσότερο από την αποστολή ατμών μηνυμάτων είναι στην πραγματικότητα μακροχρόνιες, δεσμευμένες σχέσεις 

Τα οφέλη της χορτοφαγίας στη σεξουαλική σας υγεία

Σεξουαλική Υγεία Διατροφή: Μπορεί η διατροφή να επηρεάσει την ερωτική σας διέργεση ή/και λίμπιντο; Σύμφωνα με μια έρευνα, η απάντηση είναι "Ναι, μπορεί" και επιπλέον η χορτοφαγική ή vegan διατροφή μπορεί να σας προσφέρει και μεγαλύτερη απόλαυση στο κρεβάτι.

Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για να είναι υγιείς

Σεξουαλική ζωή : Το πόσο συχνά κάνετε σεξ εξαρτάται από πολλά πράγματα, όπως εάν έχετε σύντροφο, τι άλλο συμβαίνει στη ζωή σας και πόσο ισχυρή είναι η σεξουαλική σας ορμή.

Τι γνωρίζουμε για τα διεγερτικά φυσικά προϊόντα

Αφροδισιακά τρόφιμα: Εάν σκέφτεστε να στραφείτε σε φυσικές επιλογές προκειμένου να αυξήσετε τη λίμπιντό σας, ίσως να θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε ορισμένα χαρακτηριστικά αυτών, προτού τα δοκιμάσετε, καθώς κάποια μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας.

Σεξουαλική διέγερση : Συμβουλές για να την πετύχετε

Σεξουαλική διέγερση : Το καλό σεξ μπορεί να έρθει σε καλή επικοινωνία - πόσο καλά εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να εκφράσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Συχνά, ωστόσο, οι γυναίκες απλά δεν έχουν τις λέξεις για να περιγράψουν τι τους αρέσει ή δεν έχουν αρκετή εμπειρία για να προτείνουν άλλες τεχνικές