Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για καλύτερο σεξ

Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για καλύτερο σεξ

Σεξουαλική ζωή: Σου βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε διαφορετικές συμβουλές για να ενισχύσετε και την σεξουαλική σας ζωή αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις.

Σας βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε συμβουλές για να έχετε μια υγιή σεξουαλικά αλλά και μία δυνατή σχέση, γεμάτη από στοιχεία τα οποία θα την δυναμώνουν και θα την κάνουν αλώβητη μέσα στον χρόνο. Αυτό θα το πετύχετε με πολλούς και διαφόρους τρόπους , γι αυτό διαβάστε παρακάτω.

Φροντίστε με τα ταίρι σας να έχετε άριστη επικοινωνία

  • Η καλή επικοινωνία είναι θεμελιώδες μέρος μιας υγιούς σχέσης. Όταν βιώνετε μια θετική συναισθηματική σύνδεση με τον σύντροφό σας, νιώθετε ασφαλείς και χαρούμενοι. Όταν οι άνθρωποι σταματούν να επικοινωνούν καλά, σταματούν να επικοινωνούν καλά και οι χρόνοι αλλαγής ή άγχους μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν την αποσύνδεση. Μπορεί να ακούγεται απλοϊκό, αλλά όσο επικοινωνείτε, μπορείτε συνήθως να αντιμετωπίσετε ό, τι προβλήματα αντιμετωπίζετε.

Συζητήστε και ζητήστε από τον σύντροφο σας, όλα όσα επιθυμείτε

  • Δεν είναι πάντα εύκολο να μιλάς για αυτό που χρειάζεσαι. Πρώτον, πολλοί από εμάς δεν περνούν αρκετό χρόνο να σκεφτούν τι είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς σε μια σχέση. Ακόμα κι αν ξέρετε τι χρειάζεστε, το να μιλάτε για αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ευάλωτοι, ντροπιασμένοι ή ακόμη και ντροπιασμένοι. Αλλά κοιτάξτε το από την άποψη του συνεργάτη σας. Η παροχή άνεσης και κατανόησης σε κάποιον που αγαπάτε είναι ευχαρίστηση και όχι βάρος.

Θυμηθείτε ότι δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι σκέφτεστε

  • Εάν γνωρίζετε ο ένας τον άλλον για λίγο, μπορείτε να υποθέσετε ότι ο σύντροφός σας έχει μια πολύ καλή ιδέα για το τι σκέφτεστε και τι χρειάζεστε. Ωστόσο, ο σύντροφός σας δεν είναι αναγνώστης μυαλού. Παρόλο που ο σύντροφός σας μπορεί να έχει κάποια ιδέα, είναι πολύ πιο υγιεινό να εκφράσετε τις ανάγκες σας άμεσα για να αποφύγετε οποιαδήποτε σύγχυση.

Προσπαθήστε να καταλάβετε τις ανάγκες του συντρόφου σας

  • Ο σύντροφός σας μπορεί να αισθανθεί κάτι, αλλά μπορεί να μην είναι αυτό που χρειάζεστε. Επιπλέον, οι άνθρωποι αλλάζουν και αυτό που χρειάζεστε και θέλετε πριν από πέντε χρόνια, για παράδειγμα, μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό τώρα. Έτσι, αντί να αφήσετε τη δυσαρέσκεια, την παρεξήγηση ή τον θυμό να μεγαλώνει όταν ο σύντροφός σας συνεχώς κάνει λάθος, συνηθίστε να τους λέτε ακριβώς τι χρειάζεστε.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για σεξ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξουαλική ζωή: Καλύτεροι οι άνδρες ή οι γυναίκες

ΕΛ.Ε.Α.Ν.Α.: Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ασθενών για την Αγκυλοποιητική Σπονδυλοαρθρίτιδα

Έμφραγμα σεξ: Αύξηση του προσδόκιμου ζωής μετά από καρδιακά προβλήματα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η καλή σεξουαλική ζωή μπορεί να είναι συνταγή για ευτυχία

Σεξ οφέλη υγεία: Μείωση του άγχους, άνοδος της λίμπιντο και αυξημένη οικειότητα μεταξύ συντρόφων, είναι ορισμένα μόνο από τα οφέλη του σεξ στη συναισθηματική μας υγεία. Και με τη σειρά τους τα συναισθηματικά οφέλη της σεξουαλικής επαφής είναι μόνο το ήμισυ της ιστορίας. Το σεξ προάγει τη σωματική σας υγεία, επίσης. Στην πραγματικότητα, η σεξουαλική σας δραστηριότητα μπορεί να οδηγήσει σε πολλά μακροχρόνια οφέλη για την υγεία.

Πατήστε το κουμπί της σεξουαλικής σας επαναφοράς

Σεξ επανεκκίνηση: Όποιος και αν είναι ο λόγος, μερικές φορές αυτό που χρειάζεστε είναι να πατήσετε το κουμπί επαναφοράς. Όπως όλα τα άλλα στη ζωή μας, το σεξ είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να εργαστούμε και να αναπτυχθούμε και να το κάνουμε όλο και καλύτερο καθώς το σώμα, η ζωή και τα γούστα μας μεταμορφώνονται.

Τι οδηγεί σε "σεξουαλική ξηρασία" την σχέση σας;

Χαμηλή libido: Ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα ή ακόμα και μία μυρωδιά και ο εγκέφαλός μας τρελαίνεται, μέχρι να κατακτηθεί το αντικείμενο του πόθου μας, ξανά και ξανά. Και αυτό συνήθως κρατάει κάποιο καιρό, πολλές φορές κρατάει και αρκετό καιρό.

Sex tips για καλύτερο σεξ και μεγαλύτερη απόλαυση

Σεξ: Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από την Jamea, οι άνθρωποι που είναι περίεργοι και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες γενικά τείνουν να αναφέρουν υψηλότερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα με τον/την σύντροφό σας.

Τι είναι ο φετιχισμός και πώς συνυπάρχει σε μία υγιή σεξουαλική σχέση;

Σεξ φετίχ: Ο φετιχισμός είναι τυπικό χαρακτηριστικό της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Ωστόσο, η φετιχιστική διέγερση μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα όταν παρεμβαίνει στην κανονική σεξουαλική ή κοινωνική λειτουργία ή όταν η σεξουαλική διέγερση είναι αδύνατη χωρίς το αντικείμενο φετίχ.

Όταν ο φόβος για το σεξ γίνεται εμπόδιο

Ερωτοφοβία: Ο όρος ερωτοφοβία δεν είναι τόσο νέος όσο νομίζουμε. Είναι η φοβία που έχουν ορισμένοι άνθρωποι και αφορά καταστάσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την σεξουαλικότητα και την σεξουαλική ζωή του ατόμου.

Πώς να ξεπεράσετε το άγχος που σχετίζεται με τον αυνανισμό

Άγχος Αυνανισμός: Το άγχος από τον αυνανισμό μπορεί να πηγάζει από την ενοχή. Τα αισθήματα ενοχής γύρω από τον αυνανισμό μπορεί να συνδέονται με πνευματικές, πολιτισμικές ή θρησκευτικές απόψεις, που θεωρούν τον αυνανισμό ως ανήθικο ή «βρώμικο».