Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική ζωή: Καλύτεροι οι άνδρες ή οι γυναίκες

Σεξουαλική ζωή: Καλύτεροι οι άνδρες ή  οι γυναίκες

Σεξουαλική ζωή: Σου βρήκαμε και σου παραθέτουμε σύμφωνα με μελέτες ποιοι κάνουν πιο εύκολα σέξ και ποιοι έχουν περισσότερη σεξουαλική ορμή οι άνδρες η οι γυναίκες?

Τα πουλιά το κάνουν, οι μέλισσες το κάνουν και οι άντρες το κάνουν σε κάθε εποχή από πολύ παλιά. Ωστόσο οι γυναίκες θα  κάνουν σεξ μόνο αν υπάρξει η κατάλληλη ατμόσφαιρα και ο σύντροφός τους έχει τακτοποιήσει πρώτα κάποιες δουλειές. Η μελέτη ,δείχνει ότι οι σεξουαλικές ορμές των ανδρών δεν είναι μόνο ισχυρότερες από τις γυναικίες, αλλά πολύ πιο απλές. Αντίθετα, οι ορμές των γυναικείων λιμπιδίων είναι πολύ πιο δύσκολο να εντοπιστούν.
Οι γυναίκες δίνουν βάση στο συναίσθημα και τους εξωτερικούς παράγοντες

  • Είναι κοινή σοφία ότι οι γυναίκες δίνουν μεγαλύτερη αξία στη συναισθηματική σύνδεση ως σπίθα της σεξουαλικής επιθυμίας. Ωστόσο, οι γυναίκες φαίνεται επίσης να επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από κοινωνικούς και πολιτιστικούς παράγοντες.

Ακολουθούν επτά μοτίβα σεξουαλικών ανδρών και γυναικών που έχουν βρει οι ερευνητές. 

 Οι άνδρες σκέφτονται περισσότερο το σεξ.

Η πλειοψηφία των ενήλικων ανδρών κάτω των 60 ετών σκέφτονται για σεξ τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Αντίθετα  μόνο το ένα τέταρτο των γυναικών λένε ότι το σκέφτονται συχνά. Καθώς οι άνδρες και οι γυναίκες γερνούν, ο καθένας φαντάζεται λιγότερο, αλλά οι άντρες εξακολουθούν να φαντασιόνωνται περίπου δύο φορές συχνότερα.

Σε μια έρευνα μελετών που συνέκριναν τις ανδρικές και γυναικείες σεξουαλικές ορμές, διαπιστώθηκε ότι οι άνδρες ανέφεραν πιο αυθόρμητά ότι είχαν σεξουαλική διέγερση αλλά και πιο συχνές και πιο ποικίλες φαντασιώσεις.

 Οι άνδρες αναζητούν το σεξ πιο έντονα.

Οι άνδρες θέλουν το σεξ πιο συχνά από τις γυναίκες στην αρχή μιας σχέσης, στη μέση της και μετά από πολλά χρόνια», καταλήγει ο Baumeister μετά από μια ανασκόπηση αρκετών ερευνών ανδρών και γυναικών. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τους ετεροφυλόφιλους, λέει. Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες κάνουν επίσης σεξ πιο συχνά από ό, τι οι λεσβίες σε όλα τα στάδια της σχέσης. Οι άνδρες λένε επίσης ότι θέλουν περισσότερους συντρόφους στη ζωή τους και ενδιαφέρονται περισσότερο για το σεξ.

Ακολουθεί βίντεο για την σεξουαλική αγωγή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

ΕΛ.Ε.Α.Ν.Α.: Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ασθενών για την Αγκυλοποιητική Σπονδυλοαρθρίτιδα

Έμφραγμα σεξ: Αύξηση του προσδόκιμου ζωής μετά από καρδιακά προβλήματα

Ποιους κινδύνους ενέχει η συνεχής εναλλαγή ερωτικών συντρόφων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σεξουαλική ζωή : Έτσι επηρεάζει η ασθένεια Peyronie

Σεξουαλική ζωή : Η νόσος του Peyronie είναι όταν σχηματίζονται πλάκες (ιστός ουλής) κάτω από το δέρμα του πέους και προκαλούν κάμψη. Η διαβίωση με αυτήν την κατάσταση συχνά περιλαμβάνει πόνο και αλλαγές στη σεξουαλική λειτουργία που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική οικειότητα, τις σχέσεις σας και την ψυχική υγεία.

Πώς συνδέεται η χορτοφαγία με τη σεξουαλική επίδοση

Σεξ και χορτοφαγία: «Δεν πρόκειται για μία επιστημονικά τεκμηριωμένη μελέτη αλλά τα αποτελέσματα που βλέπουμε είναι πολύ συναρπαστικά. Νομίζω ότι αυτό θα ξυπνήσει πολλούς ανθρώπους», είπε ο ουρολόγος, Άαρον Σπιτς.

Σεξουαλική ζωή : Η σπουδαιότητα της στην εργασία

Σεξουαλική ζωή : Η διατήρηση μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής στο σπίτι ενισχύει την ικανοποίηση και την αφοσίωση των εργαζομένων στο γραφείο, υπογραμμίζοντας την αξία μιας ισχυρής ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής.

Επηρεάζει η συχνότητα του σεξ την ικανοποίηση των συντρόφων;

Σεξ: Η τακτική σεξουαλική επαφή μπορεί να ενισχύσει τον δεσμό σας με τον σύντροφό σας και να διατηρήσει τη σχέση σας υγιή. Πόσο συχνά όμως συνδέονται ερωτικά οι σύντροφοι; Επιπλέον, μπορεί το σεξ να αυξήσει την ικανοποίηση των συντρόφων από τη σχέση;

Σεξουαλική ζωή : Όσα χρειάζονται οι γυναίκες για να είναι ευτυχισμένες

Σεξουαλική ζωή :Αλλά αν δεν έχετε πάντα  τη διάθεση  να κάνετε  σεξ , δεν είστε μόνοι. Πολλές γυναίκες έχουν κυμαινόμενες σεξουαλικές ορμές, οι οποίες μπορεί να προκύψουν από μεγαλύτερα ζητήματα,

Τα πιο κοινά κολπικά προβλήματα

Υγεία του κόλπου: Η κολπική υγεία δεν αφορά και δεν επηρεάζει μόνο τη σεξουαλική σας ζωή. Μάθετε στο κείμενο που ακολουθεί για τους συνήθεις παράγοντες που επηρεάζουν την κολπική υγεία και αναζητήστε τους κατάλληλους τρόπους ώστε να την ενισχύσετε. Εάν ανησυχείτε για την υγεία του κόλπου σας, επισκεφτείτε τον γιατρό σας προκειμένου να λάβετε τις κατάλληλες κατευθύνσεις.

Σεξουαλική ζωή : Τα οφέλη της στον οργανισμό

Σεξουαλική ζωή : Η πράξη του σεξ μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του πυελικού σας εδάφους για τους άνδρες και στις γυναίκες που βρίσκονται σε εμμηνόπαυση είναι λιγότερο πιθανό να έχουν σημαντική κολπική ατροφία.

Επώδυνο σεξ μετά την εμμηνόπαυση

Δυσπαρευνία Αίτια: Η δυσπαρευνία, ο όρος για το επώδυνο κολπικό σεξ, είναι αρκετά συχνή. Οι εκτιμήσεις ποικίλλουν, αλλά οι έρευνες για μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες που δεν βρίσκονται σε ορμονική θεραπεία αναφέρουν συχνότητα δυσπαρευνίας σε ποσοστό 20 έως 30 τοις εκατό.