Fitness

Θάλασσα και άσκηση: Μετέτρεψε την παραλία σε γυμναστήριο

Θάλασσα και άσκηση: Μετέτρεψε την παραλία σε γυμναστήριο

Θάλασσα και άσκηση: Μετέτρεψε την παραλία σε γυμναστήριο. Δεν χρειάζεστε καμία συμμετοχή σε γυμναστήριο, για να είστε σε φανταστική κατάσταση. Επειδή έχεις ήδη δωρεάν γυμναστήριο, και είναι στη διάθεσή σου. Το μόνο που χρειάζεσαι για να προσαρμοστείς αυτό το καλοκαίρι είναι η εξυπνάδα σου και η φύση. Ο εξωτερικός χώρος μπορεί να προσφέρει μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών εργαλείων, αν είστε πρόθυμοι να είστε δημιουργικοί.

Αλλά μην ανησυχείς. Έχουμε κάνει τη δουλειά για σένα. Σας δίνουμε τον οριστικό οδηγό για το πώς να προπονηθείτε με τη φύση, ώστε να ταιριάξετε με τον εξοπλισμό που η γη παρείχε πάντα—σε αυτή την περίπτωση, το νερό, την άμμο και τις σκάλες που συχνά εμφανίζονται στις παραλίες. Εκτός από αυτό, δεν χρειάζεσαι καθόλου εξοπλισμό. Οι ασκήσεις που ακολουθούν είναι ένας συνδυασμός κινήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε ένα 12λεπτο κάψιμο, επιλέγοντας 4 ασκήσεις και κάνοντας τις για 30 δευτερόλεπτα ενεργοποιώντας, 30 δευτερόλεπτα απενεργοποιώντας, για 3 γύρους.

Ή μπορείτε να κάνετε 4 κινήσεις από μία από τις μεθόδους εκπαίδευσης της φύσης, εκτελώντας κάθε άσκηση για 3 ολόκληρα λεπτά. Αν νομίζετε ότι ασκήσεις burpees δεν είναι αρκετά προκλητικές, κάντε τις στην άμμο, η οποία καθηλώνει την προσγείωσή σας αλλά κάνει την αποβίβαση πιο δύσκολη. Οι σταθεροποιητικοί μύες καταλήγουν να λειτουργούν υπερωριακά. Μπόνους: Θα εκτοπίσετε τόση άμμο που μέχρι να κάνετε ένα σύνολο 5 επαναλήψεις, μπορείτε να χτίσετε ένα κάστρο άμμου. (Για περισσότερες ιδέες, δείτε αυτές τις 25 παραλλαγές.) Η άμμος μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος του πυρήνα σου. Πρώτον, πάρτε μια θέση σανίδας. Τώρα κρατήστε αυτή τη θέση και ολισθήστε τα πόδια σας κατά μήκος της άμμου μέχρι τα γόνατά σας να είναι καλυμμένα προς το στήθος σας.

Μπορεί να είσαι ένα ψάρι εκτός νερού, αλλά μπορείς να είσαι μια αρκούδα μέσα του; Ακόμα και οι καλύτεροι κολυμβητές μπορούν να αγωνιστούν για να κάνουν ασκήσεις στο σερφ, αλλά η άσκηση αναπτύσσει συντονισμό. Ξεκινήστε με ρηχό νερό: 6 ίντσες το μέγιστο. Ανύψωση μέχρι το ύψος του ώμου. σε αυτό το σημείο, θα αντιμετωπίσετε σημαντική αντίσταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Η Φάρμα: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι

Οι πιο awkward θεραπείες που μπορείς να απολαύσεις σε ένα spa

Μια βουτιά στη θάλασσα μπορεί να ενισχύσει ολιστικά την υγεία σας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τα Οφέλη του Αθλητισμού στην Παιδική Ηλικία

Αθλητισμός Παιδιά: Η συμμετοχή σε μια αθλητική ομάδα κι εν γένει ο αθλητισμός, βοηθά το παιδί σας να παραμείνει ενεργό, να εξασκείται και να μαθαίνει, να βελτιώνει τις κοινωνικές δεξιότητες και τη συγκέντρωσή του και να αναπτύσσει ένα χόμπι που μπορεί να απολαμβάνει για μια ζωή.

Ο ρόλος των επιπέδων γλυκόζης στην σκελετική αποκατάσταση

Ερευνητές από το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Τόκιο έδειξαν ότι τα δορυφορικά κύτταρα των σκελετικών μυών, που είναι βασικοί παράγοντες στην επιδιόρθωση των μυών, πολλαπλασιάζονται καλύτερα σε περιβάλλον χαμηλής γλυκόζης.

Το ποδήλατο είναι το καλύτερο μεταφορικό μέσο για το σώμα σου

Ποδήλατο: Μετά τη δεκαετία του ’60 σιγά σιγά έγινε μια στροφή των ανθρώπων σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που είχε να κάνει με τη σωματική άσκηση αλλά και το σωστό τρόπο διατροφής. Μέσα σε αυτό τον τρόπο, το ποδήλατο έπαιξε αλλά και εξακολουθεί να παίζει ολοένα και πιο πολύ σημαντικό, ενδεχομένως και πρωτεύοντα ρόλο.