Αυτοφροντίδα

Αισθάνομαι χαμένος: Οι ερωτήσεις που πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου

Αισθάνομαι χαμένος: Οι ερωτήσεις που πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου

Αισθάνομαι χαμένος: Οι ερωτήσεις που πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου. Όταν αισθάνεστε χαμένοι, μπορούν να σας συνοδεύσουν σπασμωδικά συναισθήματα για το ποιοι είστε ή για το πού πηγαίνετε. Αυτές οι κρίσεις μπορούν να προκαλέσουν φουρτούνες που νομίζατε ότι ήταν ήρεμες. Ωστόσο, η καλύτερη απάντηση μπορεί να ξεκινήσει με την υποβολή μερικών ερωτήσεων.

Μπορείτε να βάλετε πολλά ονόματα στην αίσθηση του. Μερικές φορές, μπορείτε να μιλήσετε για μια κρίση ηλικίας ή το τέλος του κύκλου ή για προβλήματα που σχετίζονται με αυτοκαταστροφικές κηλίδες υπερβολών ή καταναγκασμών. Μπορείτε να το ονομάσετε αίσθημα κενού και ότι ό, τι κάνετε δεν έχει νόημα. Μερικές φορές φράσεις όπως “ποιος είμαι και πού πάω;” Όταν αισθάνεστε χαμένοι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση και εξερεύνηση των εδαφών που νομίζατε ότι έχετε ήδη κατακτήσει.

Μερικές φορές, μπορείτε να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε μια κρίση ηλικίας, εμπλέκεστε σε ορισμένες υπερβολές ή, ακόμη και, ένα αίσθημα κενού μπορεί να σας εισβάλει. Όταν αισθάνεστε χαμένοι, είστε διατεθειμένοι να πολεμήσετε σε μάχες που νομίζατε ότι έχετε κερδίσει και, ότι δεν είναι εύκολο. “Αν σε λίγο ο κόσμος τελείωσε, τι θα έκανες;” Είναι μια πολύτιμη άσκηση για να σκεφτείτε τους πυλώνες της ζωής και την ουσία της προσωπικότητάς σας. Στο τέλος της ημέρας , είναι εξίσου σημαντικό να κάνετε ερωτήσεις στον εαυτό σας, όπως είναι να γνωρίζετε τι είναι απαραίτητο για εσάς ή ποια σημαντικά πράγματα αναβάλλετε.

Πώς υλοποιούμε αυτές τις επιθυμίες; Οι ασκήσεις φαντασίας, όπως αυτές παραπάνω, μπορούν να σας επιτρέψουν να ξεμπλοκάρετε τον εαυτό σας και να βάλετε λέξεις στο αόριστο συναίσθημα της απώλειας. Επιπλέον, φτιάξτε μια ιστορία με έναν χαρακτήρα που έχει αυτό το συναίσθημα. Συνθέστε την εμφάνισή του, τα κίνητρά του, το περιβάλλον του και, πάνω απ ‘όλα, την ιστορία του πώς ήρθε σε αυτήν την κρίση. Πάρτε το ως παιχνίδι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Τι σημαίνει τοκοφοβία και πώς εκδηλώνεται

Πώς να ξεχωρίζουμε το άγχος από την ανησυχία για καλύτερη αντιμετώπιση

Δείτε την απάντηση στο δίλημμα "καρδιά ή λογική"

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Συμβουλές αυτοφροντίδας για να μεγαλώνετε υγιώς

Αυτοφροντίδα στη μέση ηλικία: Θέλετε να κρατήσετε το μυαλό σας αιχμηρό καθώς μεγαλώνετε; Εκπλήξατε τον εαυτό σας. Οι νέες εμπειρίες θα δημιουργήσουν νέες οδούς στον εγκέφαλό σας, διατηρώντας το μυαλό σας υγιές καθώς μεγαλώνετε. Ο ενθουσιασμός είναι επίσης ένας παράγοντας ενίσχυσης της ευτυχίας.

Πώς να "κολλήσετε" στις υγιείς σας συνήθειες

Αυτοφροντίδα: Νιώθετε συχνά ότι παρά τις προσπάθειές σας να οργανώσετε τη μέρα και να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως προγραμματίζετε; Δεν πειράζει! Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για έλλειψη θέλησης ή αναποφασιστικότητα. Στην πραγματικότητα, ίσως να χρειάζεστε απλώς υπενθυμίσεις για να θέσετε σε εφαρμογή όσα θέλετε να κάνετε. Με άλλα λόγια, δημιουργείστε μια συνθήκη ώστε να κάνετε τη συνήθεια που θέλετε να υιοθετήσετε μια σκέψη που είναι αδύνατο να ξεχαστεί. Η αλήθεια είναι πως φαίνεται πιο εύκολο να κάνουμε πράγματα όταν τα θυμόμαστε και όταν τα συνδέουμε με άλλες δραστηριότητες που κάνουμε μέσα στην ημέρα.

Τι να κάνετε αν υποστείτε τραυματισμό στα σπορ

Οι αθλητικοί τραυματισμοί ‘’ καραδοκούν ‘’ κατά την διάρκεια άσκησης ή κάποιου αθλήματος ή σπορ , για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και εάν δεν γνωρίζουμε τις ασκήσεις ή το άθλημα να επιλέγουμε κάποιον έμπειρο προπονητή.

Ο απαραίτητος ρόλος του καλού ύπνου στην αθλητική απόδοση

Ύπνος Οφέλη: Άπαντες γνωρίζουμε τη σημασία του ύπνου από τη στιγμή της γέννησής μας, κατά το δημοφιλές γνωμικό ο ύπνος θρέφει τα μωρά. Η αλήθεια είναι όμως ότι εξακολουθεί μας μας θρέφει καθ’ όλη τη διάρκεια της ύπαρξής μας, πόσο μάλλον εκείνους που ασχολούνται σοβαρά με τον αθλητισμό.

Πώς να αποφύγετε το αδιέξοδο απρόβλεπτων εξόδων υγείας

Ας μην ξεχνάμε το φορολογικό πλεονέκτημα. Τα προγράμματα ασφάλισης υγείας βοηθούν στην εξοικονόμηση φόρων. Το ασφάλιστρο που πληρώνετε κερδίζει έκπτωση. Μπορείτε να διεκδικήσετε εκπτώσεις και να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα σε φόρους,

Πρόσθετε στη μέρα σου απόλαυση με αυτά τα πεντανόστιμα Smoothies

Αυτοφροντίδα Διατροφή: Τα Smoothies είναι καταπληκτικές και πανεύκολες συνταγές που θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στις καθημερινές ανάγκες του προγράμματός σας, ενώ παραμένετε εντός των συνιστώμενων μερίδων διατροφής. Ειδικά, εάν δεν είστε λάτρης των σαλατών, τα smoothies είναι ιδανικά για να προσθέσετε στη διατροφή σας σαλατικά γεμάτα θρεπτικά συστατικά, όπως το κατσαρό λάχανο, το μπρόκολο, το σπανάκι και ελβετικό chard.

Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία που προσφέρουν οι βουτιές στη θάλασσα

Εκπληκτικά οφέλη για την υγεία το θαλασσινού νερού. Όλοι έχουμε ακούσει για τα οφέλη των βιταμινών A, B και C, αλλά υπάρχει και μια άλλη βιταμίνη που πιθανόν έχετε ήδη αποκομίσει τα οφέλη - χωρίς καν να το γνωρίζετε.