Σεξουαλική Υγεία

Θες να κάνεις τρίο: Δείτε όλα όσα χρειάζεστε

Θες να κάνεις τρίο: Δείτε όλα όσα χρειάζεστε

Θες να κάνεις τρίο: Δείτε όλα όσα χρειάζεστε. Η εύρεση ενός ζευγαριού μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Το ιδανικό ζευγάρι είναι σεβαστό, χαλαρό και σταθερό στη σχέση τους. Αν κάποιος από τους δύο φαίνεται να αισθάνεται άβολα με την κατάσταση, θα είναι άβολο και για εσάς. Είτε συναντάτε το ζευγάρι στο διαδίκτυο, είτε στην πραγματική ζωή, σίγουρα σημειώστε τη χημεία τους πριν μπείτε στην εξίσωση.

Αν είναι ζευγάρι που θα ξαναδείτε (σαν φίλοι), σκεφτείτε πολύ καλά αν η φιλία σας μπορεί να επιβιώσει από ένα τρίο. Κάποιοι μπορούν, αλλά νομίζω ότι μπορεί να γίνει πιο αμήχανο αν πρόκειται να βλέπετε τακτικά αυτό το άτομο για πρωινό. Όσον αφορά την εύρεση του σωστού ζευγαριού για εσάς, προτείνεται η χρήση εφαρμογών. Όπως ισχύει σε κάθε σεξουαλική σχέση, η επικοινωνία είναι το κλειδί. Οι ειδικοί προτείνουν να βγείτε στο πρώτο ραντεβού με το ζευγάρι που έχετε επιλέξει (αν δεν τους γνωρίζετε ήδη) για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια ροή στερεάς ενέργειας μεταξύ των τριών σας.

Αν αυτό είναι καλό, αφιερώστε λίγο χρόνο για να συζητήσετε πράγματα όπως όρια, επιθυμίες, κανόνες και ρόλους πριν συνουσιαστείτε. Ακόμα και αν ορίσετε σαφείς κανόνες και προσδοκίες για το τρίο σας, αφήστε χώρο για το απροσδόκητο. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν 3 άτομα, τα οποία μπορούν να δυσχεράνουν τον καθορισμό ορισμένων θέσεων ή να βρουν τρόπους να συμπεριλάβουν τους πάντες. Δεχθείτε ότι αυτό θα είναι μια διαφορετική σεξουαλική εμπειρία και ότι δεν ξέρετε ακριβώς τι να περιμένετε.

Θυμηθείτε να κάνετε διαλείμματα αν τα χρειάζεστε. Και αν δεν νιώθετε ότι μπορείτε να φτάσετε σε οργασμό, ή αν αισθανθείτε ότι κάποιο από τα δύο μέλη του ζευγαριού μπορεί να αγωνίζεται να το κάνει, μην αγχώνεστε. Ο στόχος του τρίγωνου δεν είναι απαραίτητα να ανεβείτε στο μέγιστο αλλά να διασκεδάσετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Εσύ έχεις αισθανθεί οργασμό στον ύπνο σου

Πάνω από 100 οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση μετά τη Μπεκατώρου

Τι είναι η ερωτική επιθυμία

Αυτό συμβαίνει στους άνδρες όταν συνδυάζουν αλκοόλ και σεξ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για το σεξ με παιδιά - εφήβους

Ο Δημητρακόπουλος σημείωσε πως πρέπει να αποδειχθεί ότι υπάρχει αυτή η σχέση εμπιστοσύνης, ενώ πρόσθεσε ότι σε αντίθετη περίπτωση - και αν δεν αποδειχθεί η σχέση εμπιστοσύνης -  δεν είναι αδίκημα.

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Εσείς ποια χρησιμοποιείτε

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Σύμφωνα με τον Δρ. Gary Chapman, σύμβουλο γάμου και συγγραφέα του μπεστ σέλερ βιβλίου "Οι 5 Γλώσσες της Αγάπης: Τα μυστικά για μια αγάπη που διαρκεί", το κλειδί για μια υγιή και μακρά σχέση είναι η εκμάθηση των γλωσσών αγάπης. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές γλώσσες αγάπης που ο καθένας από εμάς "ομιλεί" προκειμένου να περιγράψει και να εκφράσει  - μαντέψατε τι- αγάπη.

Γιατί η περιέργεια είναι μία από τις γλώσσες της αγάπης

Η περιέργεια στον έρωτα: Όταν κάποιος θέλει να μάθει για εσένα... Οι πέντε ερωτικές γλώσσες—ένα πλαίσιο για το πώς δίνουμε και λαμβάνουμε αγάπη που δημιουργήθηκε από τον ψυχολόγο Γκάρι Τσάπμαν το 1992 ⁠—περιλαμβάνουν ποιοτικό χρόνο, δώρα, πράξεις υπηρεσίας, λέξεις επιβεβαίωσης και σωματική αφή.  Όσο κι αν μου αρέσει να λαμβάνω και τις πέντε επιδείξεις φροντίδας, πάντα ένιωθα ότι η πιο αληθινή μου ερωτική γλώσσα έλειπε από αυτή τη λίστα.

Πως μπορείς να βρεις ξανά τη σεξουαλική σου επιθυμία;

Ερωτική επιθυμία: Η ερωτική επιθυμία δεν μπορεί να μετρηθεί ή να οριοθετηθεί, ενώ καθοριστικό ρόλο παίζουν η φάση της ζωής στην οποία βρίσκεσαι αλλά και άλλοι παράπλευροι παράγοντες όπως η κατάσταση της υγείας και το στρες. Οι προαναφερθέντες λόγοι καθιστούν αδιευκρίνιστο μεγάλο αριθμό πτυχών της υποτονικής σεξουαλικής επιθυμίας.

Πώς να προστατευτείς από ουρολοίμωξη πριν και μετά το σεξ

Ουρολοίμωξη sex: Πώς να προστατευτείς από αυτή μετά την επαφή.  Η λήψη λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος (UTI) μετά το σεξ μπορεί να αποτελέσει πραγματικό πρόβλημα. Εκτός από την αντιμετώπιση του πόνου και των αισθήσεων καύσου ενώ κατουράς ενώ έχεις ένα, το να τα παίρνεις με συνέπεια μετά το σεξ μπορεί να κάνει την όλη προοπτική της σεξουαλικής οικειότητας λιγότερο ελκυστική.

Πώς να προχωρήσεις μετά τον χωρισμό

Διακοπή σχέσης: Πώς να ξεπεράσετε κάποιον. Το τέλος μιας σχέσης δεν είναι ποτέ εύκολο. Οι χωρισμοί είναι γεμάτοι με ακατέργαστα συναισθήματα, συμπεριλαμβανομένων των πάντων από πόνο και προδοσία μέχρι θυμό και θλίψη. Αλλά, επειδή η καρδιά μπορεί να αισθάνεται σαν το τέλος του κόσμου, η πραγματικότητα είναι ότι ο πόνος και η αγωνία που νιώθετε αυτή τη στιγμή είναι μόνο προσωρινά. Στο τέλος, θα μπορείτε να προχωρήσετε—και μια μέρα θα ξαναβρείτε την αγάπη.

Δεξιότητες για να διατηρήσετε τη σχέση σας

Σχέση: Η αγάπη είναι πραγματικά ένα όμορφο πράγμα, ειδικά αν βρείτε την αληθινή και γνήσια αγάπη, όπου μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να εξελιχθείτε σε ένα πολύ καλύτερο άτομο.

Παραληρητική ζήλια

Καταστροφικά συναισθήματα: Τι είναι η παραληρητική ζήλια. Η παραληρητική ζήλια χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι ο ζηλότυπος είναι πεπεισμένος για την ενοχή του συντρόφου του , όταν έχει λίγες ενδείξεις. Έτσι, η ζήλια υπάρχει υπερβολικά (κάθε λεπτομέρεια μπορεί να αποδείξει ότι η ζήλια τους είναι λογική), το άτομο είναι υπερβολικά κτητικό.