Σεξουαλική Υγεία

Οργασμός στον ύπνο σου: Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Οργασμός στον ύπνο σου: Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Οργασμός στον ύπνο σου: Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Όταν ανατρέξετε στο σεξ (στο δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο), μερικά πράγματα ξεχωρίζουν  όπως τα αμήχανα συναισθήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη οργάνων που σχετίζονται με το σεξ, τα ζωντανά βίντεο εγκυμοσύνης, και την πιθανότητα να έχουμε όνειρα με υγρό τρόπο.

Επειδή δεν είναι τόσο καλά καλυμμένες στο σεξ όσο οι αντίστοιχοι άνδρες, οι οργασμοί ύπνου είναι πολύ αληθινοί και δυνατοί για τις γυναίκες, λέει η σεξολόγος Marla Renee Stewart. Ενώ οι γυναίκες μπορούν να έχουν φυσικές (και αξιοσημείωτες) νυχτερινές ονειρώξεις κατά τη διάρκεια του ύπνου τους, η Stewart λέει λέει ότι δεν έχει να κάνει τόσο με ένα βρεγμένο κρεβάτι όσο με το να βραχείς στον ύπνο σου.

Επιπλέον, κάποιες γυναίκες είναι πιο πιθανό να το νιώσουν στον ύπνο τους από ό,τι όταν είναι ξύπνιες. Αν οι λόγοι για τους οποίους κάποιος δεν μπορεί να έχει οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ συνδέονται με άγχος, κατάθλιψη, άγχος, ντροπή, εσωτερικές ή εξωτερικές πολιτιστικές ή σχεσιακές πιέσεις, είναι πιθανό να έχει οργασμό κατά τη διάρκεια του ύπνου σημαίνει ότι αυτοί οι λόγοι δεν μπορούν να παρέμβουν. Ενώ  η έρευνα αποδεικνύει ότι οι γυναικείοι οργασμοί ύπνου είναι πολύ συνηθισμένες μεταξύ όλων των εφήβων (ακόμα και στην ενηλικίωση), το πόσο συχνά συμβαίνουν ποικίλλει για κάθε άτομο. Και, αν και το να έχεις οργασμούς στα όνειρά σου είναι φυσιολογικό, πολλοί ερευνητές και κλινικοί θεωρούν τους νυκτερινούς οργασμούς ως διαταραχή ύπνου.

Όπως και με κάθε οργασμό, οι οργασμοί ύπνου οδηγούν σε αυξημένη ροή αίματος, που φαίνονται ερυθροί και νιώθουν ευφορία. Φυσικά, αν μείνετε κοιμισμένοι ενώ φτάνετε σε οργασμό στα όνειρά σας, πιθανόν να μην το προσέξετε ή να το θυμηθείτε το πρωί- εκτός αν νιώσετε υγρή ως σωματική αντίδραση στο όνειρο, δηλαδή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Λόγοι για τους οποίους γυναίκες δεν φτάνουν στην κορύφωση

Υπάρχει κανονικότητα στο σεξ και ποια είναι τα σεξουαλικά πρότυπα;

Πώς να καταλάβεις ότι ο οργασμός της δεν είναι fake

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα σκαμπανεβάσματα στην καμπύλη της σεξουαλικής επιθυμίας

Σεξ: Γνωρίζετε την περίοδο που λέμε «μήνα του μέλιτος» σε μία σχέση; Είναι αυτή η εκστατική, τρελά ερωτική περίοδος μιας καινούργιας σχέσης, που το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να σκίζετε τα ρούχα του άλλου και να κάνετε έρωτα 24/7;

Σεξ: Η συζήτηση για τη συγκατάθεση μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο νομίζετε

Σεξ και συναίνεση: Πόσο συχνά σκέφτεστε τη συγκατάθεση; Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εύκολο και απλό. Επομένως δεν αξίζει να το σκεφτούμε πάρα πολύ. Αλλά ως κοινωνία, κατανοούμε πραγματικά την έννοια της συγκατάθεσης και της συναίνεσης;

Τα τρία χαρακτηριστικά της αληθινής αγάπης

Συντροφικές σχέσεις: Τα τρία χαρακτηριστικά της αληθινής αγάπης. Σύμφωνα με τον Walter Riso, ένα ζευγάρι που απολαμβάνει μια πλήρη, ικανοποιητική και ευχάριστη αγάπη απαιτεί την ένωση τριών παραγόντων: επιθυμία ( Έρωτας ), τρυφερότητα (αγάπη) και συμπάθεια( Φιλία ). Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού που γνωρίζουμε ως αληθινή αγάπη και διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην εμφάνιση της φυσικής έλξης και στην επακόλουθη ανάπτυξή της στη συγγένεια.

Υπάρχει το ιδανικό ζευγάρι

Το ιδανικό ζευγάρι: Μύθος ή η πραγματικότητα; Τείνουμε να εξιδανικεύουμε τον σύντροφό μας ή τη σχέση μας, με τέτοιο τρόπο ώστε όταν τα πράγματα δεν είναι όπως περιμένουμε, η απόρριψη και η απογοήτευση μπορούν να γίνουν πολύ έντονα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας ορισμός για να βρούμε τον «ιδανικό σύντροφο» και ότι υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν μια σχέση «τέλεια», μόνο για εμάς.

Με πόσους ερωτικούς συντρόφους γινόμαστε ευτυχισμένοι

Σεξ: Όταν η συζήτηση έρχεται στο σεξ, τότε σίγουρα σκεφτόμαστε ότι πρόκειται με βεβαιότητα για μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μας. Το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, προφανώς όχι σε επίπεδο επιβίωσης, αλλά σε επίπεδο ποιότητας.

Ελεύθερη σχέση ... Τι σημαίνει αυτό

Ελεύθερη σχέση: Τι σημαίνει αυτή η "συμφωνία". Οι ανοιχτές σχέσεις εμπίπτουν στην ευρύτερη κατηγορία των συναινετικά μη μονογαμικών σχέσεων. Είναι σχέσεις στις οποίες ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι μπορούν να επιδιώξουν σεξ, και μερικές φορές συναισθηματικά δεσμά, με άλλους ανθρώπους.