Σεξουαλική Υγεία

Ψεύτικος οργασμός: Και πώς να τον αναγνωρίσεις

Ψεύτικος οργασμός: Και πώς να τον αναγνωρίσεις

Ψεύτικος οργασμός: Και πώς να τον αναγνωρίσεις. “Τελείωσες” Αυτή η ερώτηση έχει να κάνει με πολλές ερωτικές σχέσεις, ειδικά μεταξύ των εραστών κάτω των 30 ετών.

Ευτυχώς, κύριοι, συνήθως δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε τους γυναικείους οργασμούς ή μήπως είναι; Και είναι αρκετά εύκολο να βοηθήσετε τις περισσότερες γυναίκες να φτάσουν εκεί. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αποβάλλετε την ιδέα ότι η επαφή είναι το μόνο που χρειάζεται.

Οι γυναίκες υποκρίνονται οργασμό για διάφορους λόγους, όπως:

  • Να ενισχύσει το εγώ του συντρόφου της και να αποφύγει να βλάψει τα συναισθήματά του
  • Για να αποφύγετε ντροπή και κατηγορίες ανεπάρκειας.
  • Για να τερματίσει το σεξ.
  • Και για μη σεξουαλικά οφέλη – αναγνώριση ως επίσημη φίλη του άνδρα, για ενίσχυση της σχέσης ή για την υποβολή προτάσεων γάμου.

Το ψεύτικο σχετίζεται με την ηλικία. Καθώς αυξάνεται η ηλικία, περισσότερες γυναίκες είναι σε θέση να ζητήσουν τα χάδια της κλειτορίδας που προκαλούν οργασμό και οι περισσότεροι άνδρες αποκτούν γνώσεις για τις σεξουαλικές κινήσεις που βοηθούν τις γυναίκες να έρθουν σε κορύφωση. Οι περισσότεροι οργασμοί είναι πραγματικά πολύ δύσκολοι για να λείψουν. Οι γυναίκες μοιάζουν με άντρες. Σκεφτείτε το δικό σας και θα μπορείτε να αναγνωρίσετε καλύτερα τις γυναίκες.

Η συντριπτική πλειοψηφία ξεκινά με την επιτάχυνση της αναπνοής που συχνά συνοδεύεται από ένα μουγκριτό ή  που ακολουθούνται από αρκετά δευτερόλεπτα ταχείας, ακούσιας συστολής των μυών γύρω από τον αιδοίο και τον πρωκτό, συνήθως με μια τρελή κίνηση των γοφών και συχνά ολόκληρο το σώμα. Οι οργασμοί ολοκληρώνονται με την απελευθέρωση σε χαλάρωση και ονειρική ικανοποίηση. Εάν τη βοηθάτε στον οργασμό από το στόμα, τα χείλη και η γλώσσα σας είναι πιθανό να αισθάνονται τις συστολές του κολπικού μυός της. Αν θέλετε να δείτε ότι οι γυναίκες έχουν οργασμούς, αγνοήστε τη συντριπτική πλειοψηφία του πορνό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Δεν έχω βιώσει κολπικό οργασμό, σημαίνει κάτι

Φάσεις που περνούν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες σε μια σεξουαλική συνάντηση

Κάνε τη στάση 69 σκέτη απόλαυση

Παθήσεις που ενεργοποιούνται λόγω αποχής από το σεξ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σεξουαλική υγεία: Τα αντησυλληπτικά προστατεύουν από τον καρκίνο των ωοθηκών

Σεξουαλική υγεία: Στο παρόν άρθρο φαίνεται ότι η από του στόματος αντισυλληπτική χρήση προστατεύει από τον καρκίνο των ωοθηκών και του ενδομητρίου. Το προστατευτικό αποτέλεσμα παραμένει για αρκετές δεκαετίες μετά τη διακοπή της χρήσης.

Οι Έλληνες έχουν «ξεχάσει» το σεξ στο δεύτερο lockdown - Στα τάρταρα η ερωτική διάθεση

Όταν οι πολίτες κοινωνούν προσκυνούν και υπηρετούν την αναγκαία συνθήκη ζωής επιβίωσης που μια μορφή της είναι και ο έρωτας και το σεξ. Ακόμα και το φιλί αποτελεί απειλή αφού η ανταλλαγή αναπνοών και εισπνοών μοιάζουν με αέρια θανατηφόρα αυτήν την περίοδο

Η εκδικητική πορνογραφία είναι ανδρική ή γυναικεία υπόθεση;

Αυτό το βίωμα, γαλουχεί ολόκληρες πεποιθήσεις γύρω από τη γυναίκα, που στην ουσία, τη ζηλεύει, την ανταγωνίζεται και της φθονεί την αναπαραγωγική της ικανότητα, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το σεξ.

Σεξ και ΣΜΝ: Ο εμβολιασμός σώζει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Σεξ και ΣΜΝ: οι ερευνητές δείχνουν πώς ο εμβολιασμός του δέρματος μπορεί να δημιουργήσει προστατευτικά CD8 Τ-κύτταρα που προσλαμβάνονται στους γεννητικούς ιστούς και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως στρατηγική εμβολιασμού για σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις

Τι κρύβεται πίσω από την σεξουαλική αποχή

Η βασική συμβουλή του Δρ McCarthy είναι το ζευγάρι να αποδεχτεί και να ξεπεράσει τον πόνο, τις αλληλοκατηγορίες και τον θυμό και να τα αντικαταστήσει με την οικειότητα, την αμοιβαία ευχαρίστηση και τον ερωτισμό ως μια κοινή προσπάθεια δύο συντρόφων.

Ο οργασμός σχετίζεται με τη γυμναστική

Οργασμός: Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι συνολικά οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες είχαν βιώσει ερωτική ικανοποίηση ή οργασμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τουλάχιστον 11 φορές στη ζωή τους.