Σεξουαλική Υγεία

Περίεργα πράγματα στο σεξ: Τα παράξενα που θα ήθελες να γνωρίζεις

Περίεργα πράγματα στο σεξ: Τα παράξενα που θα ήθελες να γνωρίζεις

Περίεργα πράγματα στο σεξ: Αναζητώντας την βελτίωση της σεξουαλικής ζωής ανακαλύπτουμε περίεργα πράγματα που δεν γνωρίζουμε γύρω από το σεξ, που ξαφνιάζουν και προκαλούν ενδιαφέρουν. Χρήσιμες πληροφορίες που διεγείρουν το μυαλό και τη φαντασία για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή.

 

Μπορείς να έχεις οργασμό στον ύπνο σου

Ορισμένες γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού ονείρου. Παρόλου που δεν υπάρχει φυσική διέγερση, η ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα κατά τη διάρκεια ενός σέξι ονείρου μπορεί να αυξηθεί -όπως ακριβώς συμβαίνει κατά την διάρκεια του πραγματικού σεξ- και να οδηγήσει το άτομο σε οργασμό. Η κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης χωρίς άγχος διευκολύνει τον οργασμό. «Γιατί ο οργασμός υπάρχει στο μυαλό μας όσο και στην κλειτορίδα ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός μας» εξηγεί ο πιστοποιημένος θεραπευτής του σεξ, Holly Richmond.

 

Ο γυναικείος οργασμός διαρκεί τρεις φορές περισσότερο από τον αρσενικό

Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν σοβαρά οργασμικά πλεονεκτήματα στην κρεβατοκάμαρα. Σύμφωνα με τον ιατρό Michael Reitano, ο γυναικείος οργασμός διαρκεί περίπου 20 δευτερόλεπτα, ενώ αυτός των αντρών μόλις 6 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, οι γυναίκες έχουν πολλαπλούς οργασμούς και G-spot οργασμούς!

 

Οι άνθρωποι λατρεύουν να σκέφτονται διάσημους όταν αυνανίζονται

Σε έρευνα που έκανε η εταιρεία σεξουαλικών παιχνιδιών TENGA σε άτομα ηλικίας 18 ως 74 ετών, δημοσίευσε την λίστα των celebrities που ο κόσμος ‘’αγαπάει’’ περισσότερο. Στην λίστα με τα θηλυκά, πρώτη ήταν η Beyonce, έπειτα η Jennifer Lawrence, η Kim Kardashian, η Taylor Swift και τέλος η Kylie Jenner. Στην ανδρική λίστα, οι γυναίκες φαντάστηκαν και κατέταξαν πρώτο στις προτιμήσεις τους τον Brad Pitt, στην συνέχεια τον Johnny Depp, Chris Hemsworth, Tom Cruise και Chris Pratt.

 

Η κλειτορίδα είναι στην ουσία ένα μικρό πέος

Όταν το έμβρυο αναπτύσσεται είναι εφικτό να αναγνωριστεί το φύλο. Τα ίδια μέρη του σώματος αναπτύσσονται διαφορετικά εξαιτίας των ορμονών, που επηρεάζουν τελικά την ανάπτυξη ανδρών ή γυναικών. Όταν η τεστοστερόνη απελευθερώνεται σε ένα αρσενικό έμβρυο, αυτός ο ιστός μεγαλώνει και γίνεται πέος. Χωρίς τεστοστερόνη ο ίδιος ιστός σχηματίζει την κλειτορίδα. Η άκρη της κλειτορίδας δείχνει κάποια ομοιότητα με την άκρη του πέους. Είναι και τα δυο όργανα εξαιρετικά ευαίσθητα και λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Όταν η γυναίκα ενθουσιάζεται η κλειτορίδα μεγαλώνει και γεμίζει με αίμα.

 

Η θλίψη μετά το σεξ είναι πραγματικό γεγονός

Είναι πολύ σύνηθες το κλάμα μετά το σεξ. Η επίσημη ονομασία αυτού του φαινομένου είναι μετα-συζυγική δυσφορία (PCD) και χαρακτηρίζεται από έντονα συναισθήματα θλίψης, θυμού και δυσφορίας μετά το σεξ και πιθανότατα μετά από οργασμό. Σύμφωνα με μελέτες σχετίζεται με τις αυξήσεις σε ορισμένες ορμόνες ή με τραύμα που προήλθε από προηγούμενη σεξουαλική επίθεση.

 

Μια ισχυρή αίσθηση μυρωδιάς σας κάνει πιο οργασμικούς

Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behavior διαπίστωσε ότι τα άτομα με πιο αντιληπτικές μύτες είχαν καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες. Οι γυναίκες με πιο έντονη ευαισθησία στις μυρωδιές απολάμβαναν περισσότερους οργασμούς. Φαίνεται να υπάρχει μια θετική συσχέτιση μεταξύ της αυξημένης αίσθησης της όσφρησης και του πιο ευχάριστου σεξ και των συχνότερων οργασμών. Αυτό μαρτυράει ότι οι μυρωδιές του σώματος, όπως τα κολπικά υγρά και ο ιδρώτας μπορούν να ενισχύσουν την σεξουαλική εμπειρία.

 

Μπορείτε πράγματι να διεγείρετε έναν άντρα με τη φωνή σας

Οι γυναίκες καταφέρνουν να χειραγωγούν συνειδητά τις φωνές τους ώστε να ακούγονται πιο ελκυστικές. Η αισθησιακή φωνή της γυναίκας που θέλει να ενεργοποιήσει ένα άτομο γίνεται πιο βαθιά και αναπνευστική. Οι άντρες προσελκύονται από αυτή την αλλαγή της γυναικείας φωνής, όχι επειδή τους αρέσουν οι γυναίκες με χαμηλότερη φωνή, αλλά επειδή η αισθησιακή γυναικεία φωνή σηματοδοτεί ότι η ίδια ενδιαφέρεται. Μια απόδειξη φυσικά που σίγουρα δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν άντρα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξ στα όνειρα των γυναικών

Τα προνόμια του σεξ στην υγεία

Γιατί οι άνδρες προτιμούν τη virtual από τη real επαφή

Μύθοι και αλήθειες γύρω από το σεξ

Παράγοντες αιμορραγίας μετά το σεξ

Θα αποδείξει ποτέ κανείς ότι το σεξ είναι καλό για την καρδιά;

Με απλά λόγια: Το σεξ είναι πιθανώς χρήσιμο για την καρδιά και τη γενική υγεία. Και επειδή δεν είναι επιβλαβές για την καρδιά (εκτός από σπάνιες περιπτώσεις), το "πιθανότατα" είναι η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί.

Ολέθριο λάθος ή όχι η εξάρτηση από το πορνό;

Όσο κι αν απολαμβάνεις αυτή την τάση… εσωτερίκευσης, σίγουρα έχεις αναρωτηθεί αν ορθώς πράττεις ή αν τελικά διαπράττεις... ολέθριο λάθος. Διότι μπορεί εσύ να το ευχαριστιέσαι και να το απολαμβάνεις, το σώμα σου όμως πιθανότατα να μην έχει την ίδια άποψη. Τελικά, μήπως το πολύ πορνό, κάνει κακό;

Η εικόνα του σώματος μας επηρεάζει τη σεξουαλικότητα

Σεξουαλική ζωή: Κατά τη διάρκεια του σεξ το άγχος για την εικόνα του σώματος μπορεί να καταστρέψει μια τρυφερή στιγμή. Δείτε πως να μην συμβεί αυτό. Πολλές γυναίκες αγχώνονται για το πως μοιάζει το σώμα τους και ειδικά απέναντι στον σύντροφο τους. Κατά τη διάρκεια του σεξ το άγχος για την εικόνα τους σώματος μπορεί […]

Πως η έγκυος θα διατηρήσει τη σεξουαλικότητα της

Έγκυος και σεξουαλική επαφή: Το βάρος αυξάνεται, το στήθος μεγαλώνει, η κοιλιά φουσκώνει. Το σώμα της εγκύου αλλάζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαθεί και η σεξουαλικότητα της γυναίκας. Οι αλλαγές που παρατηρούνται στο σώμα της εγκύου και αποτυπώνουν την καλή διεξαγωγή της εγκυμοσύνης, συχνά προβληματίζουν την εγκυμονούσα για το «πως φαίνεται στα […]

Όταν η γυναίκα φτάνει στην απιστία… υπάρχει λόγος

Γιατί με απάτησε η γυναίκα μου: Οι γυναίκες φαίνεται να απιστούν εξίσου με τον ανδρικό πληθυσμό. Η απιστία της γυναίκας οφείλεται στην έλλειψη αγάπης για τον σύντροφο της, στην επιθυμία σεξουαλικής ποικιλίας και τέλος σε εξωγενείς παράγοντες

Μην ζητάς ρομαντικό σεξ, οδήγησέ το

Ρομαντικό σεξ: Πώς θα το πετύχεις. Χωρίς αμφιβολία… Το γρήγορο, ζεστό, σεξουαλικό σεξ μπορεί να προσθέσει μεγάλο ενθουσιασμό σε μια σχέση. Αλλά όταν πρόκειται για συνολική συνδυασμένη ευδαιμονία, αργές, γλυκές, αισθησιακές νύχτες στο κρεβάτι έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση. Αυτές οι σεξουαλικές εμπειρίες αξιοποιούν τη δύναμη των ορμονών σύνδεσης για να σας κάνουν να νιώσετε πιο […]

Αίτια που εμποδίζουν τη σεξουαλική κορύφωση

Αμερικανοί ερευνητές από τη Mayo Clinic και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα εστίασαν στη σεξουαλική ανατομία και νευροανατομία προκειμένου να αναζητήσουν τα αίτια της ανοργασμίας στους άντρες.