Πολιτική Υγείας

Σεξ Άνδρες: Τι συμβαίνει στο σώμα με την κατανάλωση αλκοόλ

Σεξ Άνδρες: Τι συμβαίνει στο σώμα με την κατανάλωση αλκοόλ

Σεξ Άνδρες: Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ έχει αρνητικά αποτελέσματα στη φυσιολογία του αντρικού σώματος και μειώνει τη φυσιολογική απόκριση των γεννητικών οργάνων.

Το αλκοόλ μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας να έχετε και να διατηρήσετε στύση. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί επίσης να προκαλέσει μόνιμη βλάβη και στυτική δυσλειτουργία. Το αλκοόλ επηρεάζει τη στύση σας με μερικούς τρόπους: Μειώνει τη ροή του αίματος στο πέος, αυξάνει την αγγειοτενσίνη, μια ορμόνη που συνδέεται με τη στυτική δυσλειτουργία, πιέζει το κεντρικό νευρικό σας σύστημα.

Μπορεί να καθυστερήσει την εκσπερμάτωση. Είναι απίθανο μερικά ποτά να σας επηρεάσουν στην εκσπερμάτωση, αλλά αν πιείτε πάρα πολύ θα έχετε θέμα. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει καθυστερημένη εκσπερμάτωση, η οποία καθυστερεί περισσότερο από 30 λεπτά για να φτάσει σε οργασμό. Για μερικούς, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν μπορούν να εκσπερματώσουν καθόλου, σύμφωνα με την Κλινική Mayo.

Το λίγο ποτό μπορεί αυξήσει τη διέγερση σας. Παρόμοια με την επίδραση στις γυναίκες, η κατανάλωση ενός ή δύο ποτών μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία και την διέγερση των ανδρών. Και πάλι, το κλειδί φαίνεται να είναι στην ποσότητα. Ένα ποτό ή δύο εάν έχετε φυσιολογικό βάρος μπορεί να σας ζεστάνει. Όμως, αν πιείτε περισσότερο η σεξουαλική σας ορμή και η ικανότητά σας για στύση κάνουν πέφτουν.

Είναι πιο πιθανό να διατρέχετε σεξουαλικούς κινδύνους. Αυτό μπορεί να είναι καλό, αλλά όχι πάντα. Ενώ το αλκοόλ έχει συνδεθεί με μεγαλύτερη ανάληψη κινδύνων σε άνδρες και γυναίκες, φαίνεται να είναι περισσότερο παράγοντας κινήτρου για τους άνδρες. Ένα ή δύο ποτά μπορεί να έχουν χαλαρωτικό αποτέλεσμα και να βοηθήσουν στη μείωση των αναστολών όταν πρόκειται για σεξουαλική επαφή. Αυτό μπορεί να σας κάνει πιο ανοιχτούς στην εξερεύνηση νέων πραγμάτων. Ωστόσο, όσο περισσότερο πίνετε, τόσο πιο επικίνδυνη γίνεται η σεξουαλική σας συμπεριφορά. Με βάση διάφορες μελέτες, τα αρσενικά είναι πιο πιθανό να εμπλακούν σε επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά, όπως η σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό, όταν βρίσκονται υπό την επήρεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Αυτό συμβαίνει στις γυναίκες όταν συνδυάζουν αλκοόλ και σεξ

Κίνημα κατά της παιδοφιλίας

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει μόνο για σεξ και πώς να το αντιμετωπίσεις

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η ξαφνική ανατροπή στην τακτική εμβολιασμών "ανοίγει" τα εστιατόρια στη Βουλγαρία

Ο Μπορίσοφ, ο οποίος καυχάται για «μια τέλεια οργάνωση» των εμβολιασμών, βλέπει στην πρόσφατη συρροή ένα επιχείρημα για τη χαλάρωση των περιορισμών, οι οποίοι ήταν ήδη «οι λιγότερο αυστηροί στην Ευρώπη», παρά την αύξηση των μολύνσεων αυτές τις τελευταίες εβδομάδες.

Συμφωνήθηκε η ανάγκη έκδοσης ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού στη Σύνοδο Κορυφής των 27 της ΕΕ,

Πάντως, και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξει κοινή γραμμή αλλιώς θα υπάρξουν διμερείς λύσεις κι ο ρόλος της ΕΕ είναι να υπάρξει διασφάλιση της αναγνώρισης των εμβολιασμών.

Το τελεσίγραφο Ντράγκι για τα εμβόλια και η έξαρση του κορονοϊού στην Ιταλία

Ντράγκι Ιταλία κορονοϊός: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, οι φαρμακοβιομηχανίες πρέπει να σεβαστούν τις δεσμεύσεις τους με την Ευρωπαϊκή Ένωση» τόνισε ο νέος Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι, κατά την συμμετοχή του στην σύνοδο των ηγετών των χωρών μελών της Ένωσης -η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης- όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές. Ο Ιταλός πρωθυπουργός διερωτήθηκε για ποιο λόγο και […]

Στο επίκεντρο η ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας

Πολιτική Προστασία: Η ενδυνάμωση των σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας αποτέλεσε αντικείμενο σύσκεψης μέσω τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, με συμμετοχή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και του Αναπληρωτή Υπουργού αρμόδιου για την Πολιτική Άμυνα, τις Έκτακτες Ανάγκες και την Εξάλειψη Συνεπειών από Φυσικές Καταστροφές (EMERCOM) της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Alexander Chupriyan, καθώς και υψηλόβαθμων στελεχών της.

B. Κικίλιας: Κατειλημμένο το 90% των ΜΕΘ

Κικίλιας ΜΕΘ: Κατειλημμένο το 90% των κρεβατιών. "Καμπανάκι" για την πορεία της πανδημίας στην Αττική έκρουσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν αναμένεται άμεσα χαλάρωση των αυστηρών περιοριστικών μέτρων στο λεκανοπέδιο.

Άνοιγμα συνόρων από τον Μάιο για εμβολιασθέντες Βρετανούς μελετά η Ελληνική Κυβέρνηση

Στον οδικό χάρτη προβλέπεται ότι η βρετανική κυβέρνηση θα επανεκτιμήσει την κατάσταση στις 12 Απριλίου και θα καθορίσει πότε θα ξαναρχίσουν οι διεθνείς πτήσεις, όμως αυτό δεν προβλέπεται να γίνει νωρίτερα από τις 17 Μαΐου.

Καθολικό lockdown στην Αρκαδία

Κορωνοϊός: Ολοένα και περισσότερες περιοχές τίθενται σε καθεστώς καθολικού lockdown, μιας και τα κρούσματα δεν πέφτουν, αλλά αντιθέτως αυξάνονται όσο περνούν οι μέρες.