Σεξουαλική Υγεία

Όταν σε θέλει μόνο για σεξ: Αναγνώριση και πρακτική αντιμετώπιση

Όταν σε θέλει μόνο για σεξ: Αναγνώριση και πρακτική αντιμετώπιση

Όταν σε θέλει μόνο για σεξ: Αναγνώριση και πρακτική αντιμετώπιση. Είναι τόσο υπέροχο να γνωρίζεις κάποιον, όπου υπάρχει η χημεία. Νιώθεις τον ενθουσιασμό μιας "σύνδεσης αγάπης". Η ενδιαφέρουσα συζήτηση και παρόμοιες αξίες που μοιράζεστε μαζί τους - σας δίνουν λόγους να πιστεύετε: αυτό είναι ένα άτομο που θα σας άρεσε να γνωρίσετε για μια πιθανή σχέση.

Μετά από λίγες ημερομηνίες, γίνεται σαφές ότι αυτός ο γοητευτικός δεν ενδιαφέρεται για μια προσωπική και σημαντική σχέση μαζί σας. Η πραγματική του ατζέντα είναι να κάνει σεξ μαζί σου. Έτσι, αν συχνά έχετε την εμπειρία να πείτε σε ένα φίλο, “Φαινόταν τόσο γοητευτικός και ενδιαφερόταν για μια σχέση αλλά τελικά έδειξε ενδιαφέρον για ένα μόνο πράγμα,” – τότε χάνετε τα προειδοποιητικά σημάδια: το μόνο που είσαι είναι μια ξεπέτα.

Παρατηρεί μόνο πως φαίνεσαι. Αν και είναι υπέροχο όταν κάποιος εκτιμά την εμφάνισή σας και το πόσο εκπληκτική φαίνεστε, θέλετε να αγαπηθείτε και να εκτιμηθείτε για τις εσωτερικές σας ιδιότητες, επίσης. Τι να κάνετε: Την επόμενη φορά που θα κάνει ένα σχόλιο για την εμφάνισή σας, ζητήστε του να σας πει ποιες εσωτερικές ιδιότητες του αρέσουν σε εσάς. Οι συνομιλίες πάντα γίνονται σεξουαλικές. Όταν τηλεφωνεί για να σου μιλήσει και ανεξάρτητα από το θέμα, βρίσκει τρόπο να κάνει στη συζήτηση με υπονοούμενα. Του λες για την επιτυχημένη παρουσίαση των πωλήσεων σου και σχολιάζει πως ο πελάτης μάλλον δεν θα μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω σου επειδή είσαι τόσο όμορφη. Τι να κάνετε: Πες του ότι αυτό που σε ανάβει είναι όταν τα σχόλιά του δεν φέρνουν το σεξ στη συζήτηση.

Τα μηνύματα και τα email είναι σεξουαλικά και σεξουαλικά. Οι παίκτες, που έχουν μόνο σεξουαλικό ενδιαφέρον για εσάς, χρησιμοποιούν τα μηνύματα και τα email ως ευκαιρίες για να μετατρέψουν τη συζήτηση σε σεξουαλική συνομιλία. Τι να κάνετε: Μην απαντάτε στο περιεχόμενο του μηνύματός του. Τα ραντεβού για πίτσα στο σπίτι σου. Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να σας φλερτάρουν και να σας γνωρίσουν – θέλουν να είναι έξω δημοσίως, να κάνουν πράγματα μαζί σας, είτε πρόκειται για ένα άνοιγμα γκαλερί είτε για ένα νέο chic εστιατόριο για ένα ρομαντικό δείπνο. Οι άνδρες που ενδιαφέρονται μόνο για το σεξ δεν θέλουν να επενδύσουν χρόνο ή χρήματα για να αναπτύξουν μια σχέση μαζί σας. Τι να κάνετε: Μην δέχεσαι πρόσκληση. Αντ’ αυτού, πες του ότι θέλεις να βγείτε για ένα συνηθισμένο δείπνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ο κύκλος της απαγορευμένης σχέσης

Τι έλεγε το απαγορευμένο εγχειρίδιο του σεξ

Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες για το σεξ λίγο πριν το 2021

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα σκαμπανεβάσματα στην καμπύλη της σεξουαλικής επιθυμίας

Σεξ: Γνωρίζετε την περίοδο που λέμε «μήνα του μέλιτος» σε μία σχέση; Είναι αυτή η εκστατική, τρελά ερωτική περίοδος μιας καινούργιας σχέσης, που το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να σκίζετε τα ρούχα του άλλου και να κάνετε έρωτα 24/7;

Σεξ: Η συζήτηση για τη συγκατάθεση μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο νομίζετε

Σεξ και συναίνεση: Πόσο συχνά σκέφτεστε τη συγκατάθεση; Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εύκολο και απλό. Επομένως δεν αξίζει να το σκεφτούμε πάρα πολύ. Αλλά ως κοινωνία, κατανοούμε πραγματικά την έννοια της συγκατάθεσης και της συναίνεσης;

Τα τρία χαρακτηριστικά της αληθινής αγάπης

Συντροφικές σχέσεις: Τα τρία χαρακτηριστικά της αληθινής αγάπης. Σύμφωνα με τον Walter Riso, ένα ζευγάρι που απολαμβάνει μια πλήρη, ικανοποιητική και ευχάριστη αγάπη απαιτεί την ένωση τριών παραγόντων: επιθυμία ( Έρωτας ), τρυφερότητα (αγάπη) και συμπάθεια( Φιλία ). Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού που γνωρίζουμε ως αληθινή αγάπη και διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην εμφάνιση της φυσικής έλξης και στην επακόλουθη ανάπτυξή της στη συγγένεια.

Υπάρχει το ιδανικό ζευγάρι

Το ιδανικό ζευγάρι: Μύθος ή η πραγματικότητα; Τείνουμε να εξιδανικεύουμε τον σύντροφό μας ή τη σχέση μας, με τέτοιο τρόπο ώστε όταν τα πράγματα δεν είναι όπως περιμένουμε, η απόρριψη και η απογοήτευση μπορούν να γίνουν πολύ έντονα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας ορισμός για να βρούμε τον «ιδανικό σύντροφο» και ότι υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν μια σχέση «τέλεια», μόνο για εμάς.

Με πόσους ερωτικούς συντρόφους γινόμαστε ευτυχισμένοι

Σεξ: Όταν η συζήτηση έρχεται στο σεξ, τότε σίγουρα σκεφτόμαστε ότι πρόκειται με βεβαιότητα για μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μας. Το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, προφανώς όχι σε επίπεδο επιβίωσης, αλλά σε επίπεδο ποιότητας.

Ελεύθερη σχέση ... Τι σημαίνει αυτό

Ελεύθερη σχέση: Τι σημαίνει αυτή η "συμφωνία". Οι ανοιχτές σχέσεις εμπίπτουν στην ευρύτερη κατηγορία των συναινετικά μη μονογαμικών σχέσεων. Είναι σχέσεις στις οποίες ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι μπορούν να επιδιώξουν σεξ, και μερικές φορές συναισθηματικά δεσμά, με άλλους ανθρώπους.