Σεξουαλική Υγεία

Σεξ: Τι είναι στην πραγματικότητα sexy

Σεξ: Τι είναι στην πραγματικότητα sexy

Σεξ: Οι περισσότεροι άνθρωποι ορίζουν τους σέξι ανθρώπους ως «καυτούς» ή «σαγηνευτικούς» και εστιάζουν ιδιαίτερα στη σεξουαλική επιθυμία και την κατάκτηση. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπογραμμίζουν αυτές τις σκέψεις, σεξουαλικοποιούν όσους συμπεριφέρονται με προκλητικές, συναρπαστικές και δελεαστικές συμπεριφορές.

Αλλά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που, ακόμη και χωρίς αυτά τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά, εξακολουθούν να θεωρούνται πολύ σέξι από τους ανθρώπους που έχουν, ή είναι, σε σχέσεις μαζί τους. Αυτοί οι πραγματικά σέξι άνθρωποι δεν είναι απαραίτητα φυσικά ελκυστικοί, ούτε νέοι, ούτε καν σαγηνευτικοί. Ωστόσο, είναι σε θέση να προσελκύουν με συνέπεια τους επιθυμητούς συντρόφους καθόλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που μοιράζονται αυτά τα σέξι άτομα;

  1. Ξέρουν πώς να «προσκαλούν» και «να αφήνουν»

Οι σέξι άνθρωποι έχουν μια έμφυτη αίσθηση διαπροσωπικού ρυθμού. Μπορούν να παίξουν τόσο επιθυμητά, αλλά είναι σε θέση να αποσυνδέονται εύκολα όταν μειώνεται η αμοιβαία έλξη. Και το κάνουν αυτό χωρίς καμία εμφανή αγωνία ή την ανάγκη να «κολλήσουν».

  1. Δε συνδέονται με το αποτέλεσμα

Οι σέξι άνθρωποι επενδύουν χρόνο και ενέργεια για να αναζητήσουν συναρπαστικές και μαγικές συνδέσεις, αλλά επιτρέπουν στα πράγματα να εξελιχθούν με το δικό τους τρόπο και μόνο όταν και οι δύο άνθρωποι είναι εξίσου ανοιχτοί σε αυτό. Το αποτέλεσμα, επομένως, καθορίζεται από την ίδια τη διαδικασία και δε σχεδιάζεται εκ των προτέρων.

  1. Είναι λίγο «εκτός προσέγγισης»

Οι σέξι άνθρωποι δεν αναζητούν τρόπους προσέγγισης και δε συμπεριφέρονται έτσι επειδή χειρίζονται την κατάσταση ή παίζουν παιχνίδια. Γνωρίζουν ότι κάποιος έρχεται πρόθυμα κοντά τους όταν είναι έτοιμος, δεν κινδυνεύουν ποτέ να παραβιάσουν τα όρια ή να εκμεταλλευτούν την ανάγκη κάποιου.

  1. Είναι ζωηροί

Οι σέξι άνθρωποι είναι παιχνιδιάρηδες. Διασκεδάζουν με τις δυνατότητες σύνδεσης, αλλά απολαμβάνουν τη διαδικασία αντί να χρειάζεται να την ολοκληρώσουν. Απολαμβάνουν να χορεύουν μόνοι τους μέχρι να αποκτήσουν ένα σύντροφο, έχοντας ήδη μια υπέροχη στιγμή ανεξάρτητα από το αν το άλλο άτομο επιλέγει να συμμετάσχει ή όχι.

  1. Ζουν σωματικά και συναισθηματικά

Οι σέξι άνθρωποι είναι σωματικά υγιείς. Ζουν στο σώμα τους και το αντιμετωπίζουν με προσοχή. Είναι σε επαφή με αυτό που τους ενεργοποιεί ή τους εξαντλεί, και είναι αφοσιωμένοι στη διατήρηση αυτής της ισορροπίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε σεξ;

Ο κύκλος της απαγορευμένης σχέσης

Όταν το στρες διαλύει τη σχέση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Με πόσους ερωτικούς συντρόφους γινόμαστε ευτυχισμένοι

Σεξ: Όταν η συζήτηση έρχεται στο σεξ, τότε σίγουρα σκεφτόμαστε ότι πρόκειται με βεβαιότητα για μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μας. Το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, προφανώς όχι σε επίπεδο επιβίωσης, αλλά σε επίπεδο ποιότητας.

Ελεύθερη σχέση ... Τι σημαίνει αυτό

Ελεύθερη σχέση: Τι σημαίνει αυτή η "συμφωνία". Οι ανοιχτές σχέσεις εμπίπτουν στην ευρύτερη κατηγορία των συναινετικά μη μονογαμικών σχέσεων. Είναι σχέσεις στις οποίες ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι μπορούν να επιδιώξουν σεξ, και μερικές φορές συναισθηματικά δεσμά, με άλλους ανθρώπους.

Τι προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για το σεξ με παιδιά - εφήβους

Ο Δημητρακόπουλος σημείωσε πως πρέπει να αποδειχθεί ότι υπάρχει αυτή η σχέση εμπιστοσύνης, ενώ πρόσθεσε ότι σε αντίθετη περίπτωση - και αν δεν αποδειχθεί η σχέση εμπιστοσύνης -  δεν είναι αδίκημα.

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Εσείς ποια χρησιμοποιείτε

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Σύμφωνα με τον Δρ. Gary Chapman, σύμβουλο γάμου και συγγραφέα του μπεστ σέλερ βιβλίου "Οι 5 Γλώσσες της Αγάπης: Τα μυστικά για μια αγάπη που διαρκεί", το κλειδί για μια υγιή και μακρά σχέση είναι η εκμάθηση των γλωσσών αγάπης. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές γλώσσες αγάπης που ο καθένας από εμάς "ομιλεί" προκειμένου να περιγράψει και να εκφράσει  - μαντέψατε τι- αγάπη.

Γιατί η περιέργεια είναι μία από τις γλώσσες της αγάπης

Η περιέργεια στον έρωτα: Όταν κάποιος θέλει να μάθει για εσένα... Οι πέντε ερωτικές γλώσσες—ένα πλαίσιο για το πώς δίνουμε και λαμβάνουμε αγάπη που δημιουργήθηκε από τον ψυχολόγο Γκάρι Τσάπμαν το 1992 ⁠—περιλαμβάνουν ποιοτικό χρόνο, δώρα, πράξεις υπηρεσίας, λέξεις επιβεβαίωσης και σωματική αφή.  Όσο κι αν μου αρέσει να λαμβάνω και τις πέντε επιδείξεις φροντίδας, πάντα ένιωθα ότι η πιο αληθινή μου ερωτική γλώσσα έλειπε από αυτή τη λίστα.

Πως μπορείς να βρεις ξανά τη σεξουαλική σου επιθυμία;

Ερωτική επιθυμία: Η ερωτική επιθυμία δεν μπορεί να μετρηθεί ή να οριοθετηθεί, ενώ καθοριστικό ρόλο παίζουν η φάση της ζωής στην οποία βρίσκεσαι αλλά και άλλοι παράπλευροι παράγοντες όπως η κατάσταση της υγείας και το στρες. Οι προαναφερθέντες λόγοι καθιστούν αδιευκρίνιστο μεγάλο αριθμό πτυχών της υποτονικής σεξουαλικής επιθυμίας.

Πώς να προστατευτείς από ουρολοίμωξη πριν και μετά το σεξ

Ουρολοίμωξη sex: Πώς να προστατευτείς από αυτή μετά την επαφή.  Η λήψη λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος (UTI) μετά το σεξ μπορεί να αποτελέσει πραγματικό πρόβλημα. Εκτός από την αντιμετώπιση του πόνου και των αισθήσεων καύσου ενώ κατουράς ενώ έχεις ένα, το να τα παίρνεις με συνέπεια μετά το σεξ μπορεί να κάνει την όλη προοπτική της σεξουαλικής οικειότητας λιγότερο ελκυστική.