Ψυχική Υγεία

Άρθρο Ascend Agency: Μιλά για την πνευματική και την προσωπική ανάπτυξη

Άρθρο Ascend Agency: Μιλά για την πνευματική και την προσωπική ανάπτυξη

Θέλει επίσης να συνεχίσει να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο όπως τώρα, να γνωρίζει νέους ανθρώπους και να βοηθάει να αλλάξει η ζωή εκατομμυρίων προς το καλύτερο, βοηθώντας τους να γίνουν οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους.

Άρθρο Ascend Agency: Ο Aaron Doughty μιλά για την πνευματική ανάπτυξη και την προσωπική ανάπτυξη. Ο κόσμος μας αυτή τη στιγμή έχει αλλάξει πολύ. Ο ρυθμός με τον οποίο τα πράγματα αλλάζουν, αναπτύσσονται και κινούνται είναι πιο γρήγορος από ποτέ. Ο καπιταλισμός, η πρακτική ζωή και ό,τι συνεπάγεται, δουλειά, χρήματα, αποταμιεύσεις και οτιδήποτε άλλο, έχει σχεδόν πείσει τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι έτσι είναι ο κόσμος και για να επιβιώσεις, πρέπει να συμμετάσχεις στην κούρσα των αρουραίων. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να ζεις μια πρακτική ζωή. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να το αγνοούν όταν πρόκειται για πνευματικότητα και ελευθερία.

Το να εκπαιδεύσετε τις σκέψεις σας, να ηρεμήσετε το μυαλό σας και να καθίσετε με την ιδέα να βελτιώσετε τον πνευματικό σας εαυτό είναι κάτι που πολλοί θεωρούν αρχαίο και δεν αξίζει τον καιρό τους.

Ο Aaron Doughty είναι ένας πνευματικός δάσκαλος και ένας ηγέτης της σκέψης – έχει εξετάσει τις πρακτικές της ζωής και μια δουλειά 9–5. Τελικά, συνειδητοποίησε ότι υπήρχε καλύτερος σκοπός γι ‘αυτόν, έτσι εγκατέλειψε αυτή τη ζωή και προχώρησε σε κάτι νέο. Δουλεύοντας σε δουλειά 9–5 πουλούσε γυναικεία παπούτσια, ο Άαρον σκέφτηκε όπως άλλοι γύρω του: ότι αυτός είναι ο κόσμος και πρέπει να βρούμε δουλειά και να ζήσουμε σε αυτόν. Ωστόσο, ο Άαρον συνειδητοποίησε ότι το 9–5 δεν ήταν αυτό που ήθελε για τον εαυτό του και σκέφτηκε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα στη ζωή του.

Το πρώτο βήμα ήταν πολύ δύσκολο για τον Άαρον. Δεν υπήρχε καμία ασφάλεια, οι άνθρωποι θα τον έκριναν και ανησυχούσε μήπως κολλήσει. Ο Άαρον ανακάλυψε τότε τον «νόμο της αφαίρεσης» και υπαγόρευσε ότι για να ζήσουμε μια πιο ευτυχισμένη, πιο πλούσια ζωή και όχι να προσθέσουμε πράγματα, πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να πάνε. Εκεί ήρθε η αλλαγή. Άφησε τις ιδέες, τα συναισθήματα και τον φόβο ότι θα κριθεί. Ο Άαρον συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αλλάξει τις σκέψεις του, ακόμη και την ταυτότητά του.

Στη συνέχεια άρχισε να κάνει βίντεο στο YouTube για το 2017 σχετικά με τις πνευματικές διδασκαλίες και τις ψυχικές καταστάσεις. Ενώ άρχισε να κάνει αυτά τα βίντεο ενώ έκανε 9–5, χρειάστηκαν μόνο 3 εβδομάδες για να κερδίσει το περιεχόμενό του και βρέθηκε με πολλούς θεατές, και σε μόλις 6 μήνες, ο Aaron είχε απίστευτους 100.000 συνδρομητές.

Αυτό ήταν όταν εγκατέλειψε τη δουλειά του για να συνεχίσει το Youtube με πλήρη απασχόληση. Ο Aaron έχει επί του παρόντος πάνω από 1.000.000 συνδρομητές Youtube, περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές στο Youtube και εντυπωσιακούς 362.000 ακόλουθους στο Instagram. Τώρα, ο Άαρον είναι πνευματικός δάσκαλος, αλλά είναι πολύ προσγειωμένος και πρακτικός. Δεν απορρίπτει τις πρακτικές της ζωής όπως κάνουν οι περισσότεροι πνευματικοί δάσκαλοι.

Μιλώντας για σοφία, ο Aaron λέει ότι η εικόνα του εαυτού σας είναι ευέλικτη και δεν πρέπει να αφήσετε το παρελθόν να το υπαγορεύσει επειδή μπορείτε πάντα να την αλλάξετε. Ο Aaron έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις 9-5 δουλειές τους και να ακολουθήσουν κάτι που αγαπούν με πλήρη απασχόληση. Ο Aaron έχει στόχους για το μέλλον και σχεδιάζει να φέρει το εμπορικό σήμα του να φέρει τους ανθρώπους κοντά σε θέματα πνευματικότητας και προσωπικής ανάπτυξης από όλον τον κόσμο.

Θέλει επίσης να συνεχίσει να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο όπως τώρα, να γνωρίζει νέους ανθρώπους και να βοηθάει να αλλάξει η ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων προς το καλύτερο, βοηθώντας τους να γίνουν οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς ο γονεϊκός δεσμός επιδρά στην ενήλικη ζωή μας

Ρέικι : Ενισχύστε την ευημερία σας

Πώς η ηχορύπανση επηρεάζει την ψυχική σας υγεία;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η έναρξη του κολεγίου εγκυμονεί αυξημένο άγχος και κατάθλιψη

Καναδάς κολέγιο κατάθλιψη: Περίπου το 32% των ερωτηθέντων είχε άγχος στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους και το 27% είχε συμπτώματα κατάθλιψης. Έξι μήνες αργότερα, το 37% των μαθητών είχε συμπτώματα άγχους και το 33% παρουσίασε συμπτώματα κατάθλιψης.

Υπάρχει σχέση μεταξύ του διαβήτη και των ψυχιατρικών παθήσεων

Διαβήτης τύπου 2 και ψυχολογία: Οι επιστήμονες ερεύνησαν πρόσφατα τη σχέση μεταξύ διαβήτη και ψυχιατρικών παθήσεων. Διαπίστωσαν ότι τα άτομα με ψυχιατρικές διαταραχές έχουν περισσότερες πιθανότητες από τον γενικό πληθυσμό να έχουν διαβήτη τύπου 2. Λένε ότι απαιτείται περαιτέρω έρευνα για τη διερεύνηση των υποκείμενων μηχανισμών πίσω από τη σύνδεση. 

Συμβουλές αυτοβοήθειας για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης

Κατάθλιψη Αντιμετώπιση: Επηρεάζοντας όλες τις πτυχές της επαγγελματικής, κοινωνικής και προσωπικής σας ζωής, η κατάθλιψη μπορεί να έχει εξουθενωτικό αντίκτυπο στον τρόπο λειτουργίας σας σε καθημερινή βάση. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά αποδεδειγμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ξεπεράσετε τα συμπτώματα και να συνεχίσετε να ζείτε μια υγιή, παραγωγική ζωή.

Πότε πρέπει να μιλήσουμε με το παιδί μας για την φυλή;

Γονείς παιδιά φυλή: Ήδη από την προσχολική ηλικία, τα παιδιά αρχίζουν να δείχνουν αυτό που ονομάζεται ευνοιοκρατία φυλετικής ομάδας. Ακριβώς επειδή δεν έχετε ακούσει το παιδί σας να λέει κάτι που θυμίζει προκατάληψη, δεν σημαίνει ότι αυτές οι στάσεις δεν διαμορφώνονται.

Τα γραπτά μηνύματα πηγή άγχους για όλους

Μηνύματα SMS άγχος: Διαπιστώθηκε ότι 1 στους 5 ανθρώπους αγωνίζεται να συμβαδίσει με τις απαντήσεις των μηνυμάτων και σχεδόν 1 στους 6 αγνοούν όλα τα μηνύματα επειδή αισθάνονται καταβεβλημένοι.

5 Ψυχικά Οφέλη της Άσκησης

Αθλητισμός ψυχικά οφέλη: Από το λιγότερο άγχος μέχρι την τόνωση της αυτοεκτίμησης, η τακτική σωματική δραστηριότητα είναι ευεργετική τόσο για τον εγκέφαλό σας και την ψυχή, όσο και για το σώμα. 

Οι μισοί ενήλικες στη Βρετανία αποκρύπτουν την ψυχική τους κατάσταση από τον ασφαλιστικό τους πάροχο

Ψυχική υγεία ασφάλιση: Σχεδόν οι μισοί ενήλικες (47%) σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετώπισαν προκλήσεις ψυχικής υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς εκατομμύρια αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες, άγχος στις σχέσεις και άγρυπνες νύχτες.

Η κλιματική αλλαγή είναι μία απειλητική πραγματικότητα με σαφείς διαστάσεις στην ψυχική υγεία και ευεξία

Κλιματική αλλαγή ψυχική υγεία: Η σύνδεση μεταξύ της κλιματικής αλλαγής και της ψυχικής υγείας και ευεξίας δεν έχει ακόμη καλά εμπεδωθεί, τόσο στο κοινό όσο και τους ειδικούς στην κοινότητα της κλιματικής αλλαγής. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα είναι βιοφυσικοί επιστήμονες ή ειδικοί στη δημόσια υγεία που δεν γνωρίζουν απαραίτητα την ψυχολογική έρευνα που έχει συγκεντρωθεί τις τελευταίες δεκαετίες, με αποτέλεσμα πολλοί ερευνητές να μιλούν για τις ανθρώπινες διαστάσεις της κλιματικής αλλαγής, αλλά η συζήτηση να μην είναι τόσο συχνά ψυχολογικά πλαισιωμένη ή/και τεκμηριωμένη.