Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλικά παιχνίδια: Έτσι θα απολαύσετε το σεξ

Σεξουαλικά παιχνίδια: Έτσι θα απολαύσετε το σεξ

Σεξουαλικά παιχνίδια: Για μερικούς, η χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών είναι ο ευκολότερος τρόπος για να έχουν οργασμό 

Όλα τα είδη των ανθρώπων μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιούν παιχνίδια του σεξ, για πολλούς  και διαφορετικούς λόγους, κάποιοι από αυτούς  το  χρησιμοποιούν  για  να αυνανιστούν η κατά τη διάρκεια του σεξ με τους συντρόφους τους.

Οφέλη παιχνιδιών σεξ

  • Τα παιχνίδια του σεξ μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα να βεβαιώσουν την ταυτότητα τους ή  ακόμα και να τα βοηθήσουν να ανακουφίσουν την σεξουαλική τους επιθυμία.
  • Κάποια άτομα με αναπηρία ή περιορισμένη κινητικότητα χρησιμοποιούν σεξ παιχνίδια για να διευκολύνουν τον αυνανισμό, να κάνουν σεξ ή να επιτύχουν σε διάφορες σεξουαλικές δραστηριότητες.

Τα παιχνίδια του σεξ, μπορούν ακόμα να βοηθήσουν στη διεκπαιραίωση της θεραπεία  ορισμένων διαταραχών όπως ;

  1. Την στυτική δυσλειτουργία
  2. Την διαταραχή των γεννητικών οργάνων
  3. Την υποκινητική σεξουαλική διαταραχή
  4. Την διαταραχή του οργασμού .

Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ότι αυτά τα παιχνίδια βοηθούν τους ίδιους να αντιμετωπίσουν τις σεξουαλικές παρενέργειες ορισμένων φαρμάκων, αλλά και ορισμένων καταστάσεων υγείας όπως είναι η εμμηνόπαυση  αλλά όπως  και μια χαμηλή σεξουαλική ορμή ή μειωμένη αίσθηση στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Υπάρχουν πολλά και διάφορα παιχνίδια που μπορείτε να απολαύσετε κατά την διάρκεια τους σεξ. Κάποια από αυτά είναι:

  1. Δονητές: Μπορείτε με αυτά να ερεθίσετε τα γεννητικά σας όργανα.
  2. Μανίκια: Είναι σωλήνες οι οποίοι διατίθενται σε όλα τα μεγέθη και τα σχήματα και οι οποίοι βοηθάνε στο να προσφέρουν ηδονή.
  3. Αντλίες: Είναι αντικείμενα τύπου αντλίας και χρησιμεύουν στο να κλειδώνουν γύρω από τα γεννητικά όργανα και να τα διεγείρουν.
  4. Συσκευαστές:  Δημιουργούν εικονικό πέος και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μέσα από τα εσώρουχα η τα ρούχα για να δημιουργείτε όγκος.

Τέλος για να καταφέρετε να απολαμβάνεται το σεξ με ασφάλεια, θυμηθείτε μετά από κάθε χρήση τους να τα ξεπλένετε πάρα πολύ καλά και να τα περνάτε και με κάποια αντισηπτικό, γιατί πάνω από κάθε είδους απόλαυσης, πρέπει να διασφαλίζουμε την προσωπική μας υγιεινή.

Ακολουθεί βίντεο με πληροφορίες για παιχνίδια του σεξ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Άγχος: Κύριες Αιτίες και Συμπτώματα

Οργασμός και σεξ: Έτσι θα πετύχετε την κορύφωση

Sex Tips: Πώς να Φέρεις Μεγαλύτερη Ευχαρίστηση στη Στάση 69

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι κρύβεται πίσω από την σεξουαλική αποχή

Η βασική συμβουλή του Δρ McCarthy είναι το ζευγάρι να αποδεχτεί και να ξεπεράσει τον πόνο, τις αλληλοκατηγορίες και τον θυμό και να τα αντικαταστήσει με την οικειότητα, την αμοιβαία ευχαρίστηση και τον ερωτισμό ως μια κοινή προσπάθεια δύο συντρόφων.

Ο οργασμός σχετίζεται με τη γυμναστική

Οργασμός: Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι συνολικά οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες είχαν βιώσει ερωτική ικανοποίηση ή οργασμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τουλάχιστον 11 φορές στη ζωή τους.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταμπού των γυναικών στο κρεβάτι

Σεξουαλική Συμπεριφορά: Σε μια εποχή κατά την οποία τα ταμπού για το σεξ είναι λίγα και για πολύ λίγους, και που η σεξουαλική απελευθέρωση αφορά αρκετές φορές ακόμα και εφήβους, φαντάζει «αστείο» να έχουν οι γυναίκες ταμπού που δεν αφορούν στην σεξουαλική τους συμπεριφορά, αλλά ιατρικές καταστάσεις.

Οι πιο Συνήθεις Ερωτήσεις Υγιεινής για Μετά το Σεξ

Σεξ: Για την πιο βασική σεξουαλική επαφή, η πιστοποιημένη εκπαιδευτικός σεξ με έδρα το Λος Άντζελες, Άννα Χόντερ, λέει: «Δεν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι που να γνωρίζω και για τους οποίους κάποιος θα χρειαζόταν μια ειδική ρουτίνα υγιεινής μετά το σεξ».