Σεξουαλική Υγεία

Οργασμός και σεξ: Έτσι θα πετύχετε την κορύφωση

Οργασμός και σεξ: Έτσι θα πετύχετε την κορύφωση

Οργασμός και σεξ: Ο οργασμός είναι αυτό που συμβαίνει όταν φτάσετε στην σεξουαλική διέγερση ,κατά την οποία η πίεση στο σώμα και στα γεννητικά όργανα απελευθερώνεται.

Τη στιγμή που ένα άτομο βρίσκεται σε οργασμό στο σώμα του δημιουργούνται πολλές και διαφορετικές αλλαγές οι οποίες συμβάλουν στο να νιώσει μεγαλύτερη απόλαυση.

Πιο συγκεκριμένα θα αναφέρουμε παρακάτω σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο έχει έρθει σε οργασμό και τα οποία είναι κοινά για όλους τους ανθρώπους.

Σημάδια οργασμού

  • Θα νιώσετε ένα έντονο,  και πολύ ευχάριστο συναίσθημα τόσο στα γεννητικά σας όργανα όσο και σε όλο το σώμα σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι μύες του κόλπου ή του πέους σας ,η και του πρώκτου σας , συστέλλονται (συμπίεση) περίπου μία φορά το δευτερόλεπτο, 5-8 φορές. Ακόμα παρατηρείται αύξηση στους καρδιακούς μυς.
  • Κατά τη διάρκεια ενός οργασμού, το πέος σας  βγάζει μικρή ποσότητα σπέρματος την λεγόμενη  εκσπερμάτωση. Σπάνια μπορεί να έχετε οργασμό χωρίς εκσπερμάτιση ή εκσπερμάτιση χωρίς οργασμό, αν και συνήθως ταυτίζονται.
  • Είναι σύνηθες ο κόλπος να βρέχεται  πριν  η και κατά τη διάρκεια ενός οργασμού.  Επίσης είναι πιθανό ένα διαφορετικό υγρό να στάζει έξω από τον αιδοίο σας πριν ή κατά τη διάρκεια ενός οργασμού .
  • Αφού τελειώσει ένας οργασμός, η κλειτορίδα σας ή το πέος σας μπορεί να αισθάνονται πολύ ευαίσθητα και ένα άγγιγμα να σας είναι πολύ δυσάρεστο.

  • Μπορεί να βρίσκεστε σε «σεξουαλική έξαψη» σε μέρη όπως το στήθος, ο λαιμός και το πρόσωπό. Θα το καταλάβετε επειδή γίνεται αλλαγή χρώματος σε αυτά τα σημεία για ένα μικρό χρονικό διάστημα.
  • Οι οργασμοί απελευθερώνουν ενδορφίνες (ορμόνες που νιώθουν καλά), οπότε μπορεί να αισθάνεστε υπνηλία, χαλαροί και χαρούμενοι στη συνέχεια, γι αυτό αν έχετε πρόβλημα αυπνίας κάντε σεξ και μετά θα δείτε πόσο χαλαροί θα είστε.

Οι οργασμοί δεν είνα το ίδιο απολαυστικοί για κάθε άτομο , αφού άλλοι τους βιώνουν πιο έντονους, άλλοι πιο ήπιους και άλλοι κάπου στη μέση.  Η διαφορά αυτοί οφείλεται στα εξής:

  1. πόσο σεξουαλικά ερεθισμένοι είστε
  2. Πόση σεξουαλική ένταση δημιουργήσατε πριν από τον οργασμό σας.

Ακολουθεί βίντεο με πληροφορίες για τον οργασμό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πολλαπλή σκλήρυνση: Εγκρίθηκε η πρώτη αυτό χορηγούμενη θεραπεία

Aurora nails: Η απόλυτη τάση για τα νύχια

Καρδιακές παθήσεις πρόληψη: Έτσι θα έχετε υγιή εγκυμοσύνη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι κρύβεται πίσω από την σεξουαλική αποχή

Η βασική συμβουλή του Δρ McCarthy είναι το ζευγάρι να αποδεχτεί και να ξεπεράσει τον πόνο, τις αλληλοκατηγορίες και τον θυμό και να τα αντικαταστήσει με την οικειότητα, την αμοιβαία ευχαρίστηση και τον ερωτισμό ως μια κοινή προσπάθεια δύο συντρόφων.

Ο οργασμός σχετίζεται με τη γυμναστική

Οργασμός: Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι συνολικά οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες είχαν βιώσει ερωτική ικανοποίηση ή οργασμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τουλάχιστον 11 φορές στη ζωή τους.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταμπού των γυναικών στο κρεβάτι

Σεξουαλική Συμπεριφορά: Σε μια εποχή κατά την οποία τα ταμπού για το σεξ είναι λίγα και για πολύ λίγους, και που η σεξουαλική απελευθέρωση αφορά αρκετές φορές ακόμα και εφήβους, φαντάζει «αστείο» να έχουν οι γυναίκες ταμπού που δεν αφορούν στην σεξουαλική τους συμπεριφορά, αλλά ιατρικές καταστάσεις.

Οι πιο Συνήθεις Ερωτήσεις Υγιεινής για Μετά το Σεξ

Σεξ: Για την πιο βασική σεξουαλική επαφή, η πιστοποιημένη εκπαιδευτικός σεξ με έδρα το Λος Άντζελες, Άννα Χόντερ, λέει: «Δεν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι που να γνωρίζω και για τους οποίους κάποιος θα χρειαζόταν μια ειδική ρουτίνα υγιεινής μετά το σεξ».