Σεξουαλική Υγεία

Στοματικός Έρωτας Στάση 69: 5 Τρόποι να Αυξήσετε την Απόλαυσή σας όταν είστε στη στάση 69

Στοματικός Έρωτας Στάση 69: 5 Τρόποι να Αυξήσετε την Απόλαυσή σας όταν είστε στη στάση 69

Στοματικός Έρωτας Στάση 69: Διάβασε παρακάτω περισσότερα σχετικά με αυτήν την σεξουαλική στάση αμοιβαίου στοματικού έρωτα και ειδικότερα 5 all time classic tips για να φέρεις στη σεξουαλική σου εμπειρία μεγαλύτερη απόλαυση.

1. Πειραματιστείτε με το ποιος είναι στην κορυφή και ποιος βρίσκεται από κάτω

  • Εάν εσύ και το ταίρι σου έχετε ανεπίσημα ορίσει ότι κάθε φορά που κάνετε τη στάση 69, ένας από εσάς είναι πάντα στην κορυφή κι ο άλλος από κάτω, είναι καιρός να αντιστρέψετε τις θέσεις σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε ο ένας τα γεννητικά όργανα του άλλου από μια νέα οπτική γωνία που πιθανώς θα σας αποκαλύψει νέα σημεία προς επιλέον διερεύνηση.

2. Προστάτεψε το λαιμό σου

  • Σίγουρα δεν θες να πιαστείς καθώς κάνεις στοματικό έρωτα στο ταίρι σου ή να σε πιάσει κράμπα. Εάν ωστόσο ο λαιμός σου είναι για κάμποση ώρα σε μια στάση κι αιωρείται, το πιθανότερο είναι πως ο πόνος θα σου χτυπήσει αργά ή γρήγορα την πόρτα και δεν θα είσαι σε θέση να απολαύσεις τη στιγμή. Ειδικότερα, αν βρίσκεσαι από κάτω, φρόντισε να προστατέψεις το λαιμό σου υποστηρίζοντάς τον με ένα άνετο μαξιλάρι.

3. Take it easy!

  • Δεν είναι μόνο το λαιμό σου που πρέπει να στηρίξεις ώστε να είναι σε άνετη θέση, αλλά και ολόκληρο το σώμα σου. Εάν είσαι τοποθετημένος/η έτσι που να νιώθεις δυσφορία στο σώμα σου, αυτό θα εμποδίσει την ικανότητά σου να βιώσεις ευχαρίστηση και να αφεθείς στη στιγμή. Έτσι, προτού ξεκινήσεις το γλείψιμο, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να βρείς τη σωστή θέση. Είναι σημαντικό να χαλαρώσετε και να ανοίξετε κι οι δυο τα σώματά σας στην απόλαυση.

4. Σεξουαλικό πείραμα

  • Το στόμα και η γλώσσα μας μπορούν να κάνουν τόσα πολλά πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν τα γεννητικά μας όργανα…γλείψιμο, πιπίλισμα, δάγκωμα…κι η λίστα είναι μακρά. Αφιέρωσε λοιπόν χρόνο για να εξερευνήσεις τι αρέσει στο ταίρι σου. Δοκίμασε να επικοινωνείς μαζί του, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να σου πει τι του αρέσει και τι όχι. Για παράδειγμα μπορείς να ρωτήσεις:

“Σου αρέσει καλύτερα όταν σε γλείφω ή όταν σε πιπιλάω;”
“Θα δοκιμάσω μερικές διαφορετικές ταχύτητες με τη γλώσσα μου. Όταν κάνω κάτι που σου αρέσει, θα ήθελα να μου το πεις.”
“Πώς σου φαίνεται αυτό;”

  • Εντωμεταξύ, μόλις βρείς αυτό που το ταίρι σου απολαμβάνει, φρόντισε να είσαι συνεπής. Σύμφωνα με τους ειδικούς σεξουαλικής υγείας, η συνέπεια είναι το κλειδί για την κορύφωση. Έτσι, αφού βρείς δύο τρεις κινήσεις που φαίνεται να του/της αρέσουν, ακολούθησέ τες με “ευλάβεια”.

5. Χρησιμοποιήσε τα χέρια σου

  • Γιατί να χρησιμοποιήσεις μόνο το στόμα σου όταν τα χέρια σου μπορούν να προσθέσουν στην απόλαυση; Με τα χέρια σου μπορείς να τρίψεις, να κρατήσεις, να πιέσεις, να διεισδύσεις στο ταίρι σου. Άσε το ρυθμό να σε συνεπάρει και να σε καθοδηγήσει. Κάνε κύκλους, ελαφρά χτυπήματα κι ό,τι άλλο ο/η σύντροφός σου δείχνει να απολαμβάνει. Την ίδια στιγμή, εκτός από την προσθήκη των επιπλέον αισθήσεων στο παιχνίδι, η χρήση των χεριών σου θα αποτρέψει το στόμα σου από το να κουραστεί!
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς οι διαδικτυακές γνωριμίες επηρεάζουν την ψυχική υγεία και συμπεριφορά

Σεξουαλική ζωή: Έτσι θα την απογειώσεις

Tips αυτοβοήθειας για να απολαύσεις καλύτερα το σεξ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι κρύβεται πίσω από την σεξουαλική αποχή

Η βασική συμβουλή του Δρ McCarthy είναι το ζευγάρι να αποδεχτεί και να ξεπεράσει τον πόνο, τις αλληλοκατηγορίες και τον θυμό και να τα αντικαταστήσει με την οικειότητα, την αμοιβαία ευχαρίστηση και τον ερωτισμό ως μια κοινή προσπάθεια δύο συντρόφων.

Ο οργασμός σχετίζεται με τη γυμναστική

Οργασμός: Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι συνολικά οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες είχαν βιώσει ερωτική ικανοποίηση ή οργασμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τουλάχιστον 11 φορές στη ζωή τους.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταμπού των γυναικών στο κρεβάτι

Σεξουαλική Συμπεριφορά: Σε μια εποχή κατά την οποία τα ταμπού για το σεξ είναι λίγα και για πολύ λίγους, και που η σεξουαλική απελευθέρωση αφορά αρκετές φορές ακόμα και εφήβους, φαντάζει «αστείο» να έχουν οι γυναίκες ταμπού που δεν αφορούν στην σεξουαλική τους συμπεριφορά, αλλά ιατρικές καταστάσεις.

Οι πιο Συνήθεις Ερωτήσεις Υγιεινής για Μετά το Σεξ

Σεξ: Για την πιο βασική σεξουαλική επαφή, η πιστοποιημένη εκπαιδευτικός σεξ με έδρα το Λος Άντζελες, Άννα Χόντερ, λέει: «Δεν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι που να γνωρίζω και για τους οποίους κάποιος θα χρειαζόταν μια ειδική ρουτίνα υγιεινής μετά το σεξ».