Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική υγεία Σεξ: Τα οφέλη του στον οργανισμό

Σεξουαλική υγεία Σεξ: Τα οφέλη του στον οργανισμό

Σεξουαλική υγεία σεξ: Σου βρήκαμε και σου παραθέτουμε τους λόγους που το πολύ σεξ συμβάλει στην σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Το σεξ είναι πολύ σημαντικό για την σωστή λειτουργία του ανθρώπινου αλλά και ψυχικού οργανισμού μας και γι αυτό καλό θα ήταν να στοχεύουμε σε μία πολύ καλή σεξουαλική ζωή.

 

Μελέτη βρετανών επιστημόνων έδειξε ότι η συμβολή του στην υγεία είναι τεράστια και γι αυτόν τον λόγο προτείνει να υπάρχει αδιαλείπτως στην καθημερινότητα των ανθρώπων, προκειμένου να έχει μία πολύ καλή υγεία αλλά και ψυχική ισορροπία.

Σε ποιους διεξάχθηκε η μελέτη

  • Στην μελέτη που διεξάχθηκε προσπάθησαν να συμπεριλάβουν άτομα τα οποία ανήκαν στην ηλικιακή τάξη από 18-50χρονών, ήταν και άνδρες και γυναίκες και είχαν ενεργή σεξουαλική ζωή, ενώ η πραγματική ηλικία τους δεν ανταποκρινόταν σε καμία περίπτωση με την εμφάνισή τους. Αφού εμφανισιακά φαινόντουσαν πολύ νεότεροι.

Συμπέρασμα μελέτης

  • Το συμπέρασμα της μελέτης έφερε στο φώς ότι αυτά τα άτομα έκαναν 50% περισσότερο σεξ απ’ ότι οι μέσοι συνομήλικοί τους.
  • Ειδικότερα οι γυναίκες είχαν φροντίσει να έχουν  πολλούς περισσότερους  οργασμούς από το κανονικό.

Που οφείλετε το συμπέρασμα

Οι ειδικοί θεωρούν ότι η καλή και έντονη σεξουαλική ζωή , αφήνει το περιθώριο στον οργανισμό να ελευθερώσει ενδονεφρίνες, οι οποίες προκύπτουν από το γεγονός της χαράς που δημιουργεί η σεξουαλική πράξη. Πιο συγκεκριμένα Οι ουσίες αυτές είναι γνωστό πως;

  1. καθυστερούν την διαδικασία του γήρατος και γι αυτό μας συμφέρει να της κρατάμε σε υψηλό επίπεδο.
  2. Ελαττώνουν το στρες και έτσι ωφελούν τον τρόπο λειτουργίας του σώματος, διότι έτσι το σώμα μπορεί να απόλαυση πολύ περισσότερο την στιγμή.
  3. η  ανθρώπινη αυξητική ορμόνη μειώνει το λίπος και αυξάνει τον μυϊκό ιστό γεγονός που χαρίζει σφριγηλότατα στο σώμα και αυτοπεποίθηση. Με αποτέλεσμα να διακατεχόμαστε από πάρα πολύ θετικά συναισθήματα γιατί νιώθουμε πολύ καλά με τον οργανισμό μας.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για μία πολύ καλή σεξουαλική ζωή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξουαλική υγεία ειδήσεις: Η παρακολούθηση κεντρικών δελτίων μειώνει την λίμπιντο

Σεξουαλική τσιγκουνιά: Βήματα για να την καταλάβεις.

Σεξουαλική υγεία: Τα οφέλη του σεξ στην μέση ηλικία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Sexting : Δείτε πως θα σώσετε τον γάμο σας

Ενώ το sexting μπορεί να μοιάζει με μια φλερτ μορφή επικοινωνίας που χρησιμοποιείται κυρίως από άτομα που αναζητούν fling, αποδεικνύεται ότι όσοι ωφελούνται περισσότερο από την αποστολή ατμών μηνυμάτων είναι στην πραγματικότητα μακροχρόνιες, δεσμευμένες σχέσεις 

Τα οφέλη της χορτοφαγίας στη σεξουαλική σας υγεία

Σεξουαλική Υγεία Διατροφή: Μπορεί η διατροφή να επηρεάσει την ερωτική σας διέργεση ή/και λίμπιντο; Σύμφωνα με μια έρευνα, η απάντηση είναι "Ναι, μπορεί" και επιπλέον η χορτοφαγική ή vegan διατροφή μπορεί να σας προσφέρει και μεγαλύτερη απόλαυση στο κρεβάτι.

Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για να είναι υγιείς

Σεξουαλική ζωή : Το πόσο συχνά κάνετε σεξ εξαρτάται από πολλά πράγματα, όπως εάν έχετε σύντροφο, τι άλλο συμβαίνει στη ζωή σας και πόσο ισχυρή είναι η σεξουαλική σας ορμή.

Τι γνωρίζουμε για τα διεγερτικά φυσικά προϊόντα

Αφροδισιακά τρόφιμα: Εάν σκέφτεστε να στραφείτε σε φυσικές επιλογές προκειμένου να αυξήσετε τη λίμπιντό σας, ίσως να θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε ορισμένα χαρακτηριστικά αυτών, προτού τα δοκιμάσετε, καθώς κάποια μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας.

Σεξουαλική διέγερση : Συμβουλές για να την πετύχετε

Σεξουαλική διέγερση : Το καλό σεξ μπορεί να έρθει σε καλή επικοινωνία - πόσο καλά εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να εκφράσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Συχνά, ωστόσο, οι γυναίκες απλά δεν έχουν τις λέξεις για να περιγράψουν τι τους αρέσει ή δεν έχουν αρκετή εμπειρία για να προτείνουν άλλες τεχνικές