Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική υγεία Σεξ: Τα οφέλη του στον οργανισμό

Σεξουαλική υγεία Σεξ: Τα οφέλη του στον οργανισμό

Σεξουαλική υγεία σεξ: Σου βρήκαμε και σου παραθέτουμε τους λόγους που το πολύ σεξ συμβάλει στην σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Το σεξ είναι πολύ σημαντικό για την σωστή λειτουργία του ανθρώπινου αλλά και ψυχικού οργανισμού μας και γι αυτό καλό θα ήταν να στοχεύουμε σε μία πολύ καλή σεξουαλική ζωή.

 

Μελέτη βρετανών επιστημόνων έδειξε ότι η συμβολή του στην υγεία είναι τεράστια και γι αυτόν τον λόγο προτείνει να υπάρχει αδιαλείπτως στην καθημερινότητα των ανθρώπων, προκειμένου να έχει μία πολύ καλή υγεία αλλά και ψυχική ισορροπία.

Σε ποιους διεξάχθηκε η μελέτη

  • Στην μελέτη που διεξάχθηκε προσπάθησαν να συμπεριλάβουν άτομα τα οποία ανήκαν στην ηλικιακή τάξη από 18-50χρονών, ήταν και άνδρες και γυναίκες και είχαν ενεργή σεξουαλική ζωή, ενώ η πραγματική ηλικία τους δεν ανταποκρινόταν σε καμία περίπτωση με την εμφάνισή τους. Αφού εμφανισιακά φαινόντουσαν πολύ νεότεροι.

Συμπέρασμα μελέτης

  • Το συμπέρασμα της μελέτης έφερε στο φώς ότι αυτά τα άτομα έκαναν 50% περισσότερο σεξ απ’ ότι οι μέσοι συνομήλικοί τους.
  • Ειδικότερα οι γυναίκες είχαν φροντίσει να έχουν  πολλούς περισσότερους  οργασμούς από το κανονικό.

Που οφείλετε το συμπέρασμα

Οι ειδικοί θεωρούν ότι η καλή και έντονη σεξουαλική ζωή , αφήνει το περιθώριο στον οργανισμό να ελευθερώσει ενδονεφρίνες, οι οποίες προκύπτουν από το γεγονός της χαράς που δημιουργεί η σεξουαλική πράξη. Πιο συγκεκριμένα Οι ουσίες αυτές είναι γνωστό πως;

  1. καθυστερούν την διαδικασία του γήρατος και γι αυτό μας συμφέρει να της κρατάμε σε υψηλό επίπεδο.
  2. Ελαττώνουν το στρες και έτσι ωφελούν τον τρόπο λειτουργίας του σώματος, διότι έτσι το σώμα μπορεί να απόλαυση πολύ περισσότερο την στιγμή.
  3. η  ανθρώπινη αυξητική ορμόνη μειώνει το λίπος και αυξάνει τον μυϊκό ιστό γεγονός που χαρίζει σφριγηλότατα στο σώμα και αυτοπεποίθηση. Με αποτέλεσμα να διακατεχόμαστε από πάρα πολύ θετικά συναισθήματα γιατί νιώθουμε πολύ καλά με τον οργανισμό μας.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για μία πολύ καλή σεξουαλική ζωή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξουαλική υγεία ειδήσεις: Η παρακολούθηση κεντρικών δελτίων μειώνει την λίμπιντο

Σεξουαλική τσιγκουνιά: Βήματα για να την καταλάβεις.

Σεξουαλική υγεία: Τα οφέλη του σεξ στην μέση ηλικία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η υπόθεση ορόσημο της Κίνας #MeToo επιστρέφει στο δικαστήριο μετά από αποτυχία

Το κίνημα #MeToo της χώρας έχει σκοντάψει από το 2018, όταν ένα κύμα γυναικών δημοσίευσε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον καθηγητών πανεπιστημίου. Απειλούμενοι εκείνη την εποχή από την προοπτική ενός ανεξέλεγκτου μαζικού κινήματος, οι λογοκριτές του Διαδικτύου άρχισαν γρήγορα να μπλοκάρουν τα hashtags και τις λέξεις-κλειδιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ποια είναι τα οφέλη της πολυσυντροφικότητας;

Σεξουαλική ζωή: Η ύπαρξη πολλών σεξουαλικών συντρόφων μπορεί να σημαίνει ότι ένα άτομο έχει περισσότερους από έναν σεξουαλικούς συντρόφους για μια χρονική περίοδο.

Το CDC λέει ότι η σεξουαλική επαφή με ρούχα ή το εικονικό σεξ είναι άλλοι τρόποι για να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης της ευλογιάς των πιθήκων

Εάν το εξάνθημα περιορίζεται στα γεννητικά όργανα ή τον πρωκτό, τα προφυλακτικά μπορεί να βοηθήσουν. Ωστόσο, τα προφυλακτικά από μόνα τους είναι πιθανό να μην είναι αρκετά για την πρόληψη της ευλογιάς των πιθήκων».

Πώς συμβάλλει η μουσική στη σεξουαλική ζωή;

Σεξ: Το να ακούτε τη μουσική που σας δίνει τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση μπορεί, με τη σειρά του, να εμπνεύσει περισσότερη συναισθηματική και σεξουαλική ευχαρίστηση με τον σύντροφό σας. Η μουσική μπορεί να συμβάλει σε μια αυξημένη αίσθηση σεξουαλικής ευεξίας σωματικά και ψυχολογικά.