Fitness

Περίεργα αθλήματα: Οι οπαδοί τους δεν δείχνουν να τα χορταίνουν

Περίεργα αθλήματα: Οι οπαδοί τους δεν δείχνουν να τα χορταίνουν

Περίεργα αθλήματα: Οι οπαδοί δεν δείχνουν να τα προτιμούν. Αυτά τα παράξενα αθλήματα - που προέρχονται από την παράδοση που τιμήθηκε με την πάροδο του χρόνου, επινοήθηκαν από την βαρεμάρα και τα πάντα στο ενδιάμεσο - είναι παράξενα, τρελά και άγρια με τρόπους που πολλά παραδοσιακά αθλήματα απλά δεν μπορούν να συγκρίνουν. 

Εισέλθετε σε έναν αθλητικό κόσμο που είναι τόσο μακριά από εκεί έξω που είναι αδύνατο να κατηγοριοποιηθεί. Ένα είναι σίγουρο, ότι αυτοί οι αθλητές απέχουν πολύ από τον κανόνα. Θαυμαστές των ακραίων αθλημάτων, δεν κοιτάνε πέρα από τα παρακάτω περίεργα αθλήματα, που είναι για σκληρό ανταγωνισμό.

  •  Lumberjack. Οι φήμες λένε ότι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Lumberjack στο Κύπελλο Lumberjack στο Wisconsin θα σου “βγάλει τρίχες στο στήθος”. Αυτός ο διαγωνισμός είναι τόσο μυστικιστικά ανδρικός που κάθε ανταγωνιστής – άνδρας ή γυναίκα – κερδίζει αυτόματα μια αντρική κάρτα για μια ζωή.
  • Hobbyhorsing. Υπάρχουν πολλοί λόγοι να πιστεύουμε ότι ολόκληρη η ύπαρξή μας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προσομοίωση. Μην κοιτάζετε περισσότερο από αυτό το 100% αυθεντικό, εντυπωσιακό αληθινό, πιο μοναδικό από ένα μοναδικό άθλημα:Hobbyhorsing. Οι συμμετέχοντες κάνουν ότι ιππεύουν άλογα και εκτελούν ιππικές κινήσεις, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που καβαλάνε δεν είναι άλλο από κοντάρια που έχουν ένα λούτρινο κεφάλι αλόγου.

Λέξεις όπως “παράξενο” και “περίεργο” δεν πλησιάζουν στο να απεικονίσουν σωστά αυτό το θέαμα. Αφορά ανθρώπους που ιππεύουν παιχνίδια. Αυτό που προφανώς ξεκίνησε στη Φινλανδία γρήγορα κέρδισε ένα παρακάτω και έχει φοβερή δημοτικότητα.

  • Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να θεωρήσουν τον όρο “redneck” προσβλητικό. Άλλοι αγκαλιάζουν το νομισματοκοπείο. Και άλλοι το γιορτάζουν, σε σημείο που δημιουργούν έναν ολόκληρο ανταγωνισμό στο πνεύμα του. Αυτός ο άγριος εορτασμός  στο Ρέντντολφ έχει γίνει το συνδετικό υλικό του καλοκαιριού στο Ανατολικό Δουβλίνο της Γεωργίας.

Για πέντε δολάρια, οι οπαδοί κερδίζουν την είσοδο σε έναν διαγωνισμό σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο. Τα κλασικά γεγονότα περιλαμβάνουν την πτώση με την κοιλιά στην λάσπη και άλλα σιχαμερά πράγματα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς ο αθλητισμός μπορεί να ωφελήσει τα παιδιά

Ποιοι είναι οι πιο συνηθισμένοι τραυματισμοί και οι θεραπείες στην καλαθοσφαίριση

Μύθος ότι το κολύμπι κάνει καλό στο άσθμα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τα Οφέλη του Αθλητισμού στην Παιδική Ηλικία

Αθλητισμός Παιδιά: Η συμμετοχή σε μια αθλητική ομάδα κι εν γένει ο αθλητισμός, βοηθά το παιδί σας να παραμείνει ενεργό, να εξασκείται και να μαθαίνει, να βελτιώνει τις κοινωνικές δεξιότητες και τη συγκέντρωσή του και να αναπτύσσει ένα χόμπι που μπορεί να απολαμβάνει για μια ζωή.

Ο ρόλος των επιπέδων γλυκόζης στην σκελετική αποκατάσταση

Ερευνητές από το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Τόκιο έδειξαν ότι τα δορυφορικά κύτταρα των σκελετικών μυών, που είναι βασικοί παράγοντες στην επιδιόρθωση των μυών, πολλαπλασιάζονται καλύτερα σε περιβάλλον χαμηλής γλυκόζης.

Το ποδήλατο είναι το καλύτερο μεταφορικό μέσο για το σώμα σου

Ποδήλατο: Μετά τη δεκαετία του ’60 σιγά σιγά έγινε μια στροφή των ανθρώπων σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που είχε να κάνει με τη σωματική άσκηση αλλά και το σωστό τρόπο διατροφής. Μέσα σε αυτό τον τρόπο, το ποδήλατο έπαιξε αλλά και εξακολουθεί να παίζει ολοένα και πιο πολύ σημαντικό, ενδεχομένως και πρωτεύοντα ρόλο.

Πώς θα αντισταθμίσετε την αδράνεια της καραντίνας

Μόλις 5' σωματικής κίνησης ανά μία ώρα αρκούν για να αντισταθμίσουν τις συνέπειες της αδράνειας που επιφέρουν οι περιορισμοί της καραντίνας, υποστηρίζουν οι επιστήμονες σε νέα τους μελέτη