Σεξουαλική Υγεία

Teabagging: Τι είναι το “φακελάκι τσαγιού” και πώς το κάνετε;

Teabagging: Τι είναι το “φακελάκι τσαγιού” και πώς το κάνετε;

Teabagging:

Έχετε ακούσει ποτέ τον όρο teabagging και αναρωτηθήκατε περί τίνος πρόκειται; Λοιπόν, έχουμε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας και πολλά άλλα. Υπάρχουν κάποιες λέξεις στη σεξουαλική γλώσσα που χρησιμοποιείτε, και μετά εξαφανίζονται, για να μην τις ξαναδείτε ποτέ. Το teabagging είναι μια από αυτές τις λέξεις. Η τελευταία φορά που την ακούσατε ήταν πιθανόν στη στάση του λεωφορείου μετά το σχολείο πριν από περίπου 20 χρόνια, εκτός κι αν έχετε έφηβα παιδιά και έχουν ανακαλύψει πρόσφατα το Urban Dictionary – και έχετε βιονική ακοή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η ίδια η πράξη δεν είναι ακόμα δυνατή, αλλά σίγουρα δεν είναι από αυτές που ακούτε να ακούγονται σε κουβέντα με νερό στο γραφείο. Ανεξάρτητα από το πόσο χρησιμοποιείτε τη λέξη εσείς προσωπικά, το “φακελάκι τσαγιού” έχει επανεμφανιστεί πρόσφατα στην πολιτιστική συνείδηση, με περισσότερους ανθρώπους να αναζητούν συμβουλές και κόλπα για το πώς να κάνουν φακελάκι τσαγιού ή να κάνουν σακουλάκια τσαγιού.

Teabagging: Τι είναι η συσκευασία τσαγιού;

Η συσκευασία τσαγιού είναι μια μορφή στοματικού σεξ που περιλαμβάνει ένα άτομο με όρχεις που χαμηλώνει το όσχεό του στο στόμα ενός άλλου ατόμου για ευχαρίστηση. Ονομάστηκε έτσι χάρη στην ομοιότητά του με ένα φακελάκι τσαγιού που βυθίζεται στο νερό και μπορείτε να το απολαύσετε σε στρέιτ, γκέι ή αμφιφυλόφιλες σχέσεις. Η συσκευασία τσαγιού συμβαίνει συχνά πριν ή μετά το fellatio και είναι σύνηθες σε σχέσεις που διερευνούν το BDSM και/ή τις ρυθμίσεις κυρίαρχης-υποταγής.

Γιατί οι άνθρωποι απολαμβάνουν το teabagging;

Το όσχεο περιέχει πολλές νευρικές απολήξεις και είναι απίστευτα ευαίσθητο, άρα δεκτικό στην αφή. Μπορεί να είναι ευχάριστο να τα αγγίζετε με τα χέρια ή τη γλώσσα, αν και μερικοί άνδρες βρίσκουν την περιοχή πολύ ευαίσθητη για να την εξερευνήσουν. Εκείνοι που το απολαμβάνουν συχνά το κάνουν περισσότερο για αυτό που αντιπροσωπεύει, παρά για την απλή ευχαρίστηση που φέρνει.

Η συσκευασία τσαγιού είναι μια πράξη οικειότητας που απαιτεί εμπιστοσύνη, μαζί με το να δίνεις και να παίρνεις δύναμη. Το άτομο στο οποίο γίνεται σακουλάκι τσαγιού έχει ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη του συντρόφου του κυριολεκτικά στα σαγόνια του θανάτου, ενώ παίρνει και μια υποτακτική θέση. Το φακελάκι τσαγιού κυριαρχεί συγκριτικά, αλλά πρέπει να εμπιστευτεί ότι ο σύντροφός του ξέρει τι θα νιώσει καλά και τι όχι.

 

Πονάει το teabagging;

Αν γίνει σωστά, το σακουλάκι τσαγιού δεν πρέπει να βλάψει. Αλλά μπορεί επίσης να απαιτεί λίγη εξοικείωση και για τα δύο μέρη. Η χρήση δοντιών δεν ενδείκνυται, καθώς το όσχεο είναι τόσο ευαίσθητο και το άτομο που λαμβάνει μπορεί να παρουσιάσει πόνο στη γνάθο ή στο γόνατο εάν συνεχιστεί για πολύ. Θα υπάρξει μια μικρή διαδικασία οδοντοφυΐας (χωρίς τα πραγματικά δόντια), όπου κάθε άτομο θα καταλάβει τι του αρέσει και τι δεν του αρέσει και πώς μπορεί να το κάνει να λειτουργήσει μαζί. Μόλις καταλάβετε πώς σας φαίνεται, θα πρέπει να είναι μια ευχάριστη εμπειρία και για τα δύο μέρη και μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στο σεξ.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι καλύτερες στάσεις σεξ για νέα ζευγάρια

Το πρωινό σεξ είναι καλύτερο από το βραδινό;

Η υγιής σεξουαλική ζωή βελτιώνει την αυτοεκτίμηση

Τι είναι η διεμφυλικότητα;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι πρέπει να προσέχετε όταν κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο;

Δημόσιος χώρος συνουσία: Η ενασχόληση με σεξουαλικές δραστηριότητες εκτός σπιτιού, συνοδεύεται από το δικό της σύνολο εκτιμήσεων για τη διασφάλιση της ασφάλειας, της ιδιωτικής ζωής και της συναινετικής συμμετοχής.

Πώς η εγκυμοσύνη επηρεάζει την σεξουαλική δραστηριότητα;

Εγκυμοσύνη: Δίνοντας προτεραιότητα στη συναισθηματική ευημερία και των δύο συντρόφων και διατηρώντας ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας, τα ζευγάρια μπορούν να εργαστούν για μια ικανοποιητική και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή μετά την εγκυμοσύνη.

Στο Μίσιγκαν ένας ασυμπτωματικός άνδρας μετέδωσε την οφθαλμική σύφιλη σε πέντε γυναίκες

Ο Nettleton και οι συνεργάτες του συμβουλεύουν τους γιατρούς να βρίσκονται σε επιφυλακή για κρούσματα σύφιλης, διότι "η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της σύφιλης μπορεί να αποτρέψει συστηματικές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της μόνιμης απώλειας όρασης ή ακοής".