Σεξουαλική Υγεία

Στάσεις σεξ: Οι καλύτερες στάσεις σεξ για νέα ζευγάρια

Στάσεις σεξ: Οι καλύτερες στάσεις σεξ για νέα ζευγάρια

Στάσεις σεξ: Για να βοηθήσουμε εσάς και τον σύντροφό σας να ξεκινήσετε μια αισθησιακή περιπέτεια, συγκεντρώσαμε μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες στάσεις σεξ για νέα ζευγάρια.

Η έναρξη μιας νέας ρομαντικής σχέσης μπορεί να είναι συναρπαστική και η οικοδόμηση οικειότητας είναι ένα κρίσιμο μέρος της καλλιέργειας μιας υγιούς  σύνδεσης. Για τα νέα ζευγάρια, η εξερεύνηση των επιθυμιών και των προτιμήσεων του άλλου στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να είναι συναρπαστική και απαραίτητη για την εμβάθυνση της σύνδεσης. Για να βοηθήσουμε εσάς και τον σύντροφό σας να ξεκινήσετε αυτήν την αισθησιακή περιπέτεια, συγκεντρώσαμε μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες στάσεις σεξ για νέα ζευγάρια. Αυτές οι στάσεις επικεντρώνονται στην οικειότητα, την εμπιστοσύνη και την επικοινωνία, καθιστώντας τις ιδανικές για εκείνα τα πρώτα στάδια μιας σχέσης.

Ιεραποστολική με ανατροπή

Η κλασική ιεραποστολική στάση αποκτά μια νέα ανατροπή ενσωματώνοντας περισσότερη οπτική επαφή και οικειότητα. Ως νέο ζευγάρι, η διατήρηση της οπτικής επαφής κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας ισχυρότερης συναισθηματικής σύνδεσης. Σε αυτή την παραλλαγή, και οι δύο σύντροφοι διατηρούν οπτική επαφή, επιτρέποντάς σας να επικοινωνήσετε πιο ανοιχτά τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας. Είναι ένας φανταστικός τρόπος για να καλλιεργήσετε την οικειότητα ενώ απολαμβάνετε τις σωματικές απολαύσεις του σεξ.

Κουτάλια – Spooning

Το Spooning είναι μια τρυφερή και στοργική στάση που επιτρέπει και στους δύο συντρόφους να αισθάνονται στενοί και συνδεδεμένοι. Είναι ιδανικό για νέα ζευγάρια που θέλουν να χτίσουν εμπιστοσύνη και άνεση μεταξύ τους. Αυτή η στάση ενθαρρύνει την αγκαλιά, να ψιθυρίζετε γλυκά τίποτα και να νιώθετε τη ζεστασιά του άλλου. Επιπλέον, επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στην εξερεύνηση ερωτογενών ζωνών και στη συνέχεια σε βαθιές, οικείες συνομιλίες.

Στάση cowboy

Η θέση του καουμπόι επιτρέπει σε έναν σύντροφο να πάρει τον έλεγχο, προωθώντας την επικοινωνία και την εμπιστοσύνη. Μπορεί να είναι ενδυναμωτικό και για τους δύο συντρόφους καθώς ενθαρρύνει την ανοιχτή επικοινωνία σχετικά με τις επιθυμίες και τα όρια. Επιπλέον, προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία σε νέα ζευγάρια να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τις προτιμήσεις του άλλου.

Στάση του Λωτού

Η στάση του λωτού έχει να κάνει με την εγγύτητα, τη συναισθηματική σύνδεση και τον συγχρονισμό. Σε αυτή τη θέση, οι σύντροφοι κάθονται ο ένας απέναντι στον άλλο, με τα πόδια τους τυλιγμένα το ένα γύρω από το άλλο. Ο λωτός απαιτεί εμπιστοσύνη, ισορροπία και συντονισμό, καθιστώντας τον ιδανική επιλογή για νέα ζευγάρια που θέλουν να εξερευνήσουν την οικειότητά τους και να ενισχύσουν τον συναισθηματικό τους δεσμό.

Doggy Style με επικοινωνία

Το στυλ σκυλιών είναι γνωστό για τη σωματική του ένταση, αλλά μπορεί επίσης να είναι συναισθηματικά οικείο όταν γίνεται σωστά. Σε αυτή την παραλλαγή, ο συνεργάτης που δέχεται ενθαρρύνεται να επικοινωνήσει τις επιθυμίες και τις αισθήσεις του. Ο σύντροφος που δίνει μπορεί να προσφέρει καθησυχασμό και να ανταποκριθεί στις ανάγκες του συντρόφου του, καλλιεργώντας μια αίσθηση εμπιστοσύνης και κατανόησης στην κρεβατοκάμαρα.

Σεξ στο ντους

Το σεξ στο ντους μπορεί να είναι ένας περιπετειώδης τρόπος για τα νέα ζευγάρια να δεθούν σωματικά και συναισθηματικά. Είναι μια οικεία και αισθησιακή εμπειρία καθώς το ζεστό νερό πέφτει πάνω από το σώμα σας, δημιουργώντας μια χαλαρωτική και ερωτική ατμόσφαιρα. Απλώς θυμηθείτε να δώσετε προτεραιότητα στην ασφάλεια για να αποφύγετε γλιστρήματα και πτώσεις.

Στάση 69

Η θέση 69 ενθαρρύνει την αμοιβαία ευχαρίστηση και την επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων. Απαιτεί και από τους δύο εταίρους να επικεντρωθούν στις επιθυμίες του συντρόφου τους, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουν ευχαρίστηση και οι ίδιοι. Αυτή η θέση επιτρέπει την ανοιχτή επικοινωνία, την εξερεύνηση και την ευκαιρία να μάθετε για τις μοναδικές προτιμήσεις του άλλου.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς να κυριαρχήσετε στην τέχνη του σεξ στο μπάνιο

Πώς η γλώσσα του σώματος επηρεάζει την σεξουαλική μας ζωή;

Σεξ τραπέζι: Ξεχάστε το κρεβάτι και πειραματιστείτε όρθιοι!

Γιατί παθαίνετε κράμπες μετά το σεξ;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι πρέπει να προσέχετε όταν κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο;

Δημόσιος χώρος συνουσία: Η ενασχόληση με σεξουαλικές δραστηριότητες εκτός σπιτιού, συνοδεύεται από το δικό της σύνολο εκτιμήσεων για τη διασφάλιση της ασφάλειας, της ιδιωτικής ζωής και της συναινετικής συμμετοχής.

Πώς η εγκυμοσύνη επηρεάζει την σεξουαλική δραστηριότητα;

Εγκυμοσύνη: Δίνοντας προτεραιότητα στη συναισθηματική ευημερία και των δύο συντρόφων και διατηρώντας ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας, τα ζευγάρια μπορούν να εργαστούν για μια ικανοποιητική και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή μετά την εγκυμοσύνη.

Στο Μίσιγκαν ένας ασυμπτωματικός άνδρας μετέδωσε την οφθαλμική σύφιλη σε πέντε γυναίκες

Ο Nettleton και οι συνεργάτες του συμβουλεύουν τους γιατρούς να βρίσκονται σε επιφυλακή για κρούσματα σύφιλης, διότι "η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της σύφιλης μπορεί να αποτρέψει συστηματικές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της μόνιμης απώλειας όρασης ή ακοής".