Σεξουαλική Υγεία

Σχέση: 5 σημαντικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να τη διατηρήσετε

Σχέση: 5 σημαντικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να τη διατηρήσετε

Σχέση: Η αγάπη είναι πραγματικά ένα όμορφο πράγμα, ειδικά αν βρείτε την αληθινή και γνήσια αγάπη, όπου μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να εξελιχθείτε σε ένα πολύ καλύτερο άτομο.

Ωστόσο, η αγάπη από μόνη της δεν είναι αρκετή για να κρατήσει μια σχέση. Οι ρομαντικοί περίπατοι και οι αγκαλιές είναι εκπληκτικά, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει τη σχέση σας όταν έρχονται οι δυσκολίες. Για τις στιγμές όπου τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένες δεξιότητες για να μπορέσετε να έχετε μια ευτυχισμένη και υγιής σχέση.

Καλή επικοινωνία

Πρέπει να αισθάνεστε αρκετά ασφαλείς για να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις απόψεις σας στον σύντροφό σας χωρίς φόβο. Μάθετε τη γλώσσα επικοινωνίας του συντρόφου σας, ώστε να μπορεί να συνδεθεί μαζί σας χωρίς να αισθάνεται ότι του επιτίθεστε.

Και μην ξεχνάτε πως ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς των σχέσεων είναι να μην μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να πρέπει να τις καταστείλετε.

Μάθετε να συμβιβάζεστε

Σε μια υγιή σχέση, και οι δύο σύντροφοι δεν θα σκεφτούν δύο φορές για να εγκαταλείψουν κάτι που τους αρέσει, εάν θέλουν να κάνουν τον άλλον ευτυχισμένο. Πρέπει να μάθετε πώς να συμβιβάζεστε φορές για να καλύψετε τις ανάγκες του συντρόφου σας.

Να έχετε υπομονή

Με την υπομονή μπορείτε να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα. Ωστόσο, η καλλιέργεια της υπομονής δεν είναι τόσο εύκολη. Αρχικά απαιτεί αλλαγή στον τρόπο συμπεριφοράς. Έτσι λοιπόν την επόμενη φορά που νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ηρεμίσετε πριν αντιδράσετε και να εάν ακόμα κάτι σας ενοχλεί, να το αντιμετωπίσετε με ευγενικό τρόπο.

Ακούστε ο ένας τον άλλον

Η καλή επικοινωνία δεν ξεκινά και τελειώνει με το πόσο καλά εκφράζετε τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας. Πηγαίνει πέρα από αυτό. Θεωρείτε τον εαυτό σας καλό ακροατή; Εάν όχι, έχετε ακόμα δουλειά να κάνετε.

Πριν πείτε την άποψή σας, ακούστε πρώτε τι έχει να σας πει. Δώστε του χρόνο να μιλήσει και ακούστε τον προσεκτικά ώστε να κατανοήσετε τον τρόπο που εκφράζεται. Εάν δεν γνωρίζετε τι θέλει ο σύντροφός σας, το οποίο πιθανότατα προέρχεται από την ακρόαση, δεν θα είστε σε θέση να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του.

Σταματήστε τη σύγκριση

Πολλοί άνθρωποι συγκρίνουν τη σχέση του με αυτή των φίλων τους, φέρνοντας σε δύσκολη θέση το έτερο ήμισυ. Παρόλο που μπορεί να είναι φυσικό να συγκρίνετε, εστιάστε στα θετικά του συντρόφου σας και στους λόγους για τους οποίους είστε μαζί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ποιες στάσεις αυξάνουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης

Το μυστικό για τις πετυχημένες σχέσεις είναι...

Από την αυτοφροντίδα στις σχέσεις φροντίδας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σεξουαλική ζωή : Κάντε από κοινού τις δουλειές του σπιτιού και απογειώστε την

Σεξουαλική ζωή : Μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα αποκαλύπτει ότι τα ζευγάρια απολαμβάνουν πιο συχνό και ικανοποιητικό σεξ και για τους δύο συντρόφους, όταν οι άνδρες συνέβαλαν δίκαια στις οικιακές εργασίες.

Πώς η έλευση του παιδιού δεν θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή

Οι μπαμπάδες που ασχολούνται ενεργά με τη φροντίδα του παιδιού στο σπίτι έχουν καλύτερη σχέση με τη σύντροφό τους και μεγαλύτερη ικανοποίηση από την ερωτική τους επαφή, υποστηρίζει νέα έρευνα

Απομονώστε τον θόρυβο του νου και χαρείτε καλύτερα το σεξ

Σεξουαλική Υγεία Γυναίκες: Ένας από τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζει την ερωτική επαφή είναι η παρουσία μας σε αυτήν, ψυχή και σώματι. Μέσα από την συνειδητότητα, το διαλογισμό, αλλά και την ενεργοποίηση των φαντασιώσεων μπορείτε να φέρετε εαυτές στο παρόν και να απολαύσετε καλύτερα την ερωτική συνεύρεση.

Κατανοώντας τις αλλαγές που επιφέρει η ηλικία στην σεξουαλική μας υγεία

Σεξουαλική Υγεία Ηλικία: Η σεξουαλική υγεία είναι σημαντική σε οποιαδήποτε ηλικία. Και η επιθυμία για οικειότητα είναι διαχρονική. Καθώς μεγαλώνετε, το σεξ μπορεί να μην είναι το ίδιο όπως ήταν στα 20 σας, αλλά μπορεί ακόμα να είναι πολύ ικανοποιητικό. Ανακαλύψτε ποιες πτυχές της σεξουαλικής υγείας είναι πιθανό να αλλάξουν καθώς μεγαλώνετε - και πώς μπορείτε να προσαρμοστείτε εσείς και ο σύντροφός σας.

Σεξουαλική ζωή Εφηβεία : Παράγοντες που την καθορίζουν

Σεξουαλική ζωή Εφηβεία : Ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας βομβαρδίζουν με ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των εφήβων που κάνουν σεξ, λίγες αναφορές ρίχνουν φως σε αυτό που μπορεί να ενθαρρύνει τους εφήβους να γίνουν σεξουαλικά ενεργοί.

Σεξουαλική ζωή : Πως διαμορφώνεται την περίοδο της εγκυμοσύνης

Σεξουαλική ζωή : Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το σώμα σας θα βιώσει μια ανεμοστρόβιλη νέων συναισθημάτων, αισθήσεων και συναισθημάτων. Οι ορμόνες σας κυμαίνονται και η ροή του αίματος σας αυξάνεται.