Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική ζωή : Όσα χρειάζονται οι γυναίκες για να είναι ευτυχισμένες

Σεξουαλική ζωή : Όσα χρειάζονται οι γυναίκες για να είναι ευτυχισμένες

Σεξουαλική ζωή :Αλλά αν δεν έχετε πάντα  τη διάθεση  να κάνετε  σεξ , δεν είστε μόνοι. Πολλές γυναίκες έχουν κυμαινόμενες σεξουαλικές ορμές, οι οποίες μπορεί να προκύψουν από μεγαλύτερα ζητήματα,

Με κάποιους τρόπους, η σεξουαλική επιθυμία είναι ένα βαρόμετρο της συνολικής σας υγείας εξηγεί. Εάν κάποιος βρίσκεται σε χαμηλή  λίμπιντο , μπορεί συχνά να αποτελεί ένδειξη ότι κάτι άλλο συμβαίνει συναισθηματικά ή σωματικά στον οργανισμό σας. Πώς μπορείτε λοιπόν να σπάσετε αυτά τα εμπόδια στο υπνοδωμάτιο και να δημιουργήσετε περισσότερη θερμότητα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι πραγματικά χρειάζονται οι γυναίκες  για να αισθάνονται ευτυχισμένοι και  υγιείς  στη σεξουαλική τους ζωή.

Να ξέρετε τι σας αρέσει και δεν σας αρέσει στο σεξ

  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να απολαύσετε στο σέξ είναι η γνώση του  τι σας αρέσει. Γνωρίζοντας τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, τι σε ενεργοποιεί, τι σε σβήνει, τι διαδικασία  χρειάζεσαι για να περάσεις στην φάση της διέγερσης, τις θέσεις που σου αρέσουν και έναν σύντροφο που μπορεί να χορέψει μαζί σου με αυτόν τον τρόπο και γνωρίζει τον χορό, είναι χρήσιμο.
  • Είναι επίσης σημαντικό να είστε σε θέση να μεταδώσετε αυτές τις επιθυμίες στον σύντροφό σας. Αν νιώθεις άβολα να μοιράζεσαι, πλαισιώνεις ό, τι θέλεις με τη μορφή φαντασία,  θα μπορούσες να πεις στον σύντροφό σου ότι είχες μια ονειροπόληση για το πώς οι δυο μοιάζατε σαν έφηβοι. χρησιμοποιήστε τη διέγερση, τονώνοντας τη γλώσσα. Κάτι τέτοιο θα σας οδηγήσει στο είδος του σεξ που θα θέλατε να κάνετε. Ο  αυνανισμός μπορεί επίσης να βοηθήσει τις γυναίκες να μάθουν τι τους αρέσει στο κρεβάτι και να αισθάνονται πιο σεξουαλικά ενδυναμωμένες.

 Η ικανότητα  εστίασης στη στιγμή

  • Με τον τρόπο ζωής υψηλής πίεσης, είναι φυσιολογικό να αποσπάται η προσοχή, ακόμα και όταν προτιμούμε να επικεντρωθούμε στο ρομαντισμό. Αλλά ειδικά για τις γυναίκες, είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στην παραμονή στιγμή . “Θέλετε να βρίσκεστε σε ένα χαλαρό μέρος όπου ο εγκέφαλός σας απενεργοποιείται πραγματικά, ώστε να μπορείτε να ζήσετε πλήρη διέγερση και οργασμό “, εξηγεί ο Kerner.
  • Εάν εξακολουθείτε να σκέφτεστε περισσότερα για τη λίστα υποχρεώσεων και λιγότερο για το τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα, η φαντασία μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε. «Νομίζω ότι η φαντασία είναι ένας πολύ ισχυρός τρόπος για να κλείσεις τον ανήσυχο εγκέφαλό σου», λέει ο Kerner. «Μιλώντας με γυναίκες ασθενείς με την πάροδο των ετών, πολλοί φαντασιάζονται κατά τη διάρκεια του σεξ φυσικά ή συνειδητά ακριβώς για αυτόν τον λόγο, για να μπουν σε μια βαθύτερη κατάσταση διέγερσης.

 Εμπιστοσύνη και συναισθηματική ασφάλεια στη σχέση

  • Είναι δύσκολο να έχεις μια ανέμελη ρομπότ αν νιώθεις αποσυνδεδεμένος από τον άλλο  ή ανησυχείς για την πιστότητα του συντρόφου σου. Εάν πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας μπορεί να έχει μια υπόθεση, είναι σημαντικό να το αντιμετωπίσετε. Για να ξεκινήσω τη συνομιλία με έναν τρόπο που δεν έρχεται σε αντίθεση, ο Kerner προτείνει να πεις κάτι σαν, Νιώθω ότι δεν έχουμε συνδεθεί τελευταία, και είσαι πάντα στο τηλέφωνό σου ή στα γραπτά μηνύματα. Απλώς με κάνει να νιώθω λίγο ανασφαλής στη σχέση. ” Στη συνέχεια, εξηγήστε ότι θέλετε τη σχέση και τη σεξουαλική σας ζωή να αποτελούν προτεραιότητα επειδή τα εκτιμάτε.

Ακολουθεί βίντεο για την σεξουαλική υγεία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Τα πιο κοινά κολπικά προβλήματα

Σεξουαλική ζωή : Τα οφέλη της στον οργανισμό

Επώδυνο σεξ μετά την εμμηνόπαυση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ασκήσεις Kegel για άνδρες: Πώς να τις κάνετε

Ασκήσεις Kegel: Πριν ξεκινήσετε την εξάσκηση Kegel, μάθετε πώς να εντοπίζετε τους σωστούς μύες και δώστε λίγο χρόνο στην προπόνηση για να κατανοήσετε τη σωστή τεχνική.

ΒDSM : Σκοτεινές σεξουαλικές επιθυμίες

ΒDSM : Όταν ένας σύντροφος θέλει να δοκιμάσει BDSM ή παιχνίδια, αλλά ο άλλος σύντροφος δεν ενδιαφέρεται, λέει να πει απαλά στον σύντροφό σας τι ακριβώς θέλετε να δοκιμάσετε.

Σπέρμα : Μάθετε πως να το διατηρήσετε

Σπέρμα : Η κατακράτηση σπέρματος είναι η πρακτική της αποφυγής εκσπερμάτωσης. Φυσικά, μπορείτε να το αποφύγετε εντελώς από τη σεξουαλική δραστηριότητα

Προφυλακτικά : Δείτε πόσο διαρκούν

Προφυλακτικά : Η μέση διάρκεια ζωής ενός προφυλακτικού είναι τρία έως πέντε χρόνια, ανάλογα με τον κατασκευαστή και τον τρόπο αποθήκευσής του. 

Σεξουαλική ζωή : Τα οφέλη του στην σχέση

Σεξουαλική ζωή : Πολλοί άνθρωποι έχουν ευτυχείς, ικανοποιητικές, υγιείς ρομαντικές σχέσεις χωρίς να κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους ή να κάνουν σεξ μόνο με τους συντρόφους τους μια φορά κατά καιρούς.

To sex εντός 6 μηνών από την καρδιακή προσβολή συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου

Καρδιακή Προσβολή: Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα άτομα που διατήρησαν ή και αύξησαν τη συχνότητα της σεξουαλικής τους δραστηριότητας εντός των πρώτων έξι μηνών μετά από την καρδιακή προσβολή είχαν 35% χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου σε σύγκριση με άτομα που απείχαν από το σεξ ή που μείωσαν τη σεξουαλική τους δραστηριότητα - ενν. μετά την καρδιακή προσβολή

Σεξουαλική ζωή : Μάθετε τα πάντα για την γυναικεία διέγερση

Σεξουαλική ζωή :  Είναι φυσιολογικό για τις γυναίκες να βιώνουν διακυμάνσεις στη σεξουαλική επιθυμία καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής. Ωστόσο, μια σημαντική ή ολική απώλεια ενδιαφέροντος για σεξ, ή δυσκολία στην απόκριση σε διέγερση, μπορεί να υποδηλώνει γυναικεία σεξουαλικό ενδιαφέρον / διαταραχή διέγερσης (FSIAD).