Σεξουαλική Υγεία

Γιατί δεν μου αρέσει το σεξ: Εδώ η απάντηση στην ερώτηση σου

Γιατί δεν μου αρέσει το σεξ: Εδώ η απάντηση στην ερώτηση σου

Γιατί δεν μου αρέσει το σεξ: Εδώ η απάντηση στην ερώτηση σου. Καθημερινά εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου ρωτούν τα δυσκολότερα- μεγάλα και μικρά- ερωτήματα της Google για τη ζωή. Απαντήσεις σε μερικά από τα πιο κοινά ερωτήματα. Αν το σώμα μας είναι χτισμένο για ευχαρίστηση, γιατί τόσοι πολλοί από εμάς παλεύουμε να απολαύσουμε το σεξ; Και πώς θα περάσουμε καλύτερα;

Η κοινωνία συχνά διώχνει τη σεξουαλική εξερεύνηση των νέων όταν θα έπρεπε να την αξιολογήσουμε. Ο αυνανισμός είναι ο τρόπος που μαθαίνεις όχι μόνο να δίνεις στον εαυτό σου ευχαρίστηση, αλλά και να διδάσκεις σε κάποιον άλλο να σου δίνει. Και αν ποτέ δεν αυνανιστήκατε με τη βοήθεια ενός καθρέπτη, αξίζει να το κάνετε. θα σας δείξει πώς αντιδρά το σώμα σας από τις γωνίες στις οποίες συνήθως δεν είστε γνώστες – και θα σας διδάξει πώς πραγματικά μοιάζει η ευχαρίστηση.

Μπορεί να είστε ανέραστος, αν και αυτή η ταυτότητα ισχύει μόνο για ένα εκτιμώμενο ποσοστό( 1,5 του αρσενικού πληθυσμού), δεν είναι ο πιθανότερος λόγος. Μπορεί επίσης να το κάνετε λάθος. Αν και η μόνη αφύσικη σεξουαλική πράξη είναι αυτή που δεν μπορείς να κάνεις, για να παραφράσω τον Δρ. Kinsey, κάποιες από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές μας για την ευχαρίστηση απλά δεν φέρνουν αποτελέσματα. Απόλαυσε τα προκαταρκτικά. Δεδομένου ότι το μέσο ζευγάρι περνάει μόλις 13 λεπτά σε αυτό, ενώ η μέση γυναίκα χρειάζεται περίπου 15 με 20 λεπτά για να ζεσταθεί, είναι σαφές ότι πρέπει να γίνει επανυπολογισμός.

Το πέος στο αιδοίο κατά το σεξ εξακολουθεί να θεωρείται από πολλούς ως η οριστική σεξουαλική πράξη – ακόμη περισσότερο από το 80% των γυναικών δεν μπορεί να ολοκληρώσει από διεισδυτική διέγερση μόνο – και πολλά ζευγάρια δεν έχουν ένα πέος που να γίνεται αρκετά σκληρό για διείσδυση. Υπάρχει ένα κενό στον οργασμό για το 22% μεταξύ ετεροφυλόφιλων ζευγαριών, ο αριθμός που αντιστοιχεί στην κορύφωση των ανδρών σε σύγκριση με τη γυναίκα σύντροφο τους κατά τη διάρκεια σεξουαλικής συνεδρίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Εννέα συνήθειες μετά την ερωτική επαφή

Πώς μπορείς να κάνεις σεξ με ευλάβεια

Τι να προσέξεις στο σεξ μέσα στη θάλασσα

Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες για το σεξ λίγο πριν το 2021

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σεξουαλική υγεία : Τα οφέλη της στο σώμα

Πέρα από το προφανές, η σεξουαλική επαφή έχει πολλά υγιή οφέλη.Μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι, να είστε πιο υγιείς και να ζήσετε μεγαλύτερη ζωή. Μπορεί επίσης να προστατεύσει από ασθένειες και ενδεχομένως να αποτρέψει τον καρκίνο. Εδώ, διερευνούμε μερικά από τα πρόσθετα οφέλη που μπορεί να σας δώσει το σεξ. Το σεξ μειώνει το […]

Τι σημαίνει το σεξ για τους άνδρες

Άντρες και Σεξ: Μήπως οι άντρες είναι σαν τις γυναίκες; Μήπως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που να θέλουν στο σεξ και ίσως να μην λειτουργούν με ζωώδη ένστικτα, αλλά με συναίσθημα; Μήπως έφτασε η ώρα να σταματήσουν τα χαζά στερεότυπα που συνεχίζουμε να αναπαράγουμε και στις επόμενες γενιές και δεν επιτρέπουμε σε κανένα φύλο να απολαύσει το μόνο φυσικό και ενστικτώδες πράγμα;

Η κρίσιμη στιγμή για να μην σπάσει το προφυλακτικό

Πόσο πιθανό είναι να σπάσει το προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης; Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρές, κάτω από  2% και αποδίδονται κατά κύριο λόγο στην κακή χρήση του προφυλακτικού και όχι σε τυχόν ελαττώματα στο πλαστικό υλικό του. Τι αυξάνει τις πιθανότητες να σπάσει κατά τη χρήση Εάν συνηθίζετε […]

Sex tips για να αναζωπυρώσετε την έλξη

Sex tips: Η συνήθεια λέγεται πως είναι ο θάνατος της σεξουαλικής εξέλιξης και έλξης. Για να αναζωπυρώσετε την ερωτική σας ζωή, δοκιμάστε τα tips που ακολουθούν ή εμπνευστείτε για να σκηνοθετήσετε τα δικά σας.

Τάντρα : Τεχνική για τέλεια σεξουαλική ζωή

Τάντρα : Η Τάντρα δεν επικεντρώνεται μόνο στην επίτευξη υψηλότερης κατάστασης συνείδησης νου-σώματος. Μπορεί επίσης να αφορά τη δημιουργία ενός βαθύτερου, πιο αρμονικού δεσμού με τον σύντροφό σας.

Υψηλή αρτηριακή πίεση και σεξ: Ποιες είναι οι συνηθέστερες προκλήσεις

Υψηλή αρτηριακή πίεση σεξ: Στην περίπτωση των ανδρών, η σχέση μεταξύ της υψηλής αρτηριακής πίεσης και των σεξουαλικών προβλημάτων έχει αποδειχθεί. Για τις γυναίκες ωστόσο που αναφέρουν μειωμένη σεξουαλική ικανοποίηση, δεν είναι ακόμη σαφές, αν γι' αυτήν ευθύνεται η υψηλή αρτηριακή πίεση.