Σεξουαλική Υγεία

Γιατί δεν μου αρέσει το σεξ: Εδώ η απάντηση στην ερώτηση σου

Γιατί δεν μου αρέσει το σεξ: Εδώ η απάντηση στην ερώτηση σου

Γιατί δεν μου αρέσει το σεξ: Εδώ η απάντηση στην ερώτηση σου. Καθημερινά εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου ρωτούν τα δυσκολότερα- μεγάλα και μικρά- ερωτήματα της Google για τη ζωή. Απαντήσεις σε μερικά από τα πιο κοινά ερωτήματα. Αν το σώμα μας είναι χτισμένο για ευχαρίστηση, γιατί τόσοι πολλοί από εμάς παλεύουμε να απολαύσουμε το σεξ; Και πώς θα περάσουμε καλύτερα;

Η κοινωνία συχνά διώχνει τη σεξουαλική εξερεύνηση των νέων όταν θα έπρεπε να την αξιολογήσουμε. Ο αυνανισμός είναι ο τρόπος που μαθαίνεις όχι μόνο να δίνεις στον εαυτό σου ευχαρίστηση, αλλά και να διδάσκεις σε κάποιον άλλο να σου δίνει. Και αν ποτέ δεν αυνανιστήκατε με τη βοήθεια ενός καθρέπτη, αξίζει να το κάνετε. θα σας δείξει πώς αντιδρά το σώμα σας από τις γωνίες στις οποίες συνήθως δεν είστε γνώστες – και θα σας διδάξει πώς πραγματικά μοιάζει η ευχαρίστηση.

Μπορεί να είστε ανέραστος, αν και αυτή η ταυτότητα ισχύει μόνο για ένα εκτιμώμενο ποσοστό( 1,5 του αρσενικού πληθυσμού), δεν είναι ο πιθανότερος λόγος. Μπορεί επίσης να το κάνετε λάθος. Αν και η μόνη αφύσικη σεξουαλική πράξη είναι αυτή που δεν μπορείς να κάνεις, για να παραφράσω τον Δρ. Kinsey, κάποιες από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές μας για την ευχαρίστηση απλά δεν φέρνουν αποτελέσματα. Απόλαυσε τα προκαταρκτικά. Δεδομένου ότι το μέσο ζευγάρι περνάει μόλις 13 λεπτά σε αυτό, ενώ η μέση γυναίκα χρειάζεται περίπου 15 με 20 λεπτά για να ζεσταθεί, είναι σαφές ότι πρέπει να γίνει επανυπολογισμός.

Το πέος στο αιδοίο κατά το σεξ εξακολουθεί να θεωρείται από πολλούς ως η οριστική σεξουαλική πράξη – ακόμη περισσότερο από το 80% των γυναικών δεν μπορεί να ολοκληρώσει από διεισδυτική διέγερση μόνο – και πολλά ζευγάρια δεν έχουν ένα πέος που να γίνεται αρκετά σκληρό για διείσδυση. Υπάρχει ένα κενό στον οργασμό για το 22% μεταξύ ετεροφυλόφιλων ζευγαριών, ο αριθμός που αντιστοιχεί στην κορύφωση των ανδρών σε σύγκριση με τη γυναίκα σύντροφο τους κατά τη διάρκεια σεξουαλικής συνεδρίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Εννέα συνήθειες μετά την ερωτική επαφή

Πώς μπορείς να κάνεις σεξ με ευλάβεια

Τι να προσέξεις στο σεξ μέσα στη θάλασσα

Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες για το σεξ λίγο πριν το 2021

Ο κύκλος της απαγορευμένης σχέσης

Απαγορευμένο σεξ: Ο κύκλος του να ξυπνάς με κάποιον που δεν πρέπει. Έτσι ξεκινάει: Λαμβάνεις ένα ή δύο μηνύματα που και που αλλά δεν το σκέφτεστε καθόλου. Μάλλον ήταν μεθυσμένος και είναι το αφεντικό σου. Κάθε επόμενο πρωί, είναι σαν να μην συνέβη τίποτα. Αυτή τη φορά, το κείμενο είναι πιο ενδιαφέρον, και αρχίζεις να τον θεωρείς λιγότερο ενοχλητικό. 

Πώς να κάνετε μία σχέση να λειτουργήσει

Σχέση από απόσταση: Πώς να την κάνετε να λειτουργήσει. Καθώς σηκώνετε το τηλέφωνο και αρχίζετε να μιλάτε με το αγαπημένο/η σας, στα μάτια σας έρχονται εικόνες και φαντάζεστε να είστε μαζί τους, αλλά στο ενδιάμεσο των κλήσεων αναρωτιέστε αν η σχέση σας, λόγω απόστασης,θα λειτουργήσει ή όχι. Πρόκειται για μια κοινή κατάσταση για τους ανθρώπους που έχουν σχέσεις μεγάλων αποστάσεων. Είναι σύνηθες να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς να κάνετε τις σχέσεις μεγάλων αποστάσεων να λειτουργούν για εσάς.

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ενός γάμου

Προβλήματα γάμου: Τα πιο συνηθισμένα ζητήματα και πώς να τα αντιμετωπίσεις. Όλες οι ταινίες που έχουμε δει  έχουν δώσει στον κόσμο μας μια ματιά στο πώς θα πρέπει να είναι η πραγματική αγάπη. Οι γυναίκες αναζητούν τον γοητευτικό πρίγκιπα επειδή ο κόσμος μας τείνει να δοξάζει τον γάμο.

Απόχη από το σεξ και η σημασία της για το σώμα

Σεξουαλική επαφή: Πώς η απουσία της αποτυπώνεται στο σώμα σου.  Το σεξ είναι κάτι που πρέπει να είναι υγιές και συναινετικό. Οι άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουν σεξ δεν χρειάζεται να βρουν κάποιο λόγο για να το κάνουν. Επιλέγουμε το σεξ για ευχαρίστηση, μερικές φορές για να ευχαριστήσουν το σύντροφό τους, για οικειότητα, ανακούφιση από το άγχος, για να ξεφύγουν από μια συγκεκριμένη κατάσταση ή για αυτοεπικύρωση.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι όταν κάνεις σεξ έχοντας λοίμωξη στα γεννητικά σου όργανα

Mυκητιασική λοίμωξη σεξ: Ποιοι είναι οι κίνδυνοι. Οι  μυκητησιακές λοιμώξεις μπορεί να προκαλέσουν μη φυσιολογική κολπική έκκριση, δυσφορία κατά την ούρηση, φαγούρα και καύση στην κολπική περιοχή. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να κάνουν το σεξ άβολο. Το να κάνετε σεξ έχοντας λοίμωξη µήτρας µπορεί να ενέχει κινδύνους ακόμα και αν δεν εμφανίζετε συμπτώματα.

Τι έλεγε το απαγορευμένο εγχειρίδιο του σεξ

Περίεργο εγχειρίδιο του σεξ: Απαγορευμένο για τρεις αιώνες. Πριν από πολλά χρόνια, ένα παλιό εγχειρίδιο σεξ δημοπρατήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Λίγοι γνώριζαν την ύπαρξή του, καθώς ήταν ένα βιβλίο που είχε απαγορευτεί τον δέκατο έβδομο αιώνα. Ο λόγος? Το συνηθισμένο: το σεξ ήταν, και εξακολουθεί να είναι, θέμα ταμπού. Οι λογοκριτές κάθε εποχής πιστεύουν ότι κάνουν καλό στην κοινωνία, αποτρέποντας περισσότερη γνώση του θέματος.