Σεξουαλική Υγεία

Εννέα πράγματα να κάνεις μετά το σεξ: Από τον δεύτερο γύρο σε μια selfie

Εννέα πράγματα να κάνεις μετά το σεξ: Από τον δεύτερο γύρο σε μια selfie

Εννέα πράγματα να κάνεις μετά το σεξ: Από τον δεύτερο γύρο σε μια selfie. Το σεξ έχει να κάνει με τη συγκίνηση, την προσδοκία και μετά τελικά να ξεκινήσουμε τη δουλειά. Αλλά μόλις τελειώσετε, τότε τι; Πολύ λίγα σεξουαλικά εγχειρίδια μπαίνουν στον κόπο να σας πουν τι να κάνετε μόλις κάνετε την πράξη. Τώρα η γη έχει σταματήσει να κινείται και το όραμά σας επιστρέφει στο φυσιολογικό, δείτε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

  • Συζήτηση. πες του/της αυτό που σου άρεσε ιδιαίτερα, αυτό που ανυπομονείς να δοκιμάσεις ξανά την επόμενη φορά. Καλύτερα να μην επικεντρωθούμε στα αρνητικά.
  • Ύπνος. Για κάποιο λόγο, το να κοιμάσαι αμέσως μετά το σεξ θεωρείται το αποκορύφωμα της αγένειας, όπως το να ραπάρεις σε ένα εστιατόριο ή να χασμουριέσαι, ενώ κάποιος σου λέει τα προβλήματά του. Αλλά μπορείτε να κατηγορήσετε τη βασική βιολογία γι’ αυτό εδώ.
  • Δεύτερος γύρος!
  • Αγκαλίτσα. Θυμάσαι την ωκυτοκίνη, την οποία μόλις ανέφερα; Είναι επίσης γνωστό ως “ερωτική ορμόνη” ή “ιερή ορμόνη” καθώς απελευθερώνεται όταν οι άνθρωποι ενώνονται και σε βοηθάει να δεθείς.

  • Ζευγάρι selfie! Νομίζεις ότι αστειεύομαι; Μετασυνουσιαστική selfie; Ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο; Μόλις πήδηξες από διαστημόπλοιο; Όλοι το κάνουν. Απλά ψάξτε το #after sex στο Instagram (συνιστάται άδειο στομάχι).
  • Γυμναστική. Το σεξ απελευθερώνει ενδορφίνες, που σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορείς να τα βάλεις με τον κόσμο, και η ενίσχυση της τεστοστερόνης μπορεί να βοηθήσει στην κατασκευή μυών.
  • Καθαρισμός. Έτσι, είστε ξαπλωμένοι εκεί, στο λυκόφως, με τα αρώματα να αναμιγνύονται, οι καρδιές και τα μυαλά συνδεδεμένα… δεν είναι καταπληκτικό;

  • Κουβεντούλα. Τι καλύτερο από το να πούμε δυο λόγια. Πώς ήταν για σένα;” είναι μια υποτιμημένη ερώτηση: πες του/ της αυτό που σου άρεσε ιδιαίτερα, αυτό που ανυπομονείς να δοκιμάσεις ξανά την επόμενη φορά.
  • Βρείτε το δικό σας χώρο. Υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία – πολύ πιθανόν ανακαλύφθηκαν από άνδρες επιστήμονες-  που λένε ότι δεν είναι ασυνήθιστο να νιώθεις μια προσωρινή απώλεια έλξης για τον σύντροφο σου αμέσως μετά το σεξ.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς μπορείς να κάνεις σεξ με ευλάβεια

Τι να προσέξεις στο σεξ μέσα στη θάλασσα

Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες για το σεξ λίγο πριν το 2021

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν ετοιμάζεσαι για... τρίο

Θες να κάνεις τρίο: Δείτε όλα όσα χρειάζεστε. Η εύρεση ενός ζευγαριού μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Το ιδανικό ζευγάρι είναι σεβαστό, χαλαρό και σταθερό στη σχέση τους. Αν κάποιος από τους δύο φαίνεται να αισθάνεται άβολα με την κατάσταση, θα είναι άβολο και για εσάς. Είτε συναντάτε το ζευγάρι στο διαδίκτυο, είτε στην πραγματική ζωή, σίγουρα σημειώστε τη χημεία τους πριν μπείτε στην εξίσωση.

Εσύ έχεις αισθανθεί οργασμό στον ύπνο σου

Οργασμός στον ύπνο σου: Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Όταν ανατρέξετε στο σεξ (στο δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο), μερικά πράγματα ξεχωρίζουν  όπως τα αμήχανα συναισθήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη οργάνων που σχετίζονται με το σεξ, τα ζωντανά βίντεο εγκυμοσύνης, και την πιθανότητα να έχουμε όνειρα με υγρό τρόπο.

Τι είναι η ερωτική επιθυμία

Χημεία έρωτας: Τι σημαίνει ερωτική επιθυμία. Η επιθυμία είναι, στην κυριολεξία, "το συναίσθημα που συνοδεύει ένα ανικανοποίητο στάδιοο." Η επιθυμία μπορεί να οδηγήσει σε νέα και καλύτερα πράγματα, μπορεί επίσης να μας βάλει σε μπελάδες. Από τότε που ο Αριστοτέλης, οι φιλόσοφοι και οι θεωρητικοί έχουν σκεφτεί την επιθυμία να δίνει ώθηση σχεδόν για τα πάντα!

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει μόνο για σεξ και πώς να το αντιμετωπίσεις

Όταν σε θέλει μόνο για σεξ: Αναγνώριση και πρακτική αντιμετώπιση. Είναι τόσο υπέροχο να γνωρίζεις κάποιον, όπου υπάρχει η χημεία. Νιώθεις τον ενθουσιασμό μιας "σύνδεσης αγάπης". Η ενδιαφέρουσα συζήτηση και παρόμοιες αξίες που μοιράζεστε μαζί τους - σας δίνουν λόγους να πιστεύετε: αυτό είναι ένα άτομο που θα σας άρεσε να γνωρίσετε για μια πιθανή σχέση.

Η σεξουαλικότητα δεν καθορίζεται μόνο από τη σεξουαλική επιθυμία

Σεξ: Οι περισσότεροι άνθρωποι ορίζουν τους σέξι ανθρώπους ως «καυτούς» ή «σαγηνευτικούς» και εστιάζουν ιδιαίτερα στη σεξουαλική επιθυμία και την κατάκτηση. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπογραμμίζουν αυτές τις σκέψεις, σεξουαλικοποιούν όσους συμπεριφέρονται με προκλητικές, συναρπαστικές και δελεαστικές συμπεριφορές.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε σεξ;

Σεξ: Είναι στη φύση μας ως άνθρωποι να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με τους άλλους ως σημείο αναφοράς για το αν κάνουμε σωστά σεξ ή όχι. Ωστόσο, η απάντηση είναι πάντα «εξαρτάται».

Η απομυθοποίηση της ανδρόπαυσης

Πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν τον όρο “ανδρόπαυση” για να περιγράψουν τις ορμονικές αλλαγές στους άντρες, που έρχονται με το πέρασμα των χρόνων. Άλλοι όροι είναι γνωστοί ως “σύνδρομο ανεπάρκειας τεστοστερόνης”, “ανεπάρκεια ανδρογόνων” στους ηλικιωμένους άνδρες και “όψιμη έναρξη του ανδρικού υπογοναδισμού”.