Σεξουαλική Υγεία

Σεξ στο νερό: Είναι διασκεδαστικό αλλά και επικίνδυνο

Σεξ στο νερό: Είναι διασκεδαστικό αλλά και επικίνδυνο

Σεξ στο νερό: Είναι διασκεδαστικό αλλά και επικίνδυνο. Το σεξ στο νερό μπορεί να είναι αισθησιακό και να ακούγεται συναρπαστικό, αλλά συνοδεύεται και από κάποιους σημαντικούς κινδύνους. Ορίστε μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν μπείτε στο νερό με τον σύντροφό σας.

Το σεξ είναι σαν το φαγητό, μερικές φορές μπορεί να θέλεις να το ψάξεις λίγο. Μπορεί να έχεις άγριες φαντασιώσεις κατά καιρούς, συμπεριλαμβανομένου του σεξ στο νερό. Το στίγμα που σχετίζεται με το χορό στις βροχές και το φιλί σε θάλασσα έχουν αφαιρεθεί εδώ και καιρό από ταινίες. Αλλά το να κάνεις σεξ στη θάλασσα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία σου.

Η εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Το σεξ στο νερό χωρίς αντισύλληψη μπορεί να προκαλέσει εγκυμοσύνη. Το νερό που εισέρχεται στον κόλπο δεν σημαίνει ότι το σπέρμα δεν θα είναι σε θέση να φτάσει στον προορισμό του. Η εκπομπή σπέρματος στο νερό θα το σκοτώσει, καθώς το σπέρμα δεν μπορεί να επιβιώσει στο νερό. Αλλά η εκσπερμάτωση μέσα στον κόλπο μπορεί να προκαλέσει εγκυμοσύνη. Επιλέξτε το σωστό προφυλακτικό. Αν προσπαθείτε να αποφύγετε την εγκυμοσύνη, τότε τα προφυλακτικά είναι απαραίτητα. Ωστόσο, η χρησιμότητα ενός προφυλακτικού μειώνεται στο νερό. Το νερό από μόνο του δεν μπορεί να βλάψει τα προφυλακτικά, αλλά οι χημικές ουσίες που υπάρχουν μπορούν να αποδυναμώσουν το λατέξ.

Χρησιμοποίησε ένα σωστό λιπαντικό. Αντί να χρησιμοποιείς έναν υδάτινο σωλήνα στο νερό, δοκίμασε έναν με βάση το πυρίτιο. Δεν σβήνουν στο νερό. Τα λιπαντικά με βάση το πετρέλαιο δεν αποτελούν καλή επιλογή, καθώς μπορούν να αντιδράσουν με το λάτεξ και το νερό, οδηγώντας σε σπάσιμο προφυλακτικού. Το νερό από μόνο του δεν είναι καλό λιπαντικό και μπορεί να προκαλέσει τριβές. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αμυχές στο αιδοίο σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Χειμερινή κολύμβηση με ασφάλεια

Τα θετικά των αρνητικών συναισθημάτων

Αλήθειες και μύθοι παιδικής χειμερινής κολύμβησης

Η σεξουαλική υγεία στην τρίτη ηλικία

Σεξ: Κάποτε το σεξ μετά τα 60 ήταν σπάνιο. Οι άνθρωποι υπέφεραν από περισσότερα προβλήματα υγείας τότε και πέθαιναν πολύ νωρίτερα από ό, τι σήμερα.

Πέντε συνήθειες που σαμποτάρουν τη σχέση

Κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας ή μια έντονης συζήτησης, καταλήγουν τελικά να διακόπτουν ο ένας τον άλλο. Αν αυτό γίνει συνήθεια, και οι δύο θα νιώθετε ότι δεν είστε σημαντικοί, ότι δεν ακούγεστε πραγματικά και ότι δεν λαμβάνεστε υπόψη.

Ερωτική επαφή χωρίς ...διείσδυση

Σεξ χωρίς συνουσία: Ερωτική επαφή χωρίς ...διείσδυση. Μερικές φορές έχετε τη διάθεση να κάνετε κάποια κίνηση αλλά δεν έχετε την αίσθηση να έχετε τίποτα μέσα σας (Ή, ίσως, ζούμε σε μια πανδημία όπου ο ασφαλέστερος σύντροφος του σεξ είναι το δικό σας καλοπλυμένο χέρι). Είτε βρίσκεστε στην περίοδο σας ή απλά δεν έχετε διάθεση για αυτό, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να τα βγάλετε πέρα εσείς και ο σύντροφός σας χωρίς να έχετε παλιομοδίτικη συνουσία.

Το σεξ μετά την παράλυση ή με σπαστικότητα

Σεξουαλική υγεία: Ο,τι μπορεί να απασχολεί έναν άνδρα μετά από παράλυση. Η σεξουαλική ταυτότητα είναι μια σημαντική και περιεκτική πτυχή της προσωπικότητας του ατόμου - η σεξουαλικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς νιώθουμε για τους εαυτούς μας, στο πώς συσχετιζόμαστε με τους άλλους, στο πώς οι άλλοι σχετίζονται με εμάς.

Επηρεάζει η σεξουαλική δραστηριότητα την αθλητική απόδοση;

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Μεξικού ανακοίνωσε το 2014 ότι οι παίκτες της κλήθηκαν να απέχουν από το σεξ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την αθλητική τους απόδοση.

Αναζητώντας το κατάλληλο πρόσωπο για σχέση

Πώς να βρω τον κατάλληλο: Κόλπα και συμβουλές. Είσαι ελεύθερος και ψάχνεις για αγάπη; Δυσκολεύεσαι να γνωρίσεις το σωστό άτομο; Όταν δυσκολεύεστε να βρείτε μια σχέση, είναι πολύ εύκολο να αποθαρρυνθείτε ή να πιστέψετε τους καταστροφικούς μύθους εκεί έξω για τα ραντεβού και τις σχέσεις.