Σεξουαλική Υγεία

Άντρες Σεξ: Οι τροφές που βελτιώνουν τη γεύση του σπέρματος

Άντρες Σεξ: Οι τροφές που βελτιώνουν τη γεύση του σπέρματος

Άντρες Σεξ: Παρόλο που δεν υπάρχουν αρκετές έρευνες, οι σωστές πρακτικές υγιεινής, καθώς και η υγιεινή διατροφή, μπορούν να κάνουν τη γεύση και τη μυρωδιά πιο ευχάριστη.

Αλμυρό. Γλυκό. Πικρό. Μεταλλικό. Ξινό. Πείτε τη γεύση και υπάρχει πιθανότητα το σπέρμα σας να την έχει. Αυτό που καταναλώνετε σε καθημερινή βάση – από ορισμένα τρόφιμα μέχρι άλλες ουσίες – μπορεί να αλλάξει τη σύνθεση, η οποία θα έχει μια λεπτή επίδραση στη γεύση του σπέρματος σας. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η γεύση μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο, οπότε αν και το σπέρμα είναι γενικά ζεστό και αλμυρό, θα υπάρχουν μοναδικές διαφορές στη γεύση.

Η διατροφή μπορεί να επηρεάσει τη μυρωδιά του ιδρώτα, το σάλιο και άλλα σωματικά υγρά, όπως το μητρικό γάλα, οπότε είναι λογικό να υποθέσουμε ότι η διατροφή μπορεί επίσης να αλλάξει τη γεύση του σπέρματος. Ωστόσο, δεν υπάρχει αρκετή έρευνα για να δείξει μια ισχυρή σχέση μεταξύ της διατροφής και της γεύσης του σπέρματος. Οι τροφές που φέρεται να δίνουν στο σπέρμα μια δυσάρεστη, πικρή μυρωδιά και γεύση περιλαμβάνουν: σκόρδο, κρεμμύδια, μπρόκολο, λάχανο, φυλλώδη λαχανικά, σπαράγγι, κρέας, και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Τα τρόφιμα που μπορεί να βοηθήσουν στη γεύση του σπέρματος περιλαμβάνουν: σέλινο, μαϊντανός, σιτάρι, κανέλα, μοσχοκάρυδο, ανανάς, παπάγια και πορτοκάλια. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι το σπέρμα σας θα έχει γλυκύτερη γεύση. Αυτά τα τρόφιμα πιστεύεται ότι μειώνουν τα επίπεδα φυσικής αλκαλικότητας του σπέρματος. Το εύρος pH του σπέρματος είναι 7,2 έως 8,2, πράγμα που σημαίνει ότι αυτά τα τρόφιμα μπορούν να συμβάλουν σε λιγότερη πικρία στη γεύση – όχι σε πρόσθετη γλυκύτητα.

Το αλκοόλ μπορεί να επηρεάσει τον ιδρώτα σας, το άρωμά σας και πιθανώς τη γεύση του σπέρματος σας. Στοιχεία δείχνουν ότι το αλκοόλ μπορεί να δημιουργήσει μια πικρή και ξινή γεύση, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο αλκοόλ που πίνετε. Τα σκληρά ποτά, για παράδειγμα, λέγεται ότι έχουν περισσότερο αντίκτυπο στη γεύση από την μπύρα ή το κρασί. Σε γενικές γραμμές, η βαριά κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να έχει αρνητικό αποτέλεσμα. 

Όπως το αλκοόλ, έτσι και ο καπνός, ο καφές και άλλες ουσίες όπως τα ναρκωτικά θεωρείται ότι συμβάλλουν στη μυρωδιά του ιδρώτα. Ως εκ τούτου, μπορεί επίσης να επηρεάσουν το σπέρμα σας. Η κατανάλωση οποιασδήποτε από αυτές τις ουσίες μπορεί να οδηγήσει τη γεύση να γίνει πιο πικρή, πικάντικη ή ξινή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Οι διαφορετικές εκδοχές του τραύματος

Όλες οι αλήθειες που θες να γνωρίζεις περιτομής πέους

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη ψυχοθεραπεία του σεξ

Η σεξουαλική υγεία στην τρίτη ηλικία

Σεξ: Κάποτε το σεξ μετά τα 60 ήταν σπάνιο. Οι άνθρωποι υπέφεραν από περισσότερα προβλήματα υγείας τότε και πέθαιναν πολύ νωρίτερα από ό, τι σήμερα.

Πέντε συνήθειες που σαμποτάρουν τη σχέση

Κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας ή μια έντονης συζήτησης, καταλήγουν τελικά να διακόπτουν ο ένας τον άλλο. Αν αυτό γίνει συνήθεια, και οι δύο θα νιώθετε ότι δεν είστε σημαντικοί, ότι δεν ακούγεστε πραγματικά και ότι δεν λαμβάνεστε υπόψη.

Ερωτική επαφή χωρίς ...διείσδυση

Σεξ χωρίς συνουσία: Ερωτική επαφή χωρίς ...διείσδυση. Μερικές φορές έχετε τη διάθεση να κάνετε κάποια κίνηση αλλά δεν έχετε την αίσθηση να έχετε τίποτα μέσα σας (Ή, ίσως, ζούμε σε μια πανδημία όπου ο ασφαλέστερος σύντροφος του σεξ είναι το δικό σας καλοπλυμένο χέρι). Είτε βρίσκεστε στην περίοδο σας ή απλά δεν έχετε διάθεση για αυτό, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να τα βγάλετε πέρα εσείς και ο σύντροφός σας χωρίς να έχετε παλιομοδίτικη συνουσία.

Το σεξ μετά την παράλυση ή με σπαστικότητα

Σεξουαλική υγεία: Ο,τι μπορεί να απασχολεί έναν άνδρα μετά από παράλυση. Η σεξουαλική ταυτότητα είναι μια σημαντική και περιεκτική πτυχή της προσωπικότητας του ατόμου - η σεξουαλικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς νιώθουμε για τους εαυτούς μας, στο πώς συσχετιζόμαστε με τους άλλους, στο πώς οι άλλοι σχετίζονται με εμάς.

Επηρεάζει η σεξουαλική δραστηριότητα την αθλητική απόδοση;

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Μεξικού ανακοίνωσε το 2014 ότι οι παίκτες της κλήθηκαν να απέχουν από το σεξ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την αθλητική τους απόδοση.

Αναζητώντας το κατάλληλο πρόσωπο για σχέση

Πώς να βρω τον κατάλληλο: Κόλπα και συμβουλές. Είσαι ελεύθερος και ψάχνεις για αγάπη; Δυσκολεύεσαι να γνωρίσεις το σωστό άτομο; Όταν δυσκολεύεστε να βρείτε μια σχέση, είναι πολύ εύκολο να αποθαρρυνθείτε ή να πιστέψετε τους καταστροφικούς μύθους εκεί έξω για τα ραντεβού και τις σχέσεις.