Σεξουαλική Υγεία

Βρώμικο σεξ: Στην πραγματικότητα το σεξ είναι ιερό

Βρώμικο σεξ: Στην πραγματικότητα το σεξ είναι ιερό

Βρώμικο σεξ: Στην πραγματικότητα, το σεξ είναι "ιερό".  Η μεγαλύτερη παρανόηση για το σεξ είναι ότι είναι βρώμικο, απαγορευμένο ή λάθος. Στην πραγματικότητα, το σεξ είναι ιερό. Όχι με την εκκλησιαστική έννοια αλλά ως καθαρή κοσμική ενέργεια. Το σεξ είναι μια φυσική πράξη που παρέχει άμεση σύνδεση με το θείο. 

Το σεξ είναι μια βασική λειτουργία της ανθρωπότητας. Παίζει τεράστιο ρόλο στη σωματική υγεία και ζωτικότητα του σώματος. Το σεξ είναι επίσης μια τεράστια, παγκόσμια δύναμη που μπορεί να συγχωνεύσει το πνεύμα σας (τη θεϊκή σας ουσία) με το σώμα σας. Το σεξ είναι η κατακραυγή και η εξέλιξη (φυσική άνοδος) που συναντώνται στην καρδιά σε μια έκρηξη καθαρής αγάπης.

Ας μπούμε στο σεξ με έναν εντελώς νέο τρόπο. Σημείωση: Δεν χρειάζεται να έχεις σύντροφο για να κάνεις ιερό σεξ. Μπορείς να απογειωθείς μόνος. Συνδεθείτε με την πνευματικότητα. Αναγνωρίστε ότι είμαστε πνευματικά όντα που έχουν μια ανθρώπινη εμπειρία- ότι δημιουργηθήκατε από ένα θεϊκό σχέδιο.  Αποδεχτείτε ότι αν είστε θεϊκή έκφραση αυτής της δύναμης, είναι και ο σύντροφός σας. Ναι, αυτό το άτομο που σας ενοχλεί και σας προκαλεί να μην τελειώσετε. Διευρύνετε την κατανόησή σας και παραδώστε κάθε κρίση του ατόμου που ο Θεός παρείχε ως αδελφή ψυχή σας. Δημιουργήστε το περιβάλλον μέσα στο οποίο το ιερό σεξ μπορεί να ανθίσει.

Αιχμαλωτίστε τις αισθήσεις. Βρείτε μια απαλή, όμορφη κουβέρτα που είναι μόνο για ένωση με τους αγαπημένους σας. Ροδοπέταλα στο διάστημα. Ανάψτε τα κεριά και παίξτε μουσική. Συνιστώ τη λήψη ενός ήχου μη επανδρωμένου από μια εφαρμογή για ένα ουδέτερο φόντο που ενθαρρύνει την επούλωση και την πνευματική όραση. Ενώστε τα τρία σας μάτια, αναπνεύστε για έξι εισπνοές και έξι εκπνοές. Περιποιηθείτε ο ένας τον άλλον με αιθέρια έλαια. Τοποθετήστε το λάδι στο στέμμα του άλλου, στο τρίτο μάτι, στον καρδιακό χώρο και στα γεννητικά όργανα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Τι να προσέξεις στο σεξ μέσα στη θάλασσα

Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες για το σεξ λίγο πριν το 2021

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη ψυχοθεραπεία του σεξ

Σεξουαλική ζωή και πνευματικότητα

Η σεξουαλική υγεία στην τρίτη ηλικία

Σεξ: Κάποτε το σεξ μετά τα 60 ήταν σπάνιο. Οι άνθρωποι υπέφεραν από περισσότερα προβλήματα υγείας τότε και πέθαιναν πολύ νωρίτερα από ό, τι σήμερα.

Πέντε συνήθειες που σαμποτάρουν τη σχέση

Κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας ή μια έντονης συζήτησης, καταλήγουν τελικά να διακόπτουν ο ένας τον άλλο. Αν αυτό γίνει συνήθεια, και οι δύο θα νιώθετε ότι δεν είστε σημαντικοί, ότι δεν ακούγεστε πραγματικά και ότι δεν λαμβάνεστε υπόψη.

Ερωτική επαφή χωρίς ...διείσδυση

Σεξ χωρίς συνουσία: Ερωτική επαφή χωρίς ...διείσδυση. Μερικές φορές έχετε τη διάθεση να κάνετε κάποια κίνηση αλλά δεν έχετε την αίσθηση να έχετε τίποτα μέσα σας (Ή, ίσως, ζούμε σε μια πανδημία όπου ο ασφαλέστερος σύντροφος του σεξ είναι το δικό σας καλοπλυμένο χέρι). Είτε βρίσκεστε στην περίοδο σας ή απλά δεν έχετε διάθεση για αυτό, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να τα βγάλετε πέρα εσείς και ο σύντροφός σας χωρίς να έχετε παλιομοδίτικη συνουσία.

Το σεξ μετά την παράλυση ή με σπαστικότητα

Σεξουαλική υγεία: Ο,τι μπορεί να απασχολεί έναν άνδρα μετά από παράλυση. Η σεξουαλική ταυτότητα είναι μια σημαντική και περιεκτική πτυχή της προσωπικότητας του ατόμου - η σεξουαλικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς νιώθουμε για τους εαυτούς μας, στο πώς συσχετιζόμαστε με τους άλλους, στο πώς οι άλλοι σχετίζονται με εμάς.

Επηρεάζει η σεξουαλική δραστηριότητα την αθλητική απόδοση;

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Μεξικού ανακοίνωσε το 2014 ότι οι παίκτες της κλήθηκαν να απέχουν από το σεξ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την αθλητική τους απόδοση.

Αναζητώντας το κατάλληλο πρόσωπο για σχέση

Πώς να βρω τον κατάλληλο: Κόλπα και συμβουλές. Είσαι ελεύθερος και ψάχνεις για αγάπη; Δυσκολεύεσαι να γνωρίσεις το σωστό άτομο; Όταν δυσκολεύεστε να βρείτε μια σχέση, είναι πολύ εύκολο να αποθαρρυνθείτε ή να πιστέψετε τους καταστροφικούς μύθους εκεί έξω για τα ραντεβού και τις σχέσεις.