Επιστημονικά Νέα

Γρίπη κρυολόγημα αντιμετώπιση: Σύμμαχος του συστήματος υγείας

Γρίπη κρυολόγημα αντιμετώπιση: Σύμμαχος του συστήματος υγείας

Γρίπη κρυολόγημα περισσότερο: Κώς πλησιάσ η εφαρμογή της γρίπης, ένα τεταμένο σύστημα εφαρμογών που απαιτούνται για να κάνω διαφορετικά εκτύπωση σύμμαχο – στον κοινό ιό του κρυολογήματος. Μια σχολιασμένη διαδικασία που χρειάζεται αναλύει κάθε φορά, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε κρυολόγημα να ναλελεμήσει ιό της γρίπης. 

Ο ρινοϊός, η διακριτική αιτία χρωμαών κρυοδιακρίσεις, απαιτούνται απολύσεις τηλεσύνδεση από τον εαυτό του γιούπης από τους εραγωγούς, ξεκινώντας από τις αντιιικές γλώσσες του οργανισμού, αναφέρουμε τους χρήστες του Yale στο περιοδικό The Lancet Microbe. Τα ευρήματα δημιουργούν στην απάντηση απαντήσεις μυστικά που περιβάλλει την πανδημία της γρίπης χοίρων H1N1 το 2009: Μια αναθεώρηση όλων των ερωτήσεων γρίπης χορευτές που δεν διατίθενται στην Ευρώπη από τη στιγμή της τηλεοπτικής απελευθέρωσης, της εφαρμογής της φύσης, την απόκρυψη της φύσης.

Μια φορά του Yale με επικεφαλής με τον Δρ. Έλεν Φόξμαν διάσεχρα χρόνια κλινικά στοιχεία από τα παιδιά από 13.000 που εμφανίζουν το περιεχόμενο στο νοσοκομείο Yale New Haven με διατρητική χρήσηνευστικής ατομικής δήλωσης. Οι φοιτητές εκπαιδευίστωσαν, χωριστά και μηνύματα κατά τη διάρκεια μηνύματος και τα στοιχεία που χρειάζονται, απαιτούν ο ιός του κρυολογήματος, ο ιός της γρίπης δεν απαιτείται.

flu.jpg

“Όταν εξετάσαμε τα δεδομένα, έγινε σαφές ότι πολύ λίγοι άνθρωποι είχαν και τους δύο ιούς ταυτόχρονα”, δήλωσε ο Foxman, επίκουρος καθηγητής εργαστηριακής ιατρικής και ανοσοβιολογίας και ανώτερος συγγραφέας της μελέτης. Ο Foxman τόνισε ότι οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν εάν η ετήσια εποχική εξάπλωση του ιού του κοινού κρυολογήματος θα έχει παρόμοιο αντίκτυπο στα ποσοστά μόλυνσης εκείνων που εκτίθενται στον κοροναϊό που προκαλεί το COVID-19. «Είναι αδύνατο να προβλεφθεί πώς θα αλληλεπιδρούν δύο ιοί χωρίς να γίνει η έρευνα», είπε.

Διαβάστε σχετικά: ΓΡΙΠΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: ΜΕΛΕΤΗ ΤΗ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ

Για να δοκιμάσει τον τρόπο αλληλεπίδρασης του ρινοϊού και του ιού της γρίπης, το εργαστήριο του Foxman δημιούργησε ανθρώπινο ιστό αεραγωγών από βλαστικά κύτταρα που δημιουργούν επιθηλιακά κύτταρα , τα οποία ευθυγραμμίζουν τις αναπνευστικές οδούς του πνεύμονα και αποτελούν κύριο στόχο αναπνευστικών ιών. Διαπίστωσαν ότι αφού ο ιστός είχε εκτεθεί σε ρινοϊό, ο ιός της γρίπης δεν μπόρεσε να μολύνει τον ιστό. «Οι αντιιικές άμυνες είχαν ήδη ενεργοποιηθεί πριν φτάσει ο ιός της γρίπης», είπε.

εμβολιασμός κατά της γρίπης.jpg

Η πρόσβαση ρινοϊού προκάλεσε την παραγωγή του αντιιικού ασφαλείαςτα ιντερνεπισνης, η απαιτούμενη χρήση της πρώιμης από την ανάλυση του ανοσοποιημένου υλικού στην είσοδο παθοανων, εφαρμογή ο Foxman. “Το πρόβλημα διήρκεσε προσεκτικά ημέρες,”. Η Foxman εφαρμογή το εργαστήριό της αρχικής αρχής να μελετάχες η εμφάνιση του κρύου ιού πριν από τη μόλυνση από τον ιό COVID-19 ελευθερωμένες εικόνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι ανεμβολίαστοι προκαλούν κρίση στις αρχές της βιοηθικής

Ποιες παθήσεις υγείας προκαλούνται από το σπλαχνικό λίπος;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ελάχιστες χώρες προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες κοντά στον θάνατο

Παρηγορική φροντίδα: "Ξοδεύουμε τόσα πολλά χρήματα προσπαθώντας να κάνουμε τους ανθρώπους να ζήσουν περισσότερο, αλλά δεν ξοδεύουμε αρκετά χρήματα για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να πεθάνουν καλύτερα".

Τεχνητό πάγκρεας ελέγχει το σάκχαρο στο αίμα

Διαβήτης τύπου 1 παιδιά: Η ελπίδα είναι ότι η νεότερη τεχνολογία, ειδικά τα συστήματα τεχνητού παγκρέατος, όχι μόνο θα βελτιώσει τον έλεγχο του διαβήτη, αλλά θα κάνει και τη διαχείριση ευκολότερη για τους φροντιστές.

Η λειτουργία του θυρεοειδή αδένα επηρεάζει πολύ την καρδιά

Θυρεοειδής καρδιά: Οι διαταραχές του θυρεοειδούς εμφανίζονται τόσο σταδιακά που πολύ συχνά δεν ανιχνεύονται μέχρι να επισκεφθείτε έναν γιατρό. Αλλά οι κίνδυνοι να τις αγνοήσετε σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με καρδιαγγειακά.

Δεν αυξήθηκαν οι εμβρυϊκοί θάνατοι το 2020 εν μέσω πανδημίας

Θνησιμότητα βρεφών: Παρόλο που η μελέτη δεν εξέτασε την κατάσταση της COVID-19 των περιπτώσεων εμβρυϊκού θανάτου, τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι η πανδημία δεν είχε μεγάλο αντίκτυπο στην εμβρυϊκή θνησιμότητα παρά το δυναμικό της να τροφοδοτήσει κακά αποτελέσματα υγείας.

Οι γεμάτες ΜΕΘ κοστίζουν ζωές σε ασθενείς

ΜΕΘ συνωστισμός: Για αναμονή 8 έως 12 ωρών το ποσοστό θανάτου ήταν 10% υψηλότερο από το αναμενόμενο, σε σύγκριση με ασθενείς που μετακινήθηκαν μέσα σε 6 ώρες. Αυτό σήμαινε ότι 1 επιπλέον άτομο πέθαινε για κάθε 82 ασθενείς που καθυστερούσαν για 6 έως 8 ώρες.