Επιστημονικά Νέα

Γρίπη κρυολόγημα αντιμετώπιση: Σύμμαχος του συστήματος υγείας

Γρίπη κρυολόγημα αντιμετώπιση: Σύμμαχος του συστήματος υγείας

Γρίπη κρυολόγημα περισσότερο: Κώς πλησιάσ η εφαρμογή της γρίπης, ένα τεταμένο σύστημα εφαρμογών που απαιτούνται για να κάνω διαφορετικά εκτύπωση σύμμαχο – στον κοινό ιό του κρυολογήματος. Μια σχολιασμένη διαδικασία που χρειάζεται αναλύει κάθε φορά, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε κρυολόγημα να ναλελεμήσει ιό της γρίπης. 

Ο ρινοϊός, η διακριτική αιτία χρωμαών κρυοδιακρίσεις, απαιτούνται απολύσεις τηλεσύνδεση από τον εαυτό του γιούπης από τους εραγωγούς, ξεκινώντας από τις αντιιικές γλώσσες του οργανισμού, αναφέρουμε τους χρήστες του Yale στο περιοδικό The Lancet Microbe. Τα ευρήματα δημιουργούν στην απάντηση απαντήσεις μυστικά που περιβάλλει την πανδημία της γρίπης χοίρων H1N1 το 2009: Μια αναθεώρηση όλων των ερωτήσεων γρίπης χορευτές που δεν διατίθενται στην Ευρώπη από τη στιγμή της τηλεοπτικής απελευθέρωσης, της εφαρμογής της φύσης, την απόκρυψη της φύσης.

Μια φορά του Yale με επικεφαλής με τον Δρ. Έλεν Φόξμαν διάσεχρα χρόνια κλινικά στοιχεία από τα παιδιά από 13.000 που εμφανίζουν το περιεχόμενο στο νοσοκομείο Yale New Haven με διατρητική χρήσηνευστικής ατομικής δήλωσης. Οι φοιτητές εκπαιδευίστωσαν, χωριστά και μηνύματα κατά τη διάρκεια μηνύματος και τα στοιχεία που χρειάζονται, απαιτούν ο ιός του κρυολογήματος, ο ιός της γρίπης δεν απαιτείται.

flu.jpg

“Όταν εξετάσαμε τα δεδομένα, έγινε σαφές ότι πολύ λίγοι άνθρωποι είχαν και τους δύο ιούς ταυτόχρονα”, δήλωσε ο Foxman, επίκουρος καθηγητής εργαστηριακής ιατρικής και ανοσοβιολογίας και ανώτερος συγγραφέας της μελέτης. Ο Foxman τόνισε ότι οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν εάν η ετήσια εποχική εξάπλωση του ιού του κοινού κρυολογήματος θα έχει παρόμοιο αντίκτυπο στα ποσοστά μόλυνσης εκείνων που εκτίθενται στον κοροναϊό που προκαλεί το COVID-19. «Είναι αδύνατο να προβλεφθεί πώς θα αλληλεπιδρούν δύο ιοί χωρίς να γίνει η έρευνα», είπε.

Διαβάστε σχετικά: ΓΡΙΠΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: ΜΕΛΕΤΗ ΤΗ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ

Για να δοκιμάσει τον τρόπο αλληλεπίδρασης του ρινοϊού και του ιού της γρίπης, το εργαστήριο του Foxman δημιούργησε ανθρώπινο ιστό αεραγωγών από βλαστικά κύτταρα που δημιουργούν επιθηλιακά κύτταρα , τα οποία ευθυγραμμίζουν τις αναπνευστικές οδούς του πνεύμονα και αποτελούν κύριο στόχο αναπνευστικών ιών. Διαπίστωσαν ότι αφού ο ιστός είχε εκτεθεί σε ρινοϊό, ο ιός της γρίπης δεν μπόρεσε να μολύνει τον ιστό. «Οι αντιιικές άμυνες είχαν ήδη ενεργοποιηθεί πριν φτάσει ο ιός της γρίπης», είπε.

εμβολιασμός κατά της γρίπης.jpg

Η πρόσβαση ρινοϊού προκάλεσε την παραγωγή του αντιιικού ασφαλείαςτα ιντερνεπισνης, η απαιτούμενη χρήση της πρώιμης από την ανάλυση του ανοσοποιημένου υλικού στην είσοδο παθοανων, εφαρμογή ο Foxman. “Το πρόβλημα διήρκεσε προσεκτικά ημέρες,”. Η Foxman εφαρμογή το εργαστήριό της αρχικής αρχής να μελετάχες η εμφάνιση του κρύου ιού πριν από τη μόλυνση από τον ιό COVID-19 ελευθερωμένες εικόνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η καταπολέμηση του καρκίνου είναι πιο αποτελεσματική την αυγή, διαπιστώνει μελέτη

Πώς επηρεάζεται ο σίδηρος από την ηλικία;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς σχετίζεται το αλκοόλ με την άνοια;

Άνοια: Τις τελευταίες δεκαετίες, ο εκτιμώμενος παγκόσμιος επιπολασμός της άνοιας έχει σχεδόν τριπλασιαστεί, από 20,2 εκατομμύρια το 1990 σε 57,4 εκατομμύρια το 2019.

Η σοβαρή COVID-19 σχετίζεται με μοριακές υπογραφές γήρανσης στον ανθρώπινο εγκέφαλο

Στη συνέχεια, οι ερευνητές συνέκριναν τα δείγματα εγκεφάλου από τους ασθενείς με COVID-19 που ελήφθησαν για μια άλλη ομάδα ανθρώπων που είχαν πεθάνει από άλλες αιτίες, μερικοί από τους οποίους ήταν σχετικά νέοι και μερικοί από τους οποίους ήταν άνω των 71 ετών.

Πώς διατηρήθηκε η πρόληψη του HIV κατά τη διάρκεια της πανδημίας

HIV: Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.471.614 τεστ HIV, σε 190.955 άτομα συνταγογραφήθηκε προφύλαξη από την προέκθεση (PrEP) και 8.438 άτομα έλαβαν διάγνωση μόλυνσης από τον ιό HIV κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Μία νέα ανακάλυψη έρχεται στο φως για τις επιληπτικές κρίσεις

Επιληψία: Οι επιληπτικές κρίσεις φαίνεται να ωθούν τους εγκεφάλους των ποντικών να παράγουν περισσότερη μυελίνη, το μονωτικό στρώμα γύρω από τα νευρικά κύτταρα, ανακάλυψαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Μηνιγγίτιδα Β μια σπάνια αλλά αρκετά επικίνδυνη νόσος που απειλεί βρέφη και παιδιά

Υπαρκτός παραμένει ο κίνδυνος αύξησης των κρουσμάτων της μηνιγγίτιδας Β στα παιδιά μετά την άρση των μέτρων προστασίας για τον COVID στα σχολεία, τις εξωσχολικές δραστηριότητες και την επιστροφή στην καθημερινότητα, γεγονός που έχει προβληματίσει αρκετούς γονείς.

Βιοδείκτης στα ούρα θα μπορούσε να είναι ο πρώτος που θα αποκαλύψει τη νόσο Αλτσχάιμερ σε πρώιμο στάδιο

Οι ερευνητές που βρίσκονται πίσω από τη νέα αυτή μελέτη έχουν προηγουμένως διερευνήσει μια οργανική ένωση που ονομάζεται φορμαλδεΰδη ως βιοδείκτης ούρων για τη νόσο Αλτσχάιμερ. Ωστόσο, υπήρχαν περιθώρια βελτίωσης στην ανίχνευση της νόσου σε πρώιμο στάδιο.