Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για να απογειωθείτε

Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για να απογειωθείτε

Σεξουαλική ζωή: Αν νιώθετε ότι η σεξουαλική σας ζωή φθείρετε η ότι δεν είστε τόσοι ικανοποιημένη, όσο θα θέλατε, τότε απλά διαβάστε παρακάτω.

Η αλήθεια είναι ότι πολλά ζευγάρια δεν απολαμβάνουν στον βαθμό που θα ήθελαν την σεξουαλική τους ζωή είτε επειδή δεν έχουν το σθένος να ζητήσουν ότι τους ικανοποιεί, είτε γιατί αυτά που θέλουνε δεν γίνονται δεκτά από τον/την σύντροφο.

Γι αυτό καλό θα ήταν για να απολαύσετε μία άριστη σεξουαλική ζωή , πρώτα να απαλλαγείτε από τις διάφορες στενό μύαλες σκέψεις και μετά να αρχίζετε να πράττεται όλα αυτά που θα σας κάνουν να νιώσετε την απόλυτη απόλαυση.

Παρακάτω προσπαθούμε  να σας δώσουμε απαντήσεις για να καταλάβετε και εσείς και να αποενοχοποιηθείτε από δεύτερες σκέψεις που σας μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν να χαρείτε την σεξουαλική σας ζωή.

Κοινά σεξουαλικά σημεία

όλοι οι άνθρωποι έχουν τις δικές τους σεξουαλικές προτιμήσεις, ωστόσο υπάρχουν πρακτικές που είναι κοινές για όλους ανεξαιρέτως και ακολουθούν παρακάτω,

 • Αυνανισμός
 • Στοματικό, πρωκτικό αλλά και κολπικό σεξ
 •  Να Τρίβετε τα σώματά σας μαζί
 •  Να χρησιμοποιείται παιχνίδια για σεξ
 • Ν κάνετε τηλεφωνικό σεξ
 •  Να δείτε η  να διαβάστε πορνό

Κάντε καλύτερο σεξ αφού αναλογιστείτε τα θέλω σας

Το να υπάρχει μια υγιή σεξουαλική ζωή είναι καλό για εσάς τόσο για το συναισθηματικά όσο και για το σωματικό σας κόσμο. Το σεξ μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ισχυρή σύνδεση με άλλο άτομο και αυτό να φέρει και μία πολύ καλή σεξουαλική ζωή

Υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη για την υγεία που σχετίζονται με τη σεξουαλική ευχαρίστηση και εμείς τα βρήκαμε και σας τα παραθέτουμε

 •  Θα έχετε καλή σωματική υγεία
 • Θα κάνετε καλύτερο ύπνο
 • Θα αποκτήσετε αυτοεκτίμηση
 • Θα έχετε καλύτερη φυσική κατάσταση
 • θα έχετε λιγότερο άγχος αλλά και ένταση
 • Θα έχετε μία μακρύτερη ζωή

Υγιής σεξουαλική ζωή

 • Για να έχετε μια υγιή σεξουαλική ζωή πρέπει πρώτα  να φροντίζετε τον εαυτό σας, ακόμα κι άν  έχετε σύντροφο είτε κι αν δεν έχετε.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για καλύτερο σεξ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Παράγοντες που συντελούν στη μείωση της σεξουαλικής αντοχής των αντρών

Τι είναι η εποχική συναισθηματική διαταραχή (SAD) - Συμπτώματα

Σεξουαλική ζωή: Έτσι θα την απογειώσεις

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι κρύβεται πίσω από την σεξουαλική αποχή

Η βασική συμβουλή του Δρ McCarthy είναι το ζευγάρι να αποδεχτεί και να ξεπεράσει τον πόνο, τις αλληλοκατηγορίες και τον θυμό και να τα αντικαταστήσει με την οικειότητα, την αμοιβαία ευχαρίστηση και τον ερωτισμό ως μια κοινή προσπάθεια δύο συντρόφων.

Ο οργασμός σχετίζεται με τη γυμναστική

Οργασμός: Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι συνολικά οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες είχαν βιώσει ερωτική ικανοποίηση ή οργασμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τουλάχιστον 11 φορές στη ζωή τους.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταμπού των γυναικών στο κρεβάτι

Σεξουαλική Συμπεριφορά: Σε μια εποχή κατά την οποία τα ταμπού για το σεξ είναι λίγα και για πολύ λίγους, και που η σεξουαλική απελευθέρωση αφορά αρκετές φορές ακόμα και εφήβους, φαντάζει «αστείο» να έχουν οι γυναίκες ταμπού που δεν αφορούν στην σεξουαλική τους συμπεριφορά, αλλά ιατρικές καταστάσεις.

Οι πιο Συνήθεις Ερωτήσεις Υγιεινής για Μετά το Σεξ

Σεξ: Για την πιο βασική σεξουαλική επαφή, η πιστοποιημένη εκπαιδευτικός σεξ με έδρα το Λος Άντζελες, Άννα Χόντερ, λέει: «Δεν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι που να γνωρίζω και για τους οποίους κάποιος θα χρειαζόταν μια ειδική ρουτίνα υγιεινής μετά το σεξ».