Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική υγεία ειδήσεις: Η παρακολούθηση κεντρικών δελτίων μειώνει την λίμπιντο

Σεξουαλική υγεία ειδήσεις: Η παρακολούθηση κεντρικών δελτίων μειώνει την λίμπιντο

Σεξουαλική υγεία ειδήσεις: Αλήθεια σας έχει συμβεί ποτέ να να παρακολουθείτε ένα δελτίο ειδήσεων η μία ενημερωτική εκπομπή και μετά να αυτομάτων να νιώθετε μειωμένη η ανύπαρκτη την σεξουαλική σας διάθεση;; Αν ναι δείτε γιατί συμβαίνει αυτό.

Αν παρατηρήσετε την σεξουαλική σας διάθεση μετά την παρακολούθηση μίας ενημερωτικής ειδησεογραφικής εκπομπής αλλά και μετά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων θα δείτε ότι είναι από εξαιρετικά χαμηλή ως εντελώς ανύπαρκτη.

Λόγοι που συμβαίνει αυτό

  • Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι εκπομπές πραγματεύονται πράγματα και καταστάσεις  οποίες ενεργοποιούν πολύ άγρια ένστικτα και μας κάνουν να χάνουμε την σεξουαλική μας ορμή η οποία από την φύση της είναι ζωώδεις και άγρια. Γι αυτό τον  λόγο το 84% των τηλεθεατών μετά δεν θέλει καμία σεξουαλική πράξη με αντίθεση το 14% του πληθυσμού που του περνάει αδιάφορο και μπορεί να είναι σεξουαλικά ενεργό.
  • Οι εκπομπές τύπου reality αλλά και αυτές που είναι πιο σεξιστικού περιεχομένου αποδείχτηκε ότι μπορεί να ανεβάσει την λίμπιντο στο 84% του πληθυσμού και αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι αυτού του τύπου οι εκπομπές λόγο του χαμηλού επιπέδου που πρωωθούν μπορούν να χαρίζουν γέλιο και αυτομάτως να απελευθερώνουν τον εγκέφαλο από οτιδήποτε αρνητικό του συμβαίνει η σκέφτετε.
  • Στο 77% ανεβαίνει η λίμπιτο με τις εκπομπές που σχετίζονται με χιούμορ, σάτιρα και γέλιο. αφού  ο οργασμός είναι το γέλιο και η ταπείνωση, ενώ η σκέψη το αντίθετο.
  • Σύμφωνα με μελέτες που διενεργήθηκαν από μεγάλους επιστήμονες σε άνδρες και γυναίκες από 24 -65 ετών έδειξαν ότι η αρνητική  επίδραση του χρόνου τηλεθέασης προς την ερωτική διάθεση, με ποσοστό αποχής από το σεξ 17% για όσους έβλεπαν πάνω από 2-3 ώρες τηλεόραση την ημέρα. ήταν δεδομένη.

Συμπέρασμα

  • Βλέπετε ζούμε σε μία κοινωνία όπου η τηλεόραση έχει καταφέρει να εισχωρήσει για τα καλά στις ζωές μας και να την θεωρούμε θεό με αποτέλεσμα να την αφήνουμε να παρεμβαίνει και στο κρεβάτι μας μειώνοντάς μας κατά πολύ τις σεξουαλικές μας ανάγκες και κανοντάς μας απόλυτο έρμαιο της.

Λύση για να το καλυτερεύσετε

  • Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς ο μόνος τρόπος για να ενισχύσετε την ερωτική σας λίμπιντο είναι απλά να προσπαθείτε να κρατάτε ψηλά την ντοπαμίνι σας μέσο του γέλιου.

Ακολουθεί βίντεο για την σεξουαλική υγεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξουαλική υγεία: Τα οφέλη του σεξ στην μέση ηλικία

"Καμπανάκια" που δείχνουν ότι παραμελούμε τον εαυτό μας

"Έξυπνα" μυστικά για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι πρώιμες σεξουαλικές εμπειρίες οδηγούν σε πιο υγιές σεξ αργότερα

Σεξουαλικό ντεμπούτο: Η υγιής σεξουαλική λειτουργία είναι κρίσιμη για τη σεξουαλική υγεία και θα πρέπει να συγκαταλέγεται μεταξύ των πιθανών αποτελεσμάτων υγείας ενός πρώιμου σεξουαλικού ντεμπούτου.

Τελικά, είναι η στυτική δυσλειτουργία ψυχολογικό σύμπτωμα;

Στυτική Δυσλειτουργία: Τα ψυχολογικά θέματα μπορούν να επηρεάσουν περισσότερα από την ψυχική σας υγεία. Η κατάθλιψη, το άγχος, το στρες και τα προβλήματα σχέσεων μπορούν να έχουν τρομερή επίδραση στη σεξουαλική σας λειτουργία.

Η υπόθεση ορόσημο της Κίνας #MeToo επιστρέφει στο δικαστήριο μετά από αποτυχία

Το κίνημα #MeToo της χώρας έχει σκοντάψει από το 2018, όταν ένα κύμα γυναικών δημοσίευσε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον καθηγητών πανεπιστημίου. Απειλούμενοι εκείνη την εποχή από την προοπτική ενός ανεξέλεγκτου μαζικού κινήματος, οι λογοκριτές του Διαδικτύου άρχισαν γρήγορα να μπλοκάρουν τα hashtags και τις λέξεις-κλειδιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ποια είναι τα οφέλη της πολυσυντροφικότητας;

Σεξουαλική ζωή: Η ύπαρξη πολλών σεξουαλικών συντρόφων μπορεί να σημαίνει ότι ένα άτομο έχει περισσότερους από έναν σεξουαλικούς συντρόφους για μια χρονική περίοδο.