Σεξουαλική Υγεία

Σεξ και περίοδος : Μύθος η αλήθεια η εγκυμοσύνη

Σεξ και περίοδος : Μύθος η αλήθεια η εγκυμοσύνη

Σεξ και περίοδος ; Σε αυτό το άρθρο σου βρήκαμε και σου αποκαλύπτουμε, όλα όσα θα έπρεπε να ξέρεις για το αν μπορεί να υπάρξει εγκυμοσύνη κατά το σεξ στην περίοδο.

Μπορεί μία γυναίκα να μείνει έγκυος την περίοδο της εγκυμοσύνης

 Είναι πιθανό να αιμορραγείτε κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας όταν είστε σε πιο γόνιμες ημέρες και αυτό θα μπορούσε εύκολα να μπερδέψει και να περαστεί ως περίοδος με αποτέλεσμα να κάνετε χωρίς προστασία. Το να κάνετε σεξ χωρίς προστασία αυτή τη στιγμή αυξάνει κατά πάρα πολύ τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος.

Πόσο είναι ο γυναικείος κύκλος

  • Για τη μέση γυναίκα, ο κύκλος ωορρηξίας κυμαίνεται μεταξύ 28 και 30 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνετε σεξ ενώ βρίσκεστε κατά τη διάρκεια της περιόδου σας, πιθανότατα δεν θα έχετε ωορρηξία μέχρι αρκετές ημέρες αργότερα.
  • Αλλά οι γυναίκες με μικρότερο κύκλο δεν θα έχουν ωορρηξία για λιγότερες μέρες μέσα στον κύκλο τους.

Πόσο ζει το σπέρμα ενός άνδρα, μέσα στην γυναίκα

  • Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι το σπέρμα ενός άνδρα μπορεί να ζήσει μέσα σε μια γυναίκα για έως και 72 ώρες μετά την εκσπερμάτωση. Προς το τέλος της περιόδου σας, οι πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος θα αυξηθούν κατά πάρα πολύ και γι αυτό θέλει προσοχή.

Πως θα παρακολουθήσετε τις γόνιμες μέρες σας

  • Εάν είστε περίεργοι για τα μοτίβα ωορρηξίας σας, μπορείτε να παρακολουθείτε τον αριθμό των ημερών μεταξύ των περιόδων σας. Αυτό περιλαμβάνει όταν ξεκινάτε την περίοδό σας και, στη συνέχεια, όταν ξεκινάτε ξανά την περίοδό σας.

Προσδιορίστε τις γόνιμες μέρες σας

Για πάρα πολλούς μήνες, μπορείτε να προσδιορίσετε ένα μοτίβο για να προσδιορίσετε περίπου πότε συμβαίνει ο κύκλος ωορρηξίας σας και να ξέρετε τι και πότε πρέπει να το κάνετε.

Ακολουθεί βίντεο για το σεξ στην περίοδο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Τι θα συμβεί στο σώμα μας αν σταματήσουμε να κάνουμε σεξ

Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για καλύτερο σεξ

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταμπού των γυναικών στο κρεβάτι

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Sexting : Δείτε πως θα σώσετε τον γάμο σας

Ενώ το sexting μπορεί να μοιάζει με μια φλερτ μορφή επικοινωνίας που χρησιμοποιείται κυρίως από άτομα που αναζητούν fling, αποδεικνύεται ότι όσοι ωφελούνται περισσότερο από την αποστολή ατμών μηνυμάτων είναι στην πραγματικότητα μακροχρόνιες, δεσμευμένες σχέσεις 

Τα οφέλη της χορτοφαγίας στη σεξουαλική σας υγεία

Σεξουαλική Υγεία Διατροφή: Μπορεί η διατροφή να επηρεάσει την ερωτική σας διέργεση ή/και λίμπιντο; Σύμφωνα με μια έρευνα, η απάντηση είναι "Ναι, μπορεί" και επιπλέον η χορτοφαγική ή vegan διατροφή μπορεί να σας προσφέρει και μεγαλύτερη απόλαυση στο κρεβάτι.

Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για να είναι υγιείς

Σεξουαλική ζωή : Το πόσο συχνά κάνετε σεξ εξαρτάται από πολλά πράγματα, όπως εάν έχετε σύντροφο, τι άλλο συμβαίνει στη ζωή σας και πόσο ισχυρή είναι η σεξουαλική σας ορμή.

Τι γνωρίζουμε για τα διεγερτικά φυσικά προϊόντα

Αφροδισιακά τρόφιμα: Εάν σκέφτεστε να στραφείτε σε φυσικές επιλογές προκειμένου να αυξήσετε τη λίμπιντό σας, ίσως να θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε ορισμένα χαρακτηριστικά αυτών, προτού τα δοκιμάσετε, καθώς κάποια μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας.

Σεξουαλική διέγερση : Συμβουλές για να την πετύχετε

Σεξουαλική διέγερση : Το καλό σεξ μπορεί να έρθει σε καλή επικοινωνία - πόσο καλά εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να εκφράσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Συχνά, ωστόσο, οι γυναίκες απλά δεν έχουν τις λέξεις για να περιγράψουν τι τους αρέσει ή δεν έχουν αρκετή εμπειρία για να προτείνουν άλλες τεχνικές