Παγωτό χωρίς παγωτομηχανή; Γίνεται! Χρησιμοποιώντας την πιο διαδεδομένη μικροσυσκευή της κουζίνας, τον πολυκόφτη – ή multi όπως συνηθίζουμε να το λέμε.
Με αυτή τη μέθοδο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παγώσετε την κρέμα σε επίπεδη σακούλα τροφίμων. Στο στάδιο αυτό, μπορείτε να προσθέσετε γεύσεις. Στη συνέχεια, θα χτυπήσετε την παγωμένη κρέμα στο mutli, μέχρι να γίνει λεία και θα την ξαναβάλετε στον καταψύκτη, μέσα σε μια φόρμα, μέχρι να τη σερβίρετε.
Δοκιμάστε το!
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον ΚόσμοΑκολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις