Greek English French German Italian
Vardis-Korderas.jpg
Pin It

Η Καινοτόμος τεχνολογία μεταμόσχευσης μαλλιών, που δίνει μόνιμη λύση στην τριχόπτωση και την οποία έχουν επιλέξει χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια ,ζώντας φυσιολογικά και με χαμόγελο , φέρει την υπογραφή της BERGMANN KORD.


H BERGMANN KORD είναι μία από τις πρωτοπόρες κλινικές στον κόσμο που εφαρμόζουν τη μεταμόσχευση μαλλιών σε συνδυασμό με Αυξητικούς Παράγοντες (Growth Factors) με στόχο την ενίσχυση του αποτελέσματος της μεταμόσχευσης μαλλιών (ταχύτερη έκφυση των νέων μαλλιών, ενδυνάμωση των υπαρχόντων μαλλιών, περιορισμός της τριχόπτωσης).


Ο κ. Βαρδής Κορδεράς-Γενικός Διευθυντής της  Bergmann Kord μιλάει στην Νικολέτα  Ντάμπου και το  www.Life2day.gr για την συνεισφορά της κλινικής μαλλιών στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τριχόπτωσης και το μυστικό της επιτυχίας .
[caption id="attachment_41529" align="alignnone" width="426"]Βαρδής Κορδεράς-Γενικός Διευθυντής Bergmann Kord Βαρδής Κορδεράς-Γενικός Διευθυντής Bergmann Kord[/caption]

Πως ξεκίνησε η κλινική μαλλιών ; Ποιος είναι ο ιδρυτής της Bergmann Kord στην Ελλάδα;


Η Bergmann Kord ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1979. Στην αρχή επρόκειτο για μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από τη Βασιλική Κορδερά βασιζόμενη στην σκέψη της να φέρει στην Ελλάδα μια πρωτοπόρα ιδέα από τη Γερμανία, αυτή της αποκατάστασης των μαλλιών.
Έτσι η Bergmann Kord στηρίχτηκε πάνω στο γερμανικό μοντέλο που εκείνη γνώριζε πολύ καλά, σύμφωνα με τις τεχνικές και καινοτομίες της εποχής και υπό τη διεύθυνσή της κατόρθωσε να φθάσει την κλινική στο υψηλότερο σημείο επιστημονικής αρτιότητας που βρίσκεται σήμερα. Εμείς, η νεότερη γενιά, βρήκαμε αυτή την υποδομή και συνεχίζουμε σεμνά μέσα στα πλαίσια που η πρόεδρος μας ορίζει.


Ποια είναι η φιλοσοφία της κλινικής Bergmann Kord;


Η φιλοσοφία της Bergmann Kord είναι απλή και ξεκάθαρη. Απευθυνόμαστε σε άντρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, που αντιμετωπίζουν σε κάποια φάση της ζωής τους κάποιο μικρό ή μεγάλο θέμα με τα μαλλιά τους. Ο στόχος μας είναι με σεβασμό, ειλικρίνεια, πραγματικό ενδιαφέρον και μέσα σε επαγγελματικά πλαίσια με τους εξειδικευμένους συνεργάτες ιατρούς των κλινικών μας να δώσουμε μια εξατομικευμένη διάγνωση και εν συνεχεία λύση ώστε να βοηθήσουμε αποτελεσματικά τους ενδιαφερόμενους.


Που οφείλεται η επιτυχία της κλινικής μαλλιών τα τελευταία 35 χρόνια;


Όλα αυτά τα χρόνια υπήρχε ένα μόνο πράγμα στη σκέψη της διοίκησης και των ιατρών της κλινικής και έχει να κάνει με τη προσπάθεια για τη μεγαλύτερο δυνατό βαθμό ικανοποίηση του πελάτη από τη ποιότητα παροχής των υπηρεσιών μας αλλά και από τη συνολική αντιμετώπιση του ιατρικού προσωπικού. Χτίζαμε και θα χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.
Κάνουμε συνεχείς επενδύσεις στις υποδομές και τα μηχανήματα των κλινικών μας όπως επίσης και στη εκπαίδευση του επιστημονικού ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού με σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα στο εξωτερικό. Επίσης οι γιατροί μας είναι μέλη σε ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους οργανισμούς που ασχολούνται με τη αποκατάστασης της τριχόπτωσης. Για την ακρίβεια εδώ στις δικές μας κλινικές εφαρμόζουμε ότι νεότερες τεχνικές γίνονται οπουδήποτε στο κόσμο με την ίδια επιτυχία. Να τονίσω ότι κανένας ενδιαφερόμενος δεν χρειάζεται να πάει στο εξωτερικό για να κάνει μια σωστή μεταμόσχευση μαλλιών, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
[caption id="attachment_41530" align="alignnone" width="365"]BERGMANN KORD ΑΘΗΝΑ (ΧΑΛΑΝΔΡΙ) Λ. Κηφισίας 348   BERGMANN KORD ΑΘΗΝΑ (ΧΑΛΑΝΔΡΙ)
Λ. Κηφισίας 348[/caption]

Ποιες είναι οι δραστηριότητες της BERGMANN KORD;


Η Bergmann Kord δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε αρκετές χώρες στο εξωτερικό. Οι δραστηριότητές της επικεντρώνονται σε ότι έχει να κάνει με το θέμα των μαλλιών από μια απλή τριχόπτωση ή αποκατάσταση μιας αραιωμένης επιφάνειας με τις νεότερες τεχνικές εμφύτευσης μαλλιών FUT & FUE έως και τις νεότερες επαναστατικές θεραπείες με αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες (PRP).


Η κλινική είναι πλήρης σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες και να σημειώσω τη συνεργασία που υπογράψαμε τον προηγούμενο μήνα με τον αναγνωρισμένο καθηγητή Δερματολογίας του πανεπιστημίου του Μιλάνο Dr.Fabio Rinaldi. Η κλινική του στο Μιλάνο εφαρμόζει τις πιο εξελιγμένες θεραπείες και πρωτόκολλα PRP για τη πρόληψη της τριχόπτωσης.


Ταυτόχρονα συμμετέχουμε ενεργά στο ερευνητικό πρόγραμμα της Hair Aplenty για τη χρήση και την αξιοποίηση των βλαστοκυττάρων στην αποκατάσταση των μαλλιών. Έχουμε εργαστεί πολύ πάνω σε αυτό το πρόγραμμα και αναμένουμε τα θετικά αποτελέσματα.


Να αναφέρουμε επίσης εκτός των άλλων, ότι διαθέτουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα ένα επαναστατικό προϊόν το οποίο ονομάζεται HOS-2 για τους ασθενείς που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία και χάνουν τα μαλλιά τους ως παρενέργεια της θεραπείας. Λειτουργεί ένα ξεχωριστό τμήμα αποκατάστασης των μαλλιών που εφαρμόζει τη συγκεκριμένη τεχνική με μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα. Αυτό βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τη ψυχολογία των ασθενών και έχει γίνει πολύ γρήγορα γνωστό και αποδεκτό από την επιστημονική κοινότητα των ογκολόγων.


Δραστηριοποιείστε σε άλλες χώρες;


Η οικονομική κρίση που βιώνουμε στην ελληνική αγορά είναι μια άριστη ευκαιρία για εμάς ώστε να αναπτύξουμε δραστηριότητα και σε αγορές του εξωτερικού. Εμείς διαγράφουμε τη δική μας πορεία ανάπτυξης με σύμμαχο τη τεχνογνωσία και τη τεχνολογία σε αγορές όπως η αραβική και η ρωσική εκτός από της ΠΔΓΜ και της Αλβανίας που εδώ και χρόνια έχουμε επεκταθεί. Αυτή τη στιγμή συζητάμε με τοπικούς επενδυτές στην Ινδία, τη Ρουμανία και τη Σερβία. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ευέλικτες ιατρικές ομάδες και να χτίσουμε ένα πολύ δυνατό brand name με εξαιρετική φήμη στο παγκόσμιο χάρτη των κλινικών μαλλιών.


Έχετε επενδυση στον ιατρικό τουρισμό;


Ναι, ακριβως, μια πολύ σημαντική δραστηριότητα που εξασφαλίζει το παρόν και το μέλλον της κλινικής είναι το διαδίκτυο μέσο του όποιου έχουμε επενδύσει πάρα πολλά σε αυτό που λέγεται ιατρικός τουρισμός με μεγάλη επιτυχία. Ήδη εδώ και 2 χρόνια φέρνουμε πελάτες στη κλινική μας από διάφορες χώρες του κόσμου, που επιθυμούν να συνδυάσουν τις διακοπές τους μαζί με υψηλού επιπέδου παροχή στη μεταμόσχευσης μαλλιών. Έχουμε δημιουργήσει ειδικές σελίδες στο διαδίκτυο που προβάλουμε αυτές τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μία απο τις πιο καινουριες είναι www.fuehairclinic.eu.


Έτσι κάνουμε τους πελάτες μας να αισθάνονται ιδιαίτεροι με την υπηρεσία που τους προσφέρουμε. Καλύπτουμε τις ανάγκες σε άντρες και γυναίκες με σοβαρότητα, ποιότητα, κατανόηση και ειλικρίνεια. Έτσι νιώθουν όμορφα και φεύγοντας αισθάνονται φίλοι μας. Αυτό το έχουμε πετύχει και αισθανόμαστε πολύ καλά.


Τι σκέφτεστε για το μέλλον της BERGMANN KORD κύριε Βαρδή Κορδερά;


Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον σε σχέση με τη Bergmann Kord. Νιώθουμε ικανοποιημένοι με την έως τώρα πορεία μας που ξεκίνησε πριν 35 χρόνια. Συνεχίζουμε να είμαστε διαφορετικοί και να εξελισσόμαστε σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών. Μας ενδιαφέρει η εξωστρέφεια και προσφέρουμε το σωστό value for money που μας βοηθάει να αναπτυχθούμε σε άλλες χώρες. Παράλληλα με την ίδια ευαισθησία ισχυροποιούμε τη θέση μας στην Ελληνική αγορά και όραμά μας είναι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια η κλινική μας να είναι απόλυτα αναγνωρισμένη και ταυτισμένη στη ποιότητα των υπηρεσιών σχετικών με τη τριχόπτωση και την αποκατάσταση της.

Pin It

Cook name