Αυτοφροντίδα

Αυτοφροντίδα: Πώς να αναγνωρίσετε την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας

Αυτοφροντίδα: Πώς να αναγνωρίσετε την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας

Αυτοφροντίδα: Δεν πρέπει να γίνεστε αποδέκτης και πομπός αρνητικής ενέργειας, έτσι ώστε να ζείτε μια πιο ήρεμη ζωή.

Ο κόσμος είναι γεμάτος θετική αλλά και αρνητική ενέργεια. Δεν είναι ότι κάποιος εκπέμπει σκόπιμα αρνητική ενέργεια, αλλά το πόσο περίπλοκα είναι τα τσάκρα μας μέσα σας. Πρέπει όμως να έχετε υπόψη σας ότι εσείς οι ίδιοι δεν πρέπει να γίνεστε αποδέκτης και πομπός αρνητικών ενεργειών. Θα πρέπει να αποφεύγονται οι αρνητικές σκέψεις με τη μορφή ζήλιας, κριτικής των άλλων, καβγάδες, λαιμαργία, λήθαργος και πολλά άλλα. Η εξέλιξη ως καλύτερος άνθρωπος είναι μια καθημερινή δραστηριότητα και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ενέργειά σας επηρεάζει το περιβάλλον γύρω σας και αντίστροφα.

Καθαριότητα και θεραπείες

Διατηρήστε την είσοδο του σπιτιού σας καθαρή! Αυτή η συμβουλή όχι μόνο βοηθά να κρατήσετε μακριά την αρνητική ενέργεια αλλά βοηθάει να δημιουργήσετε μια καλή πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μικρά φυτά στην είσοδο του σπιτιού σας για να φαίνεται πιο φιλόξενο. Είναι απαραίτητο όχι μόνο το σπίτι σας να είναι καθαρό και τακτοποιημένο από μέσα αλλά και έξω. Επομένως πρέπει να φροντίζετε να καθαρίζετε τακτικά την είσοδο του σπιτιού σας.

Εκτός από αυτό, το να διατηρείτε το σπίτι σας ακάθαρτο, ακατάστατο, με πολλά αχρησιμοποίητα, κατεστραμμένα, σπασμένα αντικείμενα σκορπισμένα τριγύρω, θα μπορούσε πραγματικά να γίνει πρόσφορο έδαφος για αρνητική και στάσιμη ενέργεια. Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να φτιάξετε τον χώρο σας με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να δείχνει και να είναι δεκτικός σε θετικά vibes και ενέργεια, για να βλέπετε την κάθε μέρα που ξεκινάει με καθαρό μυαλό και θετικά συναισθήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

6 συμβουλές αυτοφροντίδας που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι

Πώς μπορείτε να ενσωματώσετε την αυτοφροντίδα σας στην άσκηση;

Ποιες κατηγορίες αυτοφροντίδας μπορείτε να εξερευνήσετε;

Οι  3 βασικές έννοιες της αυτοφροντίδας και πώς να τις κάνετε πράξη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κηπουρική: Ένα φυσικό ενισχυτικό της διάθεσης

Η κηπουρική είναι κάτι περισσότερο από ένα χόμπι - είναι μια πολύπλευρη θεραπευτική δραστηριότητα που μπορεί να φωτίσει τη διάθεσή σας, να μειώσει το άγχος και να ενισχύσει τη συνολική αίσθηση ευεξίας.