Σεξουαλική Υγεία

Τσιγγάνα ψυχή: Πώς θα την καταλάβεις από μακριά

Τσιγγάνα ψυχή: Πώς θα την καταλάβεις από μακριά

Τσιγγάνα ψυχή: Ποια χαρακτηριστικά συνθέτουν τον τίτλο αυτό. Αν ποτέ συναντήσετε ένα κορίτσι με μια τσιγγάνικη ψυχή, θα πρέπει να έχει κάποια επίδραση σε εσάς. Μάλλον ήταν σαν κανέναν που γνώρισες πριν. Αυτό το ελεύθερο πνεύμα ήταν κάποια που σε έκανε να νιώθεις άνετα και καλά με τον εαυτό σου ενώ ήταν παρούσα, και θα ήθελες πολύ να την ξαναδείς.

Τα πράγματα που αναφέρονται παρακάτω σας δίνουν τη δυνατότητα να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά σε όλα τα ασυνήθιστα αλλά απίστευτα στοιχεία που ορίζουν ένα κορίτσι με μια τσιγγάνικη ψυχή. Τα συναισθήματα είναι η κατευθυντήρια γραμμή της. Σκέφτεται πάρα πολύ και αισθάνεται πάρα πολύ. Είναι ενστικτώδης και πολύ ευαίσθητη στις ανάγκες των άλλων, αλλά δεν παραμελεί τις δικές της.

Το κακό με το ότι είναι εξαιρετικά συναισθηματική είναι ότι μπορεί να πληγωθεί εύκολα. Ό,τι κάνουν οι άλλοι, την αγγίζουν  στην καρδιά. Τα συναισθήματά της δεν έχουν “εξημερώνονται”. Μπορεί να γίνει πολύ χαρούμενη και πολύ λυπημένη με την ίδια ευκολία. Ευτυχώς, μπορεί να αφήσει γρήγορα τα αρνητικά συναισθήματα. Βασίζεται στη διαίσθησή της. Πάντα ακολουθεί την ψυχή της ό,τι και να γίνει. Δεν φοβάται να ρισκάρει και να ζήσει σε αβεβαιότητα. Είναι γενναία αν και μπορεί να φαίνεται απερίσκεπτη μερικές φορές. Γνωρίζει ποια είναι και αποφασίζει να εξαρτηθεί από τη διαίσθησή της. Είναι περιπετειώδης… Ζει τη ζωή της στο έπακρο, με τις βαλίτσες της πάντα έτοιμες να φύγουν.

Η ρουτίνα δεν είναι το θέμα της. Της αρέσει η αλλαγή, και πάντα ψάχνει για κάτι νέο. Της αρέσει η ποικιλομορφία, γι’ αυτό της αρέσει να γνωρίζει νέους ανθρώπους σε νέα μέρη και να ακούει τις ιστορίες τους. Διαφορετικά, μπορεί να βαρεθεί εύκολα. Είναι bohemian . Το πνεύμα της είναι άγριο και ελεύθερο. Αρνείται να δεσμευτεί από συμβάσεις. Δεν αφήνει τους κανόνες της κοινωνίας να υπαγορεύουν τι να κάνουν. Απεχθάνεται όλους όσοι της λένε πώς να ζήσει τη ζωή της. Έχει το δικό της μονοπάτι να ακολουθήσει και τα δικά της ποτάμια να διασχίσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Η εξέλιξη της εντιμότητας - Γιατί τείνουμε να λέμε την αλήθεια

Κόλπα για να φτιάξετε εύκολα ρομαντική ατμόσφαιρα

Τα κορίτσια ξενυχτάνε με ... κανένα μυστικό

Εγκεφαλική λειτουργία ανδρών και γυναικών. Δες τις διαφορές

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταμπού των γυναικών στο κρεβάτι

Σεξουαλική Συμπεριφορά: Σε μια εποχή κατά την οποία τα ταμπού για το σεξ είναι λίγα και για πολύ λίγους, και που η σεξουαλική απελευθέρωση αφορά αρκετές φορές ακόμα και εφήβους, φαντάζει «αστείο» να έχουν οι γυναίκες ταμπού που δεν αφορούν στην σεξουαλική τους συμπεριφορά, αλλά ιατρικές καταστάσεις.

Οι πιο Συνήθεις Ερωτήσεις Υγιεινής για Μετά το Σεξ

Σεξ: Για την πιο βασική σεξουαλική επαφή, η πιστοποιημένη εκπαιδευτικός σεξ με έδρα το Λος Άντζελες, Άννα Χόντερ, λέει: «Δεν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι που να γνωρίζω και για τους οποίους κάποιος θα χρειαζόταν μια ειδική ρουτίνα υγιεινής μετά το σεξ».

Έμφραγμα σεξ: Αύξηση του προσδόκιμου ζωής μετά από καρδιακά προβλήματα

Έμφραγμα σεξ: Έρευνα αποκάλυψε ότι τα άτομα που μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο επαναφέρουν την ένταση της σεξουαλικής τους ζωής, αυτομάτως καταφέρνουν να αυξήσουν και το προσδόκιμο ζωής τους.

Ποιους κινδύνους ενέχει η συνεχής εναλλαγή ερωτικών συντρόφων

Και στα δύο φύλα τον υψηλότερο αριθμό συντρόφων είχαν οι νεότεροι, οι ανύπαντροι, εκείνοι στα άκρα της εισοδηματικής κλίμακας (τόσο οι πιο πλούσιοι όσο και οι πιο φτωχοί), καθώς επίσης όσοι έπιναν, κάπνιζαν, αλλά και ασκούνταν περισσότερο

Η άσκηση προωθεί την σεξουαλική διέγερση και ικανοποίηση

Αθλητισμός Οφέλη: Ένα διαρκώς αυξανόμενο σώμα ερευνητικής μελέτης προτείνει ότι η τακτική σωματική δραστηρίοτητα και άσκηση μπορούν να ενισχύσουν τη σεξουαλική σας επιθυμία, τη διέγερση και την ικανοποίηση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σεξουαλικά Μυστικά που θα κορυφώσουν την απόλαυσή σας

Σεξ: Τα μυστικά για καλό σεξ βρίσκονται συχνά στο ταξίδι που εκκινείτε και πραγματοποιείτε παρέα με τους συντρόφους σας. Κατά τη διάρκεια του θα ανακαλύψετε τι σας αρέσει και τι προτιμούν και θα μάθετε να απολαμβάνετε αυτή την ζωηρή διεργασία της εξερεύνησης μαζί. Βρείτε μερικές ιδέες στο κείμενο που ακολουθεί.