Σεξουαλική Υγεία

Συμβίωση κατά την πανδημία: Πώς να την βγάλετε καθαρή

Συμβίωση κατά την πανδημία: Πώς να την βγάλετε καθαρή

Συμβίωση κατά την πανδημία: Πώς να την βγάλετε καθαρή.  Παρατηρήσατε πρόσφατα πόσο δυνατά μασάει ο σύντροφός σας, ότι η τοποθέτηση των αντικειμένων της στο ψυγείο είναι παράλογη και η κατανάλωση του χαρτιού τουαλέτας/σαπουνιού/τα καλά σνακ είναι εξαιρετικά υψηλή; Ότι η ανατροφή των γονέων δεν είναι ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα;

Μιας και ο κορωνοϊός μας υποχρεώνει να περνάμε τη συντριπτική πλειονότητα των ωρών μας στο ίδιο περιβάλλον με τον ίδιο άνθρωπο, πρέπει να βρούμε νέους τρόπους διαβίωσης  και απλά να τα πηγαίνουμε καλά ο ένας με τον άλλο. Τα καλά νέα είναι ότι τα ζευγάρια έχουν τώρα πολλές ευκαιρίες και μαζί χρόνο για να επιλύσουν αυτά τα ζητήματα που μπορεί να αποφεύγουν. Τα κακά νέα είναι ότι τώρα περισσότερο ή λιγότερο πρέπει να επιλύσουν τα ζητήματα που μπορεί να αποφεύγουν—και υπό συνθήκες πίεσης. Ακολουθούν κορυφαίες συμβουλές από τους ειδικούς για να την βγάλετε καθαρή!

  • Χαλαρώστε με την κριτική. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να επισημάνουμε λάθη. Ακόμα και αν δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε, η καταγραφή των “αποτυχιών” τους είναι απλά κακή στρατηγική.
  • Να είστε πιο περίεργοι παρά εξοργισμένοι. Με όλες τις νέες ευθύνες που προκύπτουν από τον κορωνοϊό,  ο μπορεί να αισθάνεσαι ότι ο σύζυγος σου δεν κάνει αρκετά ή έχει διαπράξει μια πράξη προσωπικής προδοσίας, αλλά είναι πιο πιθανό να είναι απλά αποσπασμένος, πεινασμένος ή να θέλει απλά να αόρατος από εσένα.
  • Ας τους αφήσουμε να αισθανθούν άσχημα ή οκ για την τρέχουσα κρίση. Οι σύζυγοι δεν πρόκειται απαραιτήτως να δουν με τα μάτια τους πόσο άσχημα θα γίνουν τα πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάνουν λάθος. Όταν διαφωνείτε με την προσέγγιση του συντρόφου σας για την πανδημία, κάντε ό,τι μπορείτε για να καταλάβετε τι σκέφτεται πραγματικά αντί να την απορρίψετε.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες για το σεξ λίγο πριν το 2021

Τι να προσέξεις στο σεξ μέσα στη θάλασσα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη ψυχοθεραπεία του σεξ

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν ετοιμάζεσαι για... τρίο

Θες να κάνεις τρίο: Δείτε όλα όσα χρειάζεστε. Η εύρεση ενός ζευγαριού μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Το ιδανικό ζευγάρι είναι σεβαστό, χαλαρό και σταθερό στη σχέση τους. Αν κάποιος από τους δύο φαίνεται να αισθάνεται άβολα με την κατάσταση, θα είναι άβολο και για εσάς. Είτε συναντάτε το ζευγάρι στο διαδίκτυο, είτε στην πραγματική ζωή, σίγουρα σημειώστε τη χημεία τους πριν μπείτε στην εξίσωση.

Εσύ έχεις αισθανθεί οργασμό στον ύπνο σου

Οργασμός στον ύπνο σου: Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Όταν ανατρέξετε στο σεξ (στο δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο), μερικά πράγματα ξεχωρίζουν  όπως τα αμήχανα συναισθήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη οργάνων που σχετίζονται με το σεξ, τα ζωντανά βίντεο εγκυμοσύνης, και την πιθανότητα να έχουμε όνειρα με υγρό τρόπο.

Τι είναι η ερωτική επιθυμία

Χημεία έρωτας: Τι σημαίνει ερωτική επιθυμία. Η επιθυμία είναι, στην κυριολεξία, "το συναίσθημα που συνοδεύει ένα ανικανοποίητο στάδιοο." Η επιθυμία μπορεί να οδηγήσει σε νέα και καλύτερα πράγματα, μπορεί επίσης να μας βάλει σε μπελάδες. Από τότε που ο Αριστοτέλης, οι φιλόσοφοι και οι θεωρητικοί έχουν σκεφτεί την επιθυμία να δίνει ώθηση σχεδόν για τα πάντα!

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει μόνο για σεξ και πώς να το αντιμετωπίσεις

Όταν σε θέλει μόνο για σεξ: Αναγνώριση και πρακτική αντιμετώπιση. Είναι τόσο υπέροχο να γνωρίζεις κάποιον, όπου υπάρχει η χημεία. Νιώθεις τον ενθουσιασμό μιας "σύνδεσης αγάπης". Η ενδιαφέρουσα συζήτηση και παρόμοιες αξίες που μοιράζεστε μαζί τους - σας δίνουν λόγους να πιστεύετε: αυτό είναι ένα άτομο που θα σας άρεσε να γνωρίσετε για μια πιθανή σχέση.

Η σεξουαλικότητα δεν καθορίζεται μόνο από τη σεξουαλική επιθυμία

Σεξ: Οι περισσότεροι άνθρωποι ορίζουν τους σέξι ανθρώπους ως «καυτούς» ή «σαγηνευτικούς» και εστιάζουν ιδιαίτερα στη σεξουαλική επιθυμία και την κατάκτηση. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπογραμμίζουν αυτές τις σκέψεις, σεξουαλικοποιούν όσους συμπεριφέρονται με προκλητικές, συναρπαστικές και δελεαστικές συμπεριφορές.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε σεξ;

Σεξ: Είναι στη φύση μας ως άνθρωποι να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με τους άλλους ως σημείο αναφοράς για το αν κάνουμε σωστά σεξ ή όχι. Ωστόσο, η απάντηση είναι πάντα «εξαρτάται».

Η απομυθοποίηση της ανδρόπαυσης

Πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν τον όρο “ανδρόπαυση” για να περιγράψουν τις ορμονικές αλλαγές στους άντρες, που έρχονται με το πέρασμα των χρόνων. Άλλοι όροι είναι γνωστοί ως “σύνδρομο ανεπάρκειας τεστοστερόνης”, “ανεπάρκεια ανδρογόνων” στους ηλικιωμένους άνδρες και “όψιμη έναρξη του ανδρικού υπογοναδισμού”.