Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική ζωή : Κάντε από κοινού τις δουλειές του σπιτιού και απογειώστε την

Σεξουαλική ζωή : Κάντε από κοινού τις δουλειές του σπιτιού και απογειώστε την

Σεξουαλική ζωή : Μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα αποκαλύπτει ότι τα ζευγάρια απολαμβάνουν πιο συχνό και ικανοποιητικό σεξ και για τους δύο συντρόφους, όταν οι άνδρες συνέβαλαν δίκαια στις οικιακές εργασίες.

Η ίδια μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ του ποσού των αρσενικών συντρόφων που έχουν ολοκληρωθεί στο σπίτι και της σεξουαλικής λειτουργίας ενός ζευγαριού. Η νέα μελέτη έρχεται σε αντίθεση με μια ευρέως αναφερόμενη μελέτη του 2012 στις ΗΠΑ ,που ανέφερε ότι όταν οι άνδρες εκτελούν αυτό που θεωρείται παραδοσιακά ως γυναικεία οικιακή εργασία, πράγματα όπως τα πιάτα, το μαγείρεμα και το πλυντήριο , το ζευγάρι έχει περισσότερο χρόνο για σεξ.

Πόσα ζευγάρια έλαβαν μέρος στην μελέτη

  •  Μια πενταετή μελέτη 1.338 Γερμανών ζευγαριών για να δει αν και ποσό οι οικιακές εργασίες που έκανε ο άντρας σύντροφος ήταν καλή για την σεξουαλικής ζωής ενός ζευγαριού και επίσης την αντίληψη των ανδρών σχετικά με το αν συνέβαλαν δίκαια στις δουλειές του σπιτιού και πώς σχετίζεται με τη σεξουαλική τους ζωή.

Το τι θα κάνει ο καθένας κρίνεται από το ζευγάρι

  • Σε οποιαδήποτε σχέση, το ποσό της οικιακής εργασίας θα σημαίνει κάτι διαφορετικό με βάση το πλαίσιο του ζευγαριού, με βάση τις δικές του προσδοκίες για το τι πρέπει να κάνει κάθε σύντροφος και τα επίπεδα σύγκρισής τους για το τι συμβαίνει με άλλα ζευγάρια που γνωρίζουν.

Οφέλη καταμερισμού οικιακών εργασιών

  • Διαπίστωσε ότι όταν οι άνδρες θεώρησαν τη συνεισφορά τους στον καταμερισμό της εργασίας ως δίκαιη, το ζευγάρι ασχολήθηκε με συχνότερο σεξ και τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες σύντροφοι ήταν πιο ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή.

Διαφορές ανάμεσα σε Γερμανία και ΗΠΑ

  • Υπάρχουν πολιτιστικές διαφορές μεταξύ της Γερμανίας και των ΗΠΑ για τον λόγο ότι η Γερμανία τείνει να έχει πιο παραδοσιακούς ρόλους φύλου από τις ΗΠΑ. Και οι άνδρες, κατά μέσο όρο, τείνουν να κάνουν λιγότερες οικιακές δουλειές εκεί, με βάση ορισμένες μελέτες, από ό, τι στη Βόρεια Αμερική.

Ακολουθεί βίντεο με ενημέρωση για καλή σεξουαλική ζωή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πανδημία ΗΠΑ : Οι ενήλικες είναι έτοιμοι να ασκήσουν περισσότερη αυτοφροντίδα

Πώς η έλευση του παιδιού δεν θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή

Ποια άσκηση προστατεύει από έμφραγμα - εγκεφαλικό

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ασκήσεις Kegel για άνδρες: Πώς να τις κάνετε

Ασκήσεις Kegel: Πριν ξεκινήσετε την εξάσκηση Kegel, μάθετε πώς να εντοπίζετε τους σωστούς μύες και δώστε λίγο χρόνο στην προπόνηση για να κατανοήσετε τη σωστή τεχνική.

ΒDSM : Σκοτεινές σεξουαλικές επιθυμίες

ΒDSM : Όταν ένας σύντροφος θέλει να δοκιμάσει BDSM ή παιχνίδια, αλλά ο άλλος σύντροφος δεν ενδιαφέρεται, λέει να πει απαλά στον σύντροφό σας τι ακριβώς θέλετε να δοκιμάσετε.

Σπέρμα : Μάθετε πως να το διατηρήσετε

Σπέρμα : Η κατακράτηση σπέρματος είναι η πρακτική της αποφυγής εκσπερμάτωσης. Φυσικά, μπορείτε να το αποφύγετε εντελώς από τη σεξουαλική δραστηριότητα

Προφυλακτικά : Δείτε πόσο διαρκούν

Προφυλακτικά : Η μέση διάρκεια ζωής ενός προφυλακτικού είναι τρία έως πέντε χρόνια, ανάλογα με τον κατασκευαστή και τον τρόπο αποθήκευσής του.