Ψυχική Υγεία

dick pics: Ποια είναι τα κίνητρα για αποστολή αυτόκλητων φωτογραφιών

dick pics: Ποια είναι τα κίνητρα για αποστολή αυτόκλητων φωτογραφιών

dick pics: Ποια είναι τα κίνητρα για αποστολή αυτόκλητων φωτογραφιών. Οι άνδρες που στέλνουν αυτόκλητες εικόνες από τα ιδιωτικά τους μέρη το κάνουν κυρίως με την ελπίδα να λάβουν είτε παρόμοιες εικόνες είτε σεξουαλικές αλληλεπιδράσεις ως αντάλλαγμα, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sex Research. 

Μας ενδιέφερε αυτό το θέμα καθώς, μέχρι τώρα, δεν υπήρχε καμία εμπειρική έρευνα για τα κίνητρα που έχουν οι άνδρες για να στείλουν αυτόκλητες φωτογραφίες των γεννητικών τους οργάνων. Υπήρχαν πολλές υποθέσεις, θεωρητικές μεταμφιέσεις και ανέκδοτες στάσεις, αλλά όχι πραγματική επιστημονική έρευνα”, ανέφερε ο συγγραφέας της μελέτης Κόρι Λ. Pedersen του Πολυτεχνικού Πανεπιστημίου Kwantlen και ιδρυτής του Ερευνητικού Εργαστηρίου ORGASM.

Σε μελέτη, 1.087 ετεροφυλόφιλοι άνδρες ολοκλήρωσαν έρευνες για την αξιολόγηση δημογραφικών πληροφοριών, ναρκισσισμού, σεξουαλικής συμπεριφοράς, σεξισμού και κινήτρων πίσω από την αποστολή εικόνων γεννητικών οργάνων. Περίπου οι μισοί από τους άνδρες ανέφεραν ότι έστελναν αυτόκλητες εικόνες γεννητικών οργάνων, ενώ οι άλλοι μισοί όχι. Οι ερευνητές βρήκαν ότι οι άνδρες που έστελναν αυτόκλητες εικόνες έτειναν να είναι νεότεροι, πιο ναρκισσιστές και πιο σεξιστές. Το πιο κοινό κίνητρο για την αποστολή μιας τέτοιας εικόνας ήταν η ελπίδα να λάβει σεξουαλικές φωτογραφίες ως αντάλλαγμα, και στη συνέχεια η ελπίδα να στραφεί εναντίον του παραλήπτη.

Μόνο το 18% περίπου των ανδρών ανέφερε ότι έστελνε αυτόκλητες εικόνες για δική τους ικανοποίηση. Οι περισσότεροι άνδρες ήλπιζαν επίσης να κάνουν το άτομο που έλαβε την εικόνα να αισθάνεται ενθουσιασμένο ή ελκυστικό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνδρες έχουν καλές προθέσεις όταν στέλνουν μια μη ζητηθείσα εικόνα. Περίπου το 10% συμφώνησε με τη δήλωση “Το να στέλνω φωτογραφίες με το πέος μου δίνει ένα αίσθημα ελέγχου στο άτομο στο οποίο το έστειλα”, και σχεδόν το 6% συμφώνησε ότι “Νιώθω μια αίσθηση δυσαρέσκειας προς τις γυναίκες και το να στέλνω φωτογραφίες με το πέος μου είναι ικανοποιητικό”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Στρατηγικές για να αντιμετωπίσεις το ναρκισσισμό

5 τύποι τοξικών μαμάδων προς τις κόρες

Ποιους τύπους ανδρών να αποφεύγεις

Πως θα αναγνωρίσετε έναν νάρκισσο;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τα ψυχοσωματικά συμπτώματα του χρόνιου στρες και τεχνικές αντιμετώπισης

Χρόνιο Στρες: Πίσω από τα περισσότερα ψυχο­σωμα­τικά συμπτώματα κρύβεται συνήθως παρατεταμένο χρόνιο στρες. Τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα μας και πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε;

Ψυχική υγεία lockdown: Οι δυσκολίες για την επιστροφή στην καθημερινότητα

Η πανδημία έχει επηρεάσει την ψυχική υγεία πολλών ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Αφού πολλοί αγωνίστηκαν με το άγχος που εμφανίστηκε με το πρώτο κλείδωμα. Γι αυτό και εμείς σου επιστούμε την προσοχή για όταν επανέλθουμε στην καθημερινότητα μας.

Τραυματικές αναμνήσεις : Έρευνα δείχνει πως θα απαλλαχτείς

Τραυματικές αναμνήσεις : Οι ερευνητές κατάλαβαν ότι μπορούν έστω και έμμεσα να ανακτήσουν και να αποδυναμώσουν όλες τις αναμνήσεις που σχετίζονται με τον φόβο. Η ανακάλυψη αυτή έχει θεραπευτικές επιπτώσεις για την θεραπεία του τραύματος.

Τι είναι ο αυτοτραυματισμός και γιατί συμβαίνει

Οι νέοι μπορεί να δυσκολεύονται να αισθάνονται παρεξηγημένοι, απομονωμένοι ή να απορρίπτονται από τους συνομηλίκους τους. Μπορεί επίσης να βιώνουν εκφοβισμό, ακαδημαϊκή πίεση και άλλα γεγονότα για τα οποία δυσκολεύονται να συζητήσουν.

Σημάδια προβληματικής επικοινωνίας σε μια σχέση

Ναι, έχουμε πολυάσχολες ζωές, αλλά αυτές οι συνεχώς διακοπτόμενες συζητήσεις ενώ κάνουμε κάτι άλλο παράλληλα δεν βοηθούν στην προσοχή. Και όταν δεν υπάρχει προσοχή, δημιουργούνται παρερμηνείες και κάποιος πληγώνεται. Το multitasking επίσης στέλνει κι ένα μήνυμα στο/στη σύντροφό μας: Ό,τι άλλο θέλω ή χρειάζεται να κάνω είναι πιο σημαντικό από το να σου δώσω την αμέριστη προσοχή μου.

Η μοναξιά είναι ανεξέλεγκτη. Μια απλή κλήση ή αγκαλιά, μπορεί να είναι μια θεραπεία

Εκτός από την ψυχολογική δυσφορία, ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι η μοναξιά μπορεί να προκαλέσει φυσικές αλλαγές, όπως φλεγμονή και αυξημένες ορμόνες στρες που μπορεί να σφίγγουν τα αιμοφόρα αγγεία και να αυξάνουν την αρτηριακή πίεση.

Πώς αντιμετωπίζεται η ξαφνική αδιαφορία του συντρόφου

Ένας άνθρωπος που αγνοείται, υποτιμάται και εγκαταλείπεται συναισθηματικά μέσα σε μια ερωτική σχέση μπορεί να θεωρήσει ότι είναι δικό του λάθος. Όμως αυτό είναι που ο «αδιάφορος» σύντροφος θέλει να τον κάνει να πιστέψει. Η αμοιβαία εκτίμηση, κατανόηση και ο σεβασμός είναι οι βάσεις μιας στενής σχέσης. Χωρίς αυτά, κυριαρχούν ο πόνος και η μοναξιά.