Διατροφή

«ορός» βοτάνων, για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων

«ορός» βοτάνων, για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων

Τα βότανα μπορούν να  σας  βοηθήσουν να απαλλαγείτε  από τους μαύρους κύκλους , που  ίσως να σας ταλαιπωρούν χρόνια .

Σας προτείνουμε  τον συνδυασμό τριών βοτάνων αλόης, χαμομηλιού και μέντας για την δημιουργία ενός «μαγικού» ορού.

Υλικά

2 κουταλιές τζελ αλόης, 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο χαμομήλι και 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο μέντας. Εάν δεν διαθέτετε αιθέρια έλαια χρησιμοποιήστε αφέψημα χαμομηλιού και μέντας από ένα κουταλάκι.

Εκτέλεση

Αναμειγνύετε την αλόη,το χαμομήλι και την μέντα . Στην συνέχεια την βάζετε το μείγμα στην κατάψυξη  για 10 λεπτά .  Αφού παγώσει  απλώνετε  στα μάτια  για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Τον όρο αυτό μπορείτε να τον εφαρμόζετε 2 με 3 φορές την εβδομάδα. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Τροφές που μας γερνάνε πρώιμα

Η κλασική συνταγή για Ιταλικό Τιραμισού

Χάστε 5 κιλά μέσα σε μια βδομάδα

Μήλα θερμίδες: Χάσε έως 5 κιλά τρώγοντας νόστιμα και υγιεινά μήλα. Δείτε το μενού με τα μήλα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στα κιλά σας μέσα σε λίγες μέρες.

Τροφές που επιδεινώνουν τον ουρικό οξύ

Ο πόνος της ουρικής αρθρίτιδας εμφανίζεται ξαφνικά και υποχωρεί βασανιστικά αργά. Σε ορισμένες περιπτώσεις επιμένει για μέρες ή και βδομάδες και συνεπάγεται σημαντικούς περιορισμούς στην κίνηση.

Πώς επιβραδύνεται η συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες

Αν και δεν υπάρχει «μαγική» τροφή που να μπορεί να καθαρίσει τις αρτηρίες από τη συσσωρευμένη πλάκα, κάποιες καλές συνήθειες, όπως η επιλογή των κατάλληλων τροφών, μπορούν να επιβραδύνουν αυτή τη διαδικασία.

Γάλα αμυγδάλου, σόγιας ή καρύδας

Γάλα φυτικής προέλευσης: Το αγελαδινό γάλα έρχεται αντιμέτωπο με τα γάλατα φυτικής προέλευσης με τον καθένα να έχει πολλές επιλογές για το τι γάλα θα πιει. Γάλα αμυγδάλου, σόγιας ή καρύδας είναι τα κυρίαρχα φυτικά γάλατα. Το αγελαδινό γάλα φαίνεται να πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις των καταναλωτών λόγω και της ποιότητας των θρεπτικών συστατικών που περιέχει. […]

Πώς να τρώμε το αβοκάντο

Αβοκάντο: Η υψηλή διατροφική αξία του αβοκάντο απαιτεί την ένταξη του στις διατροφικές μας συνήθειες. Διαβάστε πως να το εντάξετε. Στο brunch, τα τελευταία χρόνια, κυριαρχεί το αβοκάντο, καθώς ο συνδυασμός της πλούσιας γεύσης του και η υψηλή διατροφική του αξία, το καθιστούν πρώτο στις επιλογές των ανθρώπων. Πρόκειται για το φρούτο του ιθαγενούς δέντρου […]