Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα από τα κορυφαία φυσικά προϊόντα ομορφιάς, όμως δεν είναι διαδεδομένη η χρήση του ή μάλλον οι… χρήσεις του, γιατί είναι πολλές.

  1. Για τα μαλλιά

Ενυδατώνει τα μαλλιά, τα θρέφει, τα ενυδατώνει. Σε νωπά μαλλιά κάντε μασάζ με τα δάχτυλά σας απλώνοντας το αμυγδαλέλαιο από τις ρίζες προς τις άκρες. Τυλίξτε το κεφάλι σας με μια πετσέτα και μετά από περίπου 10-15 λεπτά λουστείτε για να ξεβγάλετε το αμυγδαλέλαιο. Κάντε αυτή τη θεραπεία τακτικά και θα δείτε τα μαλλιά σας ν΄αναζωογονούνται!

  1. Για ντεμακιγιάζ

Αντί να χρησιμοποιείτε  λοσιόν ντεμακιγιάζ του εμπορίου, λίγο αμυγδαλέλαιο σ΄ένα κομμάτι βαμβάκι και καθαρίζει σε βάθος το μακιγιάζ και τη σκόνη από όλη σας την ημέρα.

  1. Για απολέπιση

Ανακατέψτε αμυγδαλέλαιο με ζάχαρη και τρίψτε απαλά το πρόσωπό σας. Έτσι θα έχετε κάνει στα γρήγορα μια φυσική απολέπιση προσώπου.

  1. Για κουρασμένα μάτια

Βουτήξτε δυο στρογγυλά κομμάτια βαμβάκι σε λίγο αμυγδαλέλαιο και μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, ξαπλώστε στον καναπέ, κλείστε τα μάτια και τοποθετήστε τα βαμβακάκια σαν κομπρέσες στα μάτια σας. Θα δείχνετε μετά από 10 λεπτά σαν να μην πήγατε ποτέ στη δουλειά, αλλά να περάσατε τη μέρα σας με μια κούρα ομορφιάς!

  1. Για το σώμα

Βάλτε στο χέρι σας λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιου και κάντε μασάζ στο σώμα σας, στα πόδια, τα χέρια σας, τους γλουτούς. Το αμυγδαλέλαιο απαλύνει την επιδερμίδα και σφίγγει.

  1. Για τα χέρια

Αν τα χέρια σας έχουν σκάσει, λίγες σταγόνες με αμυγδαλέλαιο θα τα κάνει να ενυδατωθούν και να μαλακώσουν αμέσως!

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 2 =