Σε αξιόπιστα συστήματα ψύξης βασίζεται η Boehringer Ingelheim Ελλάς στους Χώρους Παραγωγής αλλά και στα γραφεία στο Κορωπί Αττικής.

Η εταιρεία ENGIE Refrigeration GmbH, με έδρα στο Lindau, εφαρμόζει συστήματα ψύξης στους Χώρους Παραγωγής αλλά και στα γραφεία της Boehringer Ingelheim Ελλάς στο Κορωπί Αττικής.

Κατόπιν παραγγελίας από τη φαρμακευτική εταιρεία, η ENGIE Hellas, η ελληνική αδερφή εταιρεία του ειδικού σε συστήματα ψύξης από το Lindau, εγκαθιστά τους ψύκτες Quantum της ENGIE Refrigeration για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η Boehringer Ingelheim Ελλάς ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων φροντίδας υγείας καταναλωτών, π.χ. ιδιοσκευάσματα για την αντιμετώπιση του διαβήτη και της υψηλής αρτηριακής πίεσης, του AIDS, καθώς και αντιφλεγμονώδη φάρμακα, παυσίπονα και άλλα στέρεας μορφής σκευάσματα που χορηγούνται δια στόματος. Η εταιρεία ακολουθει υψηλά πρότυπα σε ό,τι αφορά το σύστημα ψύξης των Χώρων Παραγωγής, καθώς η Ακριβής και Ελεγχόμενη Θερμοκρασία και Σχετική Υγρασία του Περιβάλλοντος στις Εγκαταστάσεις είναι ζωτικής σημασίας για την παρασκευή των φαρμακευτικών προϊόντων. Στο εξής, η Boehringer Ingelheim Ελλάς εμπιστεύεται τους ψύκτες Quantum της ENGIE Refrigeration. Η ENGIE Refrigeration όχι μόνο παρέχει συστήματα ψύξης στους χώρους παραγωγής, αλλά παράλληλα προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον για τα γραφεία.

Στην Boehringer Ingelheim Ελλάς, η ENGIE Hellas εγκατέστησε τρεις ψύκτες X080 τύπου Quantum με συνολική ικανότητα ψύξης 2,4 MW. Η ENGIE Hellas εγκατέστησε επίσης έναν ψύκτη X040 τύπου Quantum ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντλία θερμότητας. Έχει ικανότητα ψύξης 300 kW και ικανότητα θέρμανσης 400 kW. Χάρη στον ενσωματωμένο εξοικονομητή Open-Flash-Economizer και τον συμπιεστή με μαγνητικά ρουλεμάν, το Quantum διαθέτει τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση που είναι πολύ σημαντική για τον πελάτη. Επιπλέον, οι ψύκτες χαρακτηρίζονται για την υψηλή ομαλότητα του κινητήρα, καθώς και τη λειτουργική ασφάλεια. Οι ψύκτες Quantum θα αποτελέσουν το νέο σύστημα ψύξης της Boehringer Ingelheim Ελλάς. Η ENGIE Hellas, η Ελληνική αδερφή εταιρεία της ENGIE Refrigeration, αναλαμβάνει την υποστήριξη και τη συντήρηση του συστήματος.

Η ENGIE Refrigeration διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ψύξη των χώρων και των διαδικασιών παραγωγής φαρμακευτικών εταιρειών: «Ο συγκεκριμένος ευαίσθητος τομέας παρουσιάζει ιδιαίτερες προκλήσεις ενώ παράλληλα συνεπάγεται υψηλότερες απαιτήσεις για τον προμηθευτή. Τα συστήματα ψύξης μας είναι ασφαλή και αποδοτικά. Πληρούν τα αυστηρά κριτήρια της φαρμακοβιομηχανίας» αναφέρει ο Jochen Hornung, ο διευθύνων σύμβουλος της ENGIE Refrigeration.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here