Σεξουαλική Υγεία

Σύντροφοι αυθορμητισμός: Πώς να παραμείνεις ο εαυτός σου σε μία σχέση

Σύντροφοι αυθορμητισμός: Πώς να παραμείνεις ο εαυτός σου σε μία σχέση

Σύντροφοι αυθορμητισμός: Πώς να παραμείνεις ο εαυτός σου σε μία σχέση. Μερικές φορές τείνουμε να ξεχνάμε τι να κάνουμε για να συνεχίσουμε να είμαστε ο εαυτός μας σε μια σχέση. Έχουμε απορροφηθεί τόσο πολύ από την ιδέα του να είμαστε ερωτευμένοι που ξεχνάμε πώς να είμαστε οι μοναδικοί μας εαυτός. 

 Θυμηθείτε πώς είπαμε στους εαυτούς μας πώς δεν θα άλλαζε κανείς πριν μπει σε σχέσεις. Τα δείπνο, οι ταινίες, ο χορός και ο εορτασμός της αγάπης είναι μια καταπληκτική εμπειρία.  Αλλά πολύ συχνά ξεχνάμε να συνεχίσουμε να είμαστε οι μοναδικοί μας εαυτοί. Δεν το συνειδητοποιείς μέχρι να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να σκεφτείς στον εαυτό σου “είμαι πραγματικά εγώ;” Είναι σίγουρα μια σημαντική ερώτηση να αναρωτηθείς πώς μπορείς να είσαι ο εαυτός σου ακόμα και όταν έχεις σχέση.

Το να ερωτεύεσαι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να χάνεις τον εαυτό σου στη σχέση σου. Είναι σημαντικό να δώσετε σημασία στα πράγματα που σας αρέσουν και να συνεχίσετε να εργάζεστε πάνω σε αυτό που είναι σημαντικό για εσάς. Το να είσαι εσύ είναι σημαντικό, είτε είσαι σε μια νέα σχέση είτε έχεις περάσει χρόνια με αυτόν τον ειδικό. Μερικές φορές είναι επίσης δύσκολο να είμαστε ο πραγματικός μας εαυτός όταν βρισκόμαστε σε μια νέα σχέση. Αλλά ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει μια σχέση είναι, για να είσαι ειλικρινής.

Αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα πετύχει τότε είναι μάλλον καλύτερα.  Αν ψάχνετε για ένα σημάδι και θέλετε επιτέλους να είστε έτοιμοι να συνεχίσετε να είστε ο εαυτός σας ακόμα και όταν είστε με κάποιον, τότε είναι εδώ. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να είστε εσείς και να απολαύσετε το να είστε εσείς. Ορίστε όρια για να είστε ο εαυτός σας σε μια σχέση. Αν και είναι σημαντικό να κάνεις συμβιβασμούς μερικές φορές, δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Μπορεί να μην την έχεις ακούσει αλλά υπάρχει η γελοφοβία

Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες για το σεξ λίγο πριν το 2021

Πώς η διατροφή επηρεάζει τη γεύση του σπέρματος

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν ετοιμάζεσαι για... τρίο

Θες να κάνεις τρίο: Δείτε όλα όσα χρειάζεστε. Η εύρεση ενός ζευγαριού μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Το ιδανικό ζευγάρι είναι σεβαστό, χαλαρό και σταθερό στη σχέση τους. Αν κάποιος από τους δύο φαίνεται να αισθάνεται άβολα με την κατάσταση, θα είναι άβολο και για εσάς. Είτε συναντάτε το ζευγάρι στο διαδίκτυο, είτε στην πραγματική ζωή, σίγουρα σημειώστε τη χημεία τους πριν μπείτε στην εξίσωση.

Εσύ έχεις αισθανθεί οργασμό στον ύπνο σου

Οργασμός στον ύπνο σου: Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Όταν ανατρέξετε στο σεξ (στο δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο), μερικά πράγματα ξεχωρίζουν  όπως τα αμήχανα συναισθήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη οργάνων που σχετίζονται με το σεξ, τα ζωντανά βίντεο εγκυμοσύνης, και την πιθανότητα να έχουμε όνειρα με υγρό τρόπο.

Τι είναι η ερωτική επιθυμία

Χημεία έρωτας: Τι σημαίνει ερωτική επιθυμία. Η επιθυμία είναι, στην κυριολεξία, "το συναίσθημα που συνοδεύει ένα ανικανοποίητο στάδιοο." Η επιθυμία μπορεί να οδηγήσει σε νέα και καλύτερα πράγματα, μπορεί επίσης να μας βάλει σε μπελάδες. Από τότε που ο Αριστοτέλης, οι φιλόσοφοι και οι θεωρητικοί έχουν σκεφτεί την επιθυμία να δίνει ώθηση σχεδόν για τα πάντα!

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει μόνο για σεξ και πώς να το αντιμετωπίσεις

Όταν σε θέλει μόνο για σεξ: Αναγνώριση και πρακτική αντιμετώπιση. Είναι τόσο υπέροχο να γνωρίζεις κάποιον, όπου υπάρχει η χημεία. Νιώθεις τον ενθουσιασμό μιας "σύνδεσης αγάπης". Η ενδιαφέρουσα συζήτηση και παρόμοιες αξίες που μοιράζεστε μαζί τους - σας δίνουν λόγους να πιστεύετε: αυτό είναι ένα άτομο που θα σας άρεσε να γνωρίσετε για μια πιθανή σχέση.

Η σεξουαλικότητα δεν καθορίζεται μόνο από τη σεξουαλική επιθυμία

Σεξ: Οι περισσότεροι άνθρωποι ορίζουν τους σέξι ανθρώπους ως «καυτούς» ή «σαγηνευτικούς» και εστιάζουν ιδιαίτερα στη σεξουαλική επιθυμία και την κατάκτηση. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπογραμμίζουν αυτές τις σκέψεις, σεξουαλικοποιούν όσους συμπεριφέρονται με προκλητικές, συναρπαστικές και δελεαστικές συμπεριφορές.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε σεξ;

Σεξ: Είναι στη φύση μας ως άνθρωποι να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με τους άλλους ως σημείο αναφοράς για το αν κάνουμε σωστά σεξ ή όχι. Ωστόσο, η απάντηση είναι πάντα «εξαρτάται».

Η απομυθοποίηση της ανδρόπαυσης

Πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν τον όρο “ανδρόπαυση” για να περιγράψουν τις ορμονικές αλλαγές στους άντρες, που έρχονται με το πέρασμα των χρόνων. Άλλοι όροι είναι γνωστοί ως “σύνδρομο ανεπάρκειας τεστοστερόνης”, “ανεπάρκεια ανδρογόνων” στους ηλικιωμένους άνδρες και “όψιμη έναρξη του ανδρικού υπογοναδισμού”.