Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική έλξη σημάδια: Από φίλοι εραστές και τούμπαλιν

Σεξουαλική έλξη σημάδια: Από φίλοι εραστές και τούμπαλιν

Σεξουαλική έλξη σημάδια: Τα σημάδια της σεξουαλικής έντασης όπως η παρατεταμένη επαφή με τα μάτια ή το πώς δεν μπορείτε να σταματήσετε να μιλάτε για το συγκεκριμένο άτομο πιθανά να υποψιάσουν τους γύρω σας χωρίς να το θέλετε.

Η ανάπτυξη μιας ρομαντικής σχέσης με την πάροδο του χρόνου μέσω της φιλίας μπορεί να δημιουργήσει μερικές από τις βαθύτερες και πιο μακροχρόνιες συνδέσεις. Αφιερώνοντας χρόνο για να αναπτύξετε ένα ισχυρό θεμέλιο πάνω σε κάποιον που ήδη γνωρίζετε, φροντίζετε και κατανοείτε ο ένας τον άλλον και προσφέρετε το έδαφος για την καλλιέργεια ενός υγιούς ρομαντισμού.

Η σεξουαλική ένταση είναι κάτι που το νιώθεις ή το βιώνεις παρά μπορείς να το εξηγήσεις. Η σεξουαλική χημεία μεταξύ φίλων είναι αισθητή. Κάποιοι μάλιστα μπορεί να σχολιάζουν ότι υπάρχει σεξουαλική ένταση μεταξύ σας, ακόμη και αν εσείς είστε σε άρνηση. Άλλα άτομα που σας γνωρίζουν καλά μπορεί να έχουν αντιληφθεί μια αλλαγή στη συμπεριφορά σας. Τα σημάδια της σεξουαλικής έντασης όπως η παρατεταμένη επαφή με τα μάτια ή το πώς δεν μπορείτε να σταματήσετε να μιλάτε για το συγκεκριμένο άτομο ή πώς ανταποκρίνεστε στην αφή του ατόμου αυτού θα τους κάνουν να εντοπίσουν τη σεξουαλική ένταση.

Ακόμα κι αν είστε φίλοι, η σεξουαλική ένταση είναι πολύ φυσική μεταξύ δύο ανθρώπων που βρίσκουν ο ένας τον άλλον ελκυστικό. Εναπόκειται σε κάθε άτομο να αποφασίσει εάν η σεξουαλική έλξη που νιώθει είναι κάτι που θέλει ή πρέπει να απωθήσει. Μία συνέπεια της επιλογής να ενδώσετε σε μια σεξουαλική έλξη είναι ότι θα περιπλέξει τη σχέση που έχετε ήδη και οι δύο, και θα μπορούσαν να υπάρχουν θετικά και αρνητικά σε αυτό.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους μερικοί άνθρωποι ενδίδουν στη σεξουαλική έλξη και γιατί κάποιοι άλλοι αποφασίζουν να μην ακολουθήσουν αυτά τα συναισθήματα. Ένα παράδειγμα μπορεί να είναι ότι μπορεί να υπάρχει σεξουαλική ένταση μεταξύ δύο ατόμων που είναι ήδη δεσμευμένα. Άλλοι λόγοι μπορεί να είναι ότι συνεργάζεστε ή δεν ενδιαφέρεστε για μια μακροχρόνια ρομαντική σχέση και ανησυχείτε ότι το σεξ θα μπορούσε να καταστρέψει μια καλή φιλία.

Ίσως να ανησυχείτε ότι το άτομο θα σας μεταχειρίζεται διαφορετικά εάν αποκτήσετε σεξουαλική επαφή ή ότι θα μπορούσατε να αρχίσετε να ενεργείτε διαφορετικά εσείς απέναντί ​​του. Ή μπορεί να έχετε ανακαλύψει ότι είστε έτοιμοι να πάτε τη σχέση στο επόμενο επίπεδο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι συνετό να μιλάτε για τα συναισθήματά σας με κάποιον που εμπιστεύεστε για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε σημαίνουν για εσάς.

Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για να αποφύγετε τη φυσική επαφή αν νομίζετε ότι θα μπορούσε να είναι κακή ιδέα:

  • Αποφύγετε να είστε μόνος με αυτό το άτομο.
  • Όταν μπείτε στον πειρασμό να ενεργήσετε σύμφωνα με τις ορμές σας, θυμηθείτε γιατί δεν μπορείτε να είστε με αυτό το άτομο.
  • Μην φλερτάρετε μαζί του ή μην αγγίζετε το συγκεκριμένο άτομο.
  • Μιλήστε με το άτομο για το τι αισθάνεστε και γιατί πιστεύετε ότι είναι κακή ιδέα να υπάρχουν σεξουαλικά συναισθήματα μεταξύ σας.
  • Περάστε λιγότερο χρόνο μαζί του.
  • Εάν είστε αδέσμευτοι, δοκιμάστε να βγείτε ραντεβού.
  • Όταν είστε μόνοι στο δωμάτιο σας και δεν μπορείτε να σταματήσετε να χαμογελάτε για το συγκεκριμένο άτομο, απολαύστε τη στιγμή μεν, βεβαιωθείτε δε ότι είναι μια φάση που σύντομα θα περάσει.
  • Μιλήστε με έναν άλλο φίλο για την ένταση που αισθάνεστε. Στο σημείο του συναισθηματικού κολοφώνα, μπορεί να γίνουν η φωνή της λογικής.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς βιώνει μία Ασιάτισσα την ομοφυλοφιλία στη χώρα της

Κλίμακα της σεξουαλικότητας Kinsey

Τρεις συμβουλές για να καταφέρετε να διατηρήσετε τις φιλικές σας σχέσεις

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το σεξ είναι σύμμαχός σας στην εμμηνόπαυση

Σεξ εμμηνόπαυση: Οι εναλλαγές της διάθεσης στην εμμηνόπαυση είναι μία μεγάλη πρόκληση. Το ένα λεπτό είσαι καλά και το επόμενο είσαι έτοιμη να ξεσπάσεις σε κλάματα. Δεν είναι περίεργο γιατί τόσες πολλές γυναίκες στην εμμηνόπαυση βιώνουν αυξημένο στρες. Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι το σεξ είναι ένα φυσικό ανακουφιστικό από το στρες, καταπραϋντικό του άγχους.

Πώς η αποχή από το σεξ επηρεάζει την υγεία μας;

Σεξ έλλειψη: Αν και δεν υπάρχει χρυσός κανόνας που να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις, εντούτοις η απουσία σεξ ενδέχεται να επηρεάσει την σωματική αλλά και την ψυχική σας υγεία.

Τα οφέλη του σεξ για τις γυναίκες

Σεξ: Το σεξ μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας και να σας βοηθήσει να αγκαλιάσετε τη σεξουαλική σας πλευρά, ανακαλύπτοντας τι είναι καλό για εσάς. Επιπλέον, οι ορμόνες που παράγονται κατά το σεξ προάγουν μια καλύτερη συνολική διάθεση, ενισχύουν τη σεξουαλική σας ορμή και έχουν ως αποτέλεσμα υψηλότερα ποσοστά σεξουαλικής ικανοποίησης γενικά.

Τροφές που θα τονώσουν την λίμπιντό σας

Σεξ διατροφή: Σε μια μελέτη, οι ερευνητές συνέδεσαν την υψηλότερη πρόσληψη φρούτων με 14 τοις εκατό μείωση του κινδύνου για στυτική δυσλειτουργία.

Πώς να επιτύχετε κορυφαία σεξουαλική διέγερση

Σεξουαλική διέγερση: Θέλετε να απολαύσετε ποιοτική σεξουαλική διέγερση με τον σύντροφό σας; Ακολουθήστε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο και θα βρίσκεστε σε πολύ καλό σημείο!

Πώς μπορεί να βοηθήσει το σεξ την ομορφιά μας;

Σεξ ομορφιά: Ο οργασμός με την αύξηση των οιστρογόνων που επιφέρει, η χαλάρωση και η αναζωογόνηση, όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν το σεξ απαραίτητο για ένα λαμπερό, νεανικό δέρμα!